Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar bugun asilamamin 9.gunu dayanamdim yaptm once bisi cikmadi sonra testi cope atmaya gittm ki ikinci cizgi cikmis

kizlar bugun asilamamin 9.gunu dayanamdim yaptm once bisi cikmadi sonra testi cope atmaya gittm ki ikinci cizgi cikmis
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne kadar süre sonra tekrar baktın?

20dakika filan iste marktten aldiklrmizi dolaba yerlstirene kadar sonra baktm cikmiz daha once yaptim ben halen saklrm hic bisi cikmamasti
Hayırlısı canım inşallah kavuşursun meleğine. Test sonucu belirli bir zaman içinde okunması gerekiyor ya ondan sordum. Bu durumda en iyisi hastaneye gidip kanına baktırmak galiba?

Hayırlısı canım inşallah kavuşursun meleğine. Test sonucu belirli bir zaman içinde okunması gerekiyor ya ondan sordum. Bu durumda en iyisi hastaneye gidip kanına baktırmak galiba?
evet esim bir adet daha aldi buyuzden canim daha adetime 4gun var 4tllik testlrden aldim daha oncede suphe edip yapmstm aynisindan ama hic bisi cikmamasti yani bekledikten somrada cikmadi evet kanda cikar hersey dedigin gbi

evet esim bir adet daha aldi buyuzden canim daha adetime 4gun var 4tllik testlrden aldim daha oncede suphe edip yapmstm aynisindan ama hic bisi cikmamasti yani bekledikten somrada cikmadi evet kanda cikar hersey dedigin gbi
Ne zaman kan tahliline gitmeyi düşünüyorsun?

Allah hepimize hepinize versin insallah tutunca dusecekmi kese gorunevkmi bunlarin derdi olacak insan sevinemiyor bile
Amin inşallah... Elbette insan korkuyor, anneler hep tedirgin. Bol bol dua et canım, Rabbim gönlüne göre versin.

Merhabalar 2 ay önce ilk asılamami olmustum ancak tutmamisti sonra 1 ay ara verdim 2. Asılamami yeni oldum. Acana belirti oluyormu ? Oluyorsa ne gibi belirtiler oluyor. Çünkü ilkonde hic belirti yaşamamıştım :(

Merhabalar 2 ay önce ilk asılamami olmustum ancak tutmamisti sonra 1 ay ara verdim 2. Asılamami yeni oldum. Acana belirti oluyormu ? Oluyorsa ne gibi belirtiler oluyor. Çünkü ilkonde hic belirti yaşamamıştım :KK43:
Canım hayırlısı olsun, kaç gün oldu aşılamayı yaptıralı?

Madem bekle canım 4 gün. Hevesinin kırılması çok zor bir durum, inşallah bebeğin seninledir ve sana sıkı sıkı tutunur.
daha omcede bekledim adetimin uzerinen 3gun gecti kan verdim hamilesin dediler sonra 530lara kadar cikti degerm ama dustu malasef

Canım hayırlısı olsun, kaç gün oldu aşılamayı yaptıralı?
pardon bana sordun sandun benim agzimda acaip tat var metalimsi demir gibi sol kasgim ve belim agryor birde daha onceki gebeligimde bunda da sabah midem erkenden kaziniyor tabi hu bir hamilelikse

Back
X