• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Emel mrb seni üzmek istemem ama ilk aşılamamda 14 gün kan testi yaptırdım 63.42 çıkmıştı iki gün sonra yine kan verdim değer düşmüştü çatlatma iğnesinin etkisiymiş meğer önce dünyalar brnim olmuştu ama sonra yıkıldım seninde üzülmeni istemem iki gün sonra yine test yaptır yükseliyormu değer inşallah hamilesindir allahım tüm isteyenlere nasip etsin

Arkadaslar merhaba uc kere asilama yaptirdim bugune kadar.son ikisinde hamile kaldim.ilki sonlandirildi malesef 16.haftada.suanda tekrar hamileyim.ilk tutan asilamada 6 ,suanki asilamada 4yumurta olmustu.ayrica her ikisinde de kanamam var.bu konuda iki Ayri doktordan duydugum sey dollenmemis yumurtalari ddisari atarken kanama olabilecegiydi.gercekten cok caresizim.biseyler duymaya cok ihtiyacim var.sizlerd e Boyle bisey yasadinizmi yada duydunzmu.benim icin cok onemli lutfen yardimci olun.bu kanamayi yasayan oldumu aranizda 've dollenmeyen diger yumurtalarin akibeti hakkinda size dokorunuz herhangi bir bilgi verdimi

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 22 Ocak aşılama yaptırdım bu gün 14. Gün sizce idrar testinde çıkarmı yoksa kan testi mi yaptırayım?

Emel mrb seni üzmek istemem ama ilk aşılamamda 14 gün kan testi yaptırdım 63.42 çıkmıştı iki gün sonra yine kan verdim değer düşmüştü çatlatma iğnesinin etkisiymiş meğer önce dünyalar brnim olmuştu ama sonra yıkıldım seninde üzülmeni istemem iki gün sonra yine test yaptır yükseliyormu değer inşallah hamilesindir allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Canım bence sen kimyasal gebelik yasamissin çünkü benim 13.gün çıktı hemen hemen bu oranda. İlacın etkisi 10-12 günde geçiyor..bir anda degerin düşmesi kimyasal gebelige isarettir..yanı gebe kalmistim bu bile güzel inan

Merhaba kızlar malesef idrar testi negatif çıktı yaptım; (. Sanırım tutmadı ilk aşılama bakalım adet ne zaman olacağım pko var bende bu yüzden 1 buçuk yıldır hamis kalamıyorum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin.

Merhaba kızlar malesef idrar testi negatif çıktı yaptım; (. Sanırım tutmadı ilk aşılama bakalım adet ne zaman olacağım pko var bende bu yüzden 1 buçuk yıldır hamis kalamıyorum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin.

amın cnm.bende pkoyum.benımde ılk asılamam tutmadı.uzulme.sen neyle asılama oldun klomenle mı?iğneylemı?

Klomen ile sonrasında çatlama iğnesi oldum daha sonra aşılama oldum arkasından. Çok üzüldüm ama Rabbim kısmen etmeyince olmuyor ; (

Klomen ile sonrasında çatlama iğnesi oldum daha sonra aşılama oldum arkasından. Çok üzüldüm ama Rabbim kısmen etmeyince olmuyor ; (

uzulme cnm zaten asılamada basarı sansı dogal ılıskı gbı.bırde ıgneyle denersın.pkomusun sen

Evet canım bende pko var yumurta tembelliği var senin nasıl aşılama oldun mu sende?

oldum cnm bende gecen hazıranda.ben gonal f iğneyle oldum.3 yumurtam buyudu.ama nasıb olmadı 1 hafta sonra regl oldum.senın adetlerın nasıl?ilaçlamı gelıyor?

Ayşem mrb ilacın etkisi değerin yüksek çıkması aşılamanın 12. Günü çatlatma iğnesi yani hormon iğnesi vurdum gebelik olmuşsa tutunsun diye onun etkisiyle çıktı değer yüksek kimyasal gebelik değil ikinci aşılamayada başladım inşallah bu sefer tutar allahım tüm isteyenlere nasip etsin

Slm kizlar bende ikinci asilama ile hamile kalanlardanim suan 2 aylik oldu rabbim herkese nasip etsin ins kadinlar klubunu birakmak hic istemiyorum cunku burdakier benm yol arkadaslarim lutfen umudunuzu kaybetmeyin

Slm kizlar bende ikinci asilama ile hamile kalanlardanim suan 2 aylik oldu rabbim herkese nasip etsin ins kadinlar klubunu birakmak hic istemiyorum cunku burdakier benm yol arkadaslarim lutfen umudunuzu kaybetmeyin

Ay cnm nekadar sevindim.karninda mi bebisin yoksa dogduda 2 aylikmi oldu?bende 2.asilama icin reglimi bekliorum cnm.pkoyum ben.senin warmiydi bir problemin ?sebepsizmiydi?

Back
X