Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesef tutmadi canim ilk aşilamam.ara vermeden 2.yi yaptirmak icin klomene basladim ama nedense hic yaptirmak istemiyorum dr u arayip iptal ettircem.yoruldum galiba artik umarim sende guzeldir haberle

Merhaba, ben birinci asilama sonucu negatif olunca 1 ay ara verdim. Sonra ikinciyi yaptirdim.

Merhaba geleceğin tatlı anneleri
bende mucizesini aşılama yoluyla bekleyenler kervanına katıldım...
Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

Malesef tutmadi canim ilk aşilamam.ara vermeden 2.yi yaptirmak icin klomene basladim ama nedense hic yaptirmak istemiyorum dr u arayip iptal ettircem.yoruldum galiba artik umarim sende guzeldir haberle
Bnde bgn 15.gunum evde test yaptm negatif kan vermek istemiyorm bosa eger olsaydi bundads cikardi demi

Arkadaşlar benim kullandığım vajinal jel bazen geri çıkıyor. Sizde de oluyor mu bu ?

canim sana bir sey sorcam 3 il once asilmaya basladini okudum yani o zaman acidign konuyu simdi bakdm hamilesin alah saglikla bebeyini kucagna almayi nasip etsin asilama ile mi kaldin hamilr

canim sana bir sey sorcam 3 il once asilmaya basladini okudum yani o zaman acidign konuyu simdi bakdm hamilesin alah saglikla bebeyini kucagna almayi nasip etsin asilama ile mi kaldin hamilr

merhaba canım, Allah razı olsun. kurban olduğum Allah sizlere de nasip etsin. her duamda tanımadığım sizlerde varsınız.

canım maalesef 3 yıl tedavi gördüm ama hiç birinde gebe kalamadım. bu 3 yıl içinde 2 aşılama (doktor muahanesinde) ve 1 kez tüp bebek tedavisi gördüm. yine 2. tüp tedavisine başlayacaktık. bu ağustos adetimi tedaviye başlama tarihi belirlemiştik ama 6 temmuzda hamile olduğumu öğrendim. hiçbirşey yapmadım kendilğinden Allah nasip etti canım.

ben çok uğraştım kafama taktım. stres yaptım ama hepsi boşunaymış. çok fazla irdelememek lazımmış.
çünkü bende polikistik over var ve o kadar doktor hamile kalabilirsin dedi. ama ben hiç kafamdan atamadım kendi haline bırakamamıştım. şimdi burdaki arkadaşlara da diyorum Allahtan dileyin. çok çok büyük sorun olmadıkça akışına bırakın. gerçekten vakti zamanı gelince oluyormuş ki ben bu lafa sinir olurdum. Allahım bize en güzel zamanda nasip etti. sizlere de edecek inş..

a

allah buyukdur iste sen tup bebeki icin ugrasirken o sana dogal yoldan versi ne guzel Allah her arzusunda olan mucadile eden her kese nesib etsin Amin

Herkese merhaba kızlar

Selam herkese benimde ilk aşılama ve bugün 9 ggünüm ama hiç belirti de yok inslh tutar
Canım benimde ilk aşılamam ve kafamda binlerce soru... Aşılamanın ilk günlerinde her hangi bir belirtin varmıydı?

Herkese merhaba kızlar

Canım benimde ilk aşılamam ve kafamda binlerce soru... Aşılamanın ilk günlerinde her hangi bir belirtin varmıydı?
doktorunuz bu konuda ne soyledi ?hamilelik belirtileri boyle kisa surede olu rmi?(dogal yoldan kaldikda olmuyor da ondan merka etdm)insallah asilanma iyi gecmis bebis tutunmusdur

doktorunuz bu konuda ne soyledi ?hamilelik belirtileri boyle kisa surede olu rmi?(dogal yoldan kaldikda olmuyor da ondan merka etdm)insallah asilanma iyi gecmis bebis tutunmusdur
Doktoruma bu konuda danışmadım canım. Bu kadar erken belirti olmayacağının bende farkındayım. Sanırım kendimi yanlış ifade ettim, ben hamilelik belirtisinden ziyade aşılamadan sonra değişiklik oldu mu yada ne gibi değişiklikler oldu diye merak ettim. Mesela akıntı, batma vs.

Allah yardimcin olsun insallah burdan bize mujdeli haberi veririsn bende asilama yapdirmak istiyorm 6 ay sonra filan artik dogal yoldan hamile kalmakdan korkuyorum

Herkese merhaba kızlar

Yok canım hiç bir belirtim yok malesef senin varmı belirti bide siteye yeni üye olduğum için inslh mesajları doğru yere gönderiyorum

Allah yardimcin olsun insallah burdan bize mujdeli haberi veririsn bende asilama yapdirmak istiyorm 6 ay sonra filan artik dogal yoldan hamile kalmakdan korkuyorum
Amin cümlemizin inşallah. Rabbim nasip ederse burdan hepimiz güzel haberler verelim birbirimize. Peki niye 6 ay bekliyorsun? Bir sebebi var mı?

Yok canım hiç bir belirtim yok malesef senin varmı belirti bide siteye yeni üye olduğum için inslh mesajları doğru yere gönderiyorum
Doğru yerdesin canım ama başka topiklerde var bu konuyla ilgili. Yukarda büyüteçin ordan arattırabilirsin. Benim bugün 5. günüm, kasıklarımda batma oluyor arasıra, ilk iki gün boyuncada sarı/kahverengi arası akıntım vardı. Belkide kullandığım haplardan yada çatlatma iğnesinden dolayı olabilir.
Sen yumurta gelişimi için hap kullandın mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…