Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlatma iğnesi aşılamadan 36 saat önce yapılıyor ben aşılamadan önce menagon iğne kullandım 2toz 1su olarak 4-5 yumurtam olmuştu 20 ml den büyük olmuşlardı 8 şubatta aşılama oldum ertesi gün sabah akşam progesteron jel kullanıyorum ve 3 günde bir adını hatırlamadığım bir iğne yaptırıyorum perşembe günü son doz iğnem kaldıCatlama ignesi asilamadan once vermesi gerekmiyormuydu ?
Ben gunde bir tane progestone jel alicam bide doktorum iliski gunleri verdi . Ben jeli iliskiden önce mi yoksa sonrami almam gerekiyo?
Catlama ignesi asilamadan once vermesi gerekmiyormuydu ?
Ben gunde bir tane progestone jel alicam bide doktorum iliski gunleri verdi . Ben jeli iliskiden önce mi yoksa sonrami almam gerekiyo?
Yesimyagmur bencede daha cok erken.
Yarencim senin yarin asilaman yokmuydu?
Kızlar hamile kalan arkadaşlara bi sorum olacak,asilamadan sonra eslerinizle birlikte oldunuz mu ve kaç gün sonra oldunuz?
daha hamile olup olmadığım belli olmadı ama doktorum aşılamadan sonraki gün ve günaşırı ilişki önerdi
Yarencim asilaman nasil gecti ? Hic agrin oldumu ?
Nedense benim cok agrim oldu bugun asilamamin 4 gunu ve hayla agrim var . Sanki adet olucakmisim gibi . Kullandim ilaclardan dolayi olabilirmi acaba ?
Kızlar hamile kalan arkadaşlara bi sorum olacak,asilamadan sonra eslerinizle birlikte oldunuz mu ve kaç gün sonra oldunuz?
Yarencim hayırlısı olsun inşallah
hayırlı olsun yaren ben aşılama esnasında çok ağrı çektim benim için çok zor geçmişti Allah bir daha yaşatmasınAsilamam çok iyi geçti canım agrim olmadı. Çatlatma iğnesi de ağrı yapmadı bende. Ama ağrı oluyormuş okuduğum kadarıyla ilaç kaynaklı da olabilir normalde olabilir. Tutunma çabaları da olabilir.
Evt benim agrim ilaclardanmis. Doktorumu aradim bol bol su ic dedi.
Peki senin doktorun sana progeston jel vermedimi veya folic asit ?
hayırlı olsun yaren ben aşılama esnasında çok ağrı çektim benim için çok zor geçmişti Allah bir daha yaşatmasın