- 11 Ağustos 2015
- 15
- 0
- 1
Normal dolapta yumurta koydugumuz yerde sakliyosun cnm igneleri 2 ay kullanila biliyo bu sekilde ben 4 yillik evliyim yani 4 bitti 5 e dondum 6 kere klomen ve 2 kerede asilama yaptirdim asilamada en basta igne kullanilmasi gerekiyomus ozellikle daha onceden klomen tedavisi gorenler benim doktorum oyle demisti bende ve esimde hic bi problem yok cok sukur aciklanamayan infertilite kondu adi ins senin asilaman tutar1yillik ewliyim ben 5kere klomen catlatma ignesi yapldi tutmaynca bu ay asilamaya gectk esimde sukur prblem yok bnde polikstk over war yumrta ilacsz olusmuyo catlamiyo o yuzden tedawi goruyrm.bgn adetn 14.gunu iki yumrtam 15mm de kalmis klomen kullanmstm doktr bgn gonalf die igne yazdi bunlarla buyutelim diye braz gec degilmi ya igne icn kafam karisti.bide igneyi nerde bekletcem buzluktami nrmal.dolaptami
canım şuan hamilesin galiba tüp bebkmi yaptırdınselam kızlar, Allah bu seferde nasip etmedi. İlk aşılamın tutacağından fazla umutlu değildim. cuma günü yani dün kan tahlili yaptırmam gerekli idi. ben yinede adetin 1-2 gün geçsin diye beklim diyordum taki dün akşama kadar.
bu belirsizlikten karnıma ağırılar girdi. acaba hamile miyim diye.
dün akşam kanımı verdim. 2 saat sonra sonuç belli oldu. Telefondaki ses negatif dedi yaa yine hüsranı yaşadım.
(işten eve dönerken eşimden habersiz kanımı verdim. belki pozitif olursa ona süpriz yapacaktım. nedense daha evlenmeden birlikte çok beğenerek aldığımız bir çift kız çorabı vardı ve sanırım yaklaşık 10 senedir saklıyorum. o çorabı paket yapıp eşime hediye vermeyi hayal ettim. Ama nasip olmadı)
kısa sürede bebeğimin olmayacağını biliyorum. Nedense içimde böyle bir his var.
ve soran herkese sanırım tüp bebekle çocuğum olacak diyorum.
doktor tedavisine ara vermek istiyorum. çok yoruldum. 1 senedir git geller, ay ay karnımı ağrıtacak şekilde bekleyiş,, çok yıprattı.
Allah isteyen herkese tez vakiitte bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
kendinize iyi bakın.
Klomen kullandm 5gun sonrasnda buyumeynce gonal f igne werdi 3gun yaptm biri 18 biri 23mm yumrta olustu dun catlatma ignem yapildi bgnde asilamam yapildi 20gun sonra gel teste dedi hakkmizda hayrlisi olsun insllah bu ay herkesden guzel haber gelsn senin kacnci gunun yaptrdnmi bu ayNormal dolapta yumurta koydugumuz yerde sakliyosun cnm igneleri 2 ay kullanila biliyo bu sekilde ben 4 yillik evliyim yani 4 bitti 5 e dondum 6 kere klomen ve 2 kerede asilama yaptirdim asilamada en basta igne kullanilmasi gerekiyomus ozellikle daha onceden klomen tedavisi gorenler benim doktorum oyle demisti bende ve esimde hic bi problem yok cok sukur aciklanamayan infertilite kondu adi ins senin asilaman tutar
Ins tutar asilaman ben 2 ay ara verdim onumuzdeki ay yaptiricam ins asilamamiKlomen kullandm 5gun sonrasnda buyumeynce gonal f igne werdi 3gun yaptm biri 18 biri 23mm yumrta olustu dun catlatma ignem yapildi bgnde asilamam yapildi 20gun sonra gel teste dedi hakkmizda hayrlisi olsun insllah bu ay herkesden guzel haber gelsn senin kacnci gunun yaptrdnmi bu ay
Anladm insllah hayrli zmanda alalm bebislerimizi kucagmza.ya asilamadan sonra agrinz oldumu benm sanki adetliymsm gbi agrim war we kahwerengi akinti geliyo ilk gun dinlendm is yapmadm ama yrn ew tasicaz bi zarari olurmu yrgunlugun falanIns tutar asilaman ben 2 ay ara verdim onumuzdeki ay yaptiricam ins asilamami
Anladm insllah hayrli zmanda alalm bebislerimizi kucagmza.ya asilamadan sonra agrinz oldumu benm sanki adetliymsm gbi agrim war we kahwerengi akinti geliyo ilk gun dinlendm is yapmadm ama yrn ew tasicaz bi zarari olurmu yrgunlugun falan
canım şuan hamilesin galiba tüp bebkmi yaptırdın
kızlar bende aşılama tedavisine başladım 2gün önce sizin nasıldı tedavi kaçıncı günde aşılama oldunuz?
senin adına nasıl sevindim anlatamam MaşaAllah barekAllah rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşAllah hayırlı sağlıklı bi evlat olsun en öenmlisi bendede miyom drlar 4 senedir onu hiç sorun etmediler hep eşim tedavi gördü artık eşimede yapılcak bişe yok dendi herşey normalleşti adetinle gel aşılama yapcaz dendi bende gittim muayene ettiler sana aşılama yapamayız ameliyat ol dendi napacağımı şaşırdım şimdi başka hastaneye gidiyorum bakalım orası aşılama yapcak sözde bu ay bi aksilik çıkmazsa inşAllahMerhaba, öncelikle Allahım nerde isteğen dileğen varsa herkese nasip etsin inşallah..
evet canım çok şükür hamileyim. canım geçen yıl tüp bebek tedavisi gördüm ama tutmadı. şubat ayında da dondurulmuş embriyo ile tekrar denedik oda tutmadı. 3 ay sonrasında Allah nasip etti kendiliğinden hamile kaldım.
3 yıl boyunca tedaviler görmüştüm. hatta bu ağustosta tekrar tüp tedaviye başlıcaktık ama Allahım gerek bırakmadı.
adetlerim çok düzensizdi pko vardı bende. hiçbir zaman kendilğinden hamile kalacağımı düşünmezdim ama inan vakti zamanı gelince oluyor. tanıdığım tanımadığım hepiniz dualarımdasınız. ben kendimi çok yıprattım çok taktım inş. sizlerde çok yıpranmadan bu duyguyu yaşarsınız.
ne zamAn yapıldı cnm aşılaman bende iğne kullanıyorum şuan yarın kontrolüm var aşılama için gün verir heralde senin kaçıncı gün yapıldı aşılaman?Slm kizlar ..Bende cocuk icin ugrasanlardanim esimdede bendede hicbir sorun yok hersey normal ama birturlu nasip olmadi. 1.5 sene once kimyasal gebelik yasadim sonrasi ameliyat oldum sag yumurtaligim alincak dendi ama alinmadi Allaha sukur sadece kist varmis o alindi .Simdi Agustosun 20 sinde sinde asilama yaptirdim ilk defa onceden sadece klomen ve catlatma ignesiyle ilkinde hamile kalmistim fakat kimyasal gebelik olmus.Simdide ilk asilamami yaptirdim zaman gecmio sanki ins Rabbim isteyen herekeze nasip eder .
ne zamAn yapıldı cnm aşılaman bende iğne kullanıyorum şuan yarın kontrolüm var aşılama için gün verir heralde senin kaçıncı gün yapıldı aşılaman?
Benimde 11.günüm bu gün.Benim doktorum ilişki serbest dedi belli zaman koymadi.Bnmde asilamadan sonra 7.gunum doktr gun asiri 2hafta ilski onerdi size ne soylendi 2hafta cok deglmi yani ihtimal dewam ediyomudur .
Bi haber varmi test yaptnmiBenimde 11.günüm bu gün.Benim doktorum ilişki serbest dedi belli zaman koymadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?