Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
daha omcede bekledim adetimin uzerinen 3gun gecti kan verdim hamilesin dediler sonra 530lara kadar cikti degerm ama dustu malasef
Maalesef hayırlısı böyleymiş demek ki. Sonuçta her şey Allah'tan. Bunları demekten başka çare yok, bende aşılamadan önce düşük yaptım, ne kadar zor olduğunu biliyorum ama işte elden bir şey gelmiyor :( Rabbim daha beter acılardan korusun.

Teşekkür ederim 3 gün oldu canim
Benimde 5. günüm, daha çok erken canım. Biraz daha sabredeceğiz.

pardon bana sordun sandun benim agzimda acaip tat var metalimsi demir gibi sol kasgim ve belim agryor birde daha onceki gebeligimde bunda da sabah midem erkenden kaziniyor tabi hu bir hamilelikse
Önemli değil :)
Bunların hepsi hamilelik belirtisi ama belki ilaçlardan dolayı hormonlarımız bizi yanıltıyor olabilir?

ben ilkinde de yasadim canin aynilarni hem ole olsa bile daha adetime 4gub varken testte cikmazdi die dusunyorm ama tabiki nasip Allah hayrli evlatlr versin ve saglikli

A
Amin cümlemizin inşallah. Rabbim nasip ederse burdan hepimiz güzel haberler verelim birbirimize. Peki niye 6 ay bekliyorsun? Bir sebebi var mı?

Doğru yerdesin canım ama başka topiklerde var bu konuyla ilgili. Yukarda büyüteçin ordan arattırabilirsin. Benim bugün 5. günüm, kasıklarımda batma oluyor arasıra, ilk iki gün boyuncada sarı/kahverengi arası akıntım vardı. Belkide kullandığım haplardan yada çatlatma iğnesinden dolayı olabilir.
Sen yumurta gelişimi için hap kullandın mı canım?

min cümlemizin inşallah. Rabbim nasip ederse burdan hepimiz güzel haberler verelim birbirimize. Peki niye 6 ay bekliyorsun? Bir sebebi var mı?

Doğru yerdesin canım ama başka topiklerde var bu konuyla ilgili. Yukarda büyüteçin ordan arattırabilirsin. Benim bugün 5. günüm, kasıklarımda batma oluyor arasıra, ilk iki gün boyuncada sarı/kahverengi arası akıntım vardı. Belkide kullandığım haplardan yada çatlatma iğnesinden dolayı olabilir.
Evet
Amin cümlemizin inşallah. Rabbim nasip ederse burdan hepimiz güzel haberler verelim birbirimize. Peki niye 6 ay bekliyorsun? Bir sebebi var mı?

Evet kullandım iğne ile yumurtalar büyüdü sonra ovitrela iğnesi yapıldı 36 sonrada aşılama bnce senin kullandığın haplardan da kaynaklanıyor olabilir hakkımızda hayirlisi

ben ilkinde de yasadim canin aynilarni hem ole olsa bile daha adetime 4gub varken testte cikmazdi die dusunyorm ama tabiki nasip Allah hayrli evlatlr versin ve saglikli
Amin canım inşallah. Beklemesi de ayrı bir zor, senin az kalmış biz daha yolun başındayız.

Evet

Evet kullandım iğne ile yumurtalar büyüdü sonra ovitrela iğnesi yapıldı 36 sonrada aşılama bnce senin kullandığın haplardan da kaynaklanıyor olabilir hakkımızda hayirlisi
Evet olabilir, hayırlısı olsun, nasibimizde varsa yaşarız.

Inşallah Allah kimsenin kucagini boş birakmasinE="E-brulim, post: 42486343, member: 95276"]Amin canım inşallah. Beklemesi de ayrı bir zor, senin az kalmış biz daha yolun başındayız.

Evet olabilir, hayırlısı olsun, nasibimizde varsa yaşarız.[/QUOTE]
Inslh

Kizlar bugn asilamamin 17.gunu idrarda negatif cikti kana pazartesi baktrcam ama umudm yok silikte olsa cikmasi gerekmiyo muydu cizginin :(

Kizlar bugn asilamamin 17.gunu idrarda negatif cikti kana pazartesi baktrcam ama umudm yok silikte olsa cikmasi gerekmiyo muydu cizginin :KK43:
Testler yanıltabiliyor bazen, negatifse yanlışlık payı var ama pozitifse yanlışlık payı yok diyor hekimler. Seni boş yere ümitlendirmek istemem ama Allah'tan umut kesilmez canım. Inşallah hamilesindir, inşallah pazartesi güzel bir haber alırsın.

Testler yanıltabiliyor bazen, negatifse yanlışlık payı var ama pozitifse yanlışlık payı yok diyor hekimler. Seni boş yere ümitlendirmek istemem ama Allah'tan umut kesilmez canım. Inşallah hamilesindir, inşallah pazartesi güzel bir haber alırsın.
evet canim biliyorum hayrlisi insallah

Insllahhh hepimz alalm guzel haberler cok yrucu bu surec:(

Rabbi hebli minessalihin.surekli bunu soyleyin bos kaldikca bide allahumme ya varis allahm dualarmzi kabul eder insallah hepimizi hayrli zmanlarda sevindirir icimize o minik mucizeleri verir isteyen herkese nasip olsun kmsenin eli bos kalmasn insllah:(

[QUOTinşallah zanlina, post: 42488333, member: 653191"]Rabbi hebli minessalihin.surekli bunu soyleyin bos kaldikca bide allahumme ya varis allahm dualarmzi kabul eder insallah hepimizi hayrli zmanlarda sevindirir icimize o minik mucizeleri verir isteyen herkese nasip olsun kmsenin eli bos kalmasn insllah:KK43:[/QUOTE]
Amin insall

benmde 3. asılamam oldu persembe günü test gününe 10 gün var beklemek cok zor allahım hayırla sonuclandırsın inşallah

Allah herkezin umutlu bekleysini hayirlar ile sonuclandirsin kizlar bende artik bir piztif bir nevatif idrar testi gordukten sonra beklemedyim artik zaten bir gunum kaldi

Back
X