- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Onlarda iğneden dir herhalde umudum yokyaGöğüslerim çok acyo aşılama dn 2 gün sonra başladı halen acyo bide belimde ağrılar var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarda iğneden dir herhalde umudum yokyaGöğüslerim çok acyo aşılama dn 2 gün sonra başladı halen acyo bide belimde ağrılar var
Hayir hic agrim yok ilk asilamamda 1 hafta belim goguslerim kasiklarim heryerim agriyodu ama 2 asilamada ilk gun haric hic agrim olmadi halende yokHalen ağrı yokmu sende
Belkide ondandir kac yumurtanla asilama yapildiBenim ilk aşılamam belki ondandir
Hiiiimmm anladim. Ins tutar asilamalarimizSordum ama bilgi vermedi Dr çok iyidi ama hemşire gıcık ti soylemdi
Cnm nasilsin tahlil yaptirdinmi herhangi bi belirti varmi ne durumdasinAmin inşallah ya
Tabi yaptir bende hala hicbi agri belirti yok sonucunu bende bekliyorum ins hayirli haber verirsinBelim çok agryo Göğüslerim çok şişti acyo yarn erken gebelik yaptrcm dayanmym ya merak edym böyle beklemekdense
Çıkarmı acaba ondaTabi yaptir bende hala hicbi agri belirti yok sonucunu bende bekliyorum ins hayirli haber verirsin
Inşallah senn ne kdr oldu aşılma olalıÇıkarmı acaba onda
Benim bugun asilamanin 10.uncu gunuInşallah senn ne kdr oldu aşılma olalı
Bizde sayiyoruz napalim ama gecmiyo bir turlu gunler senin kacinci gununDur bakalım 2 gün daha bekle cnm ben aşılma oldum günden itibaren sayiyrm sizde öylemi yapyrsnz
Kan tahlili ne zaman yapilacak doktorun hangi gun cagirdi12.gün