Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne kadar süre sonra tekrar baktın?kizlar bugun asilamamin 9.gunu dayanamdim yaptm once bisi cikmadi sonra testi cope atmaya gittm ki ikinci cizgi cikmis
20dakika filan iste marktten aldiklrmizi dolaba yerlstirene kadar sonra baktm cikmiz daha once yaptim ben halen saklrm hic bisi cikmamastiHakkında hayırlısı olsun canım. Ne kadar süre sonra tekrar baktın?
Hayırlısı canım inşallah kavuşursun meleğine. Test sonucu belirli bir zaman içinde okunması gerekiyor ya ondan sordum. Bu durumda en iyisi hastaneye gidip kanına baktırmak galiba?20dakika filan iste marktten aldiklrmizi dolaba yerlstirene kadar sonra baktm cikmiz daha once yaptim ben halen saklrm hic bisi cikmamasti
Inşallah canım, Rabbim bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)Agzimdaki aciimsi demir gibi kokudan suphelendim kizlar daha oncede tuttu dustu insallah bu dusmez
evet esim bir adet daha aldi buyuzden canim daha adetime 4gun var 4tllik testlrden aldim daha oncede suphe edip yapmstm aynisindan ama hic bisi cikmamasti yani bekledikten somrada cikmadi evet kanda cikar hersey dedigin gbiHayırlısı canım inşallah kavuşursun meleğine. Test sonucu belirli bir zaman içinde okunması gerekiyor ya ondan sordum. Bu durumda en iyisi hastaneye gidip kanına baktırmak galiba?
Allah hepimize hepinize versin insallah tutunca dusecekmi kese gorunevkmi bunlarin derdi olacak insan sevinemiyor bileInşallah canım, Rabbim bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Ne zaman kan tahliline gitmeyi düşünüyorsun?evet esim bir adet daha aldi buyuzden canim daha adetime 4gun var 4tllik testlrden aldim daha oncede suphe edip yapmstm aynisindan ama hic bisi cikmamasti yani bekledikten somrada cikmadi evet kanda cikar hersey dedigin gbi
Amin inşallah... Elbette insan korkuyor, anneler hep tedirgin. Bol bol dua et canım, Rabbim gönlüne göre versin.Allah hepimize hepinize versin insallah tutunca dusecekmi kese gorunevkmi bunlarin derdi olacak insan sevinemiyor bile
adet gunume 4gun var canim ozaman gidern adet olmayi beklermNe zaman kan tahliline gitmeyi düşünüyorsun?
adet gunume 4gun var canim ozaman gidern adet olmayi beklerm
Madem bekle canım 4 gün. Hevesinin kırılması çok zor bir durum, inşallah bebeğin seninledir ve sana sıkı sıkı tutunur.karasizim vala ne zaman gidecegim konusunda acikcasi
Canım hayırlısı olsun, kaç gün oldu aşılamayı yaptıralı?Merhabalar 2 ay önce ilk asılamami olmustum ancak tutmamisti sonra 1 ay ara verdim 2. Asılamami yeni oldum. Acana belirti oluyormu ? Oluyorsa ne gibi belirtiler oluyor. Çünkü ilkonde hic belirti yaşamamıştım
daha omcede bekledim adetimin uzerinen 3gun gecti kan verdim hamilesin dediler sonra 530lara kadar cikti degerm ama dustu malasefMadem bekle canım 4 gün. Hevesinin kırılması çok zor bir durum, inşallah bebeğin seninledir ve sana sıkı sıkı tutunur.
asilama gunu ile birlikte 9.gun canimCanım hayırlısı olsun, kaç gün oldu aşılamayı yaptıralı?
Canım hayırlısı olsun, kaç gün oldu aşılamayı yaptıralı?
pardon bana sordun sandun benim agzimda acaip tat var metalimsi demir gibi sol kasgim ve belim agryor birde daha onceki gebeligimde bunda da sabah midem erkenden kaziniyor tabi hu bir hamilelikseCanım hayırlısı olsun, kaç gün oldu aşılamayı yaptıralı?