- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
ayy ne mutluuu.. adarısı bana olsun inşallahhh
İnşallah canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne mutluuu.. adarısı bana olsun inşallahhh
cnm varmı kasık bel ağrınn ben çatlıycam meraktannİyi akşamlar hanımlar. Test günüm persembe ama ben sabah iftardan silik çizgi gördüm kan da da 32 çıktı çok sukur. İnşallah devamı da gelir.
Mrb kızlar benimde bugündü sonucum 12.75 çıkmış kafam çok karıştı tuttumu tutmadımı diye dr görüşemedim henüz yardım edin lütfen
cnm varmı kasık bel ağrınn ben çatlıycam meraktann
sol belime dirseğim değse ağrıyor... sence var mıdır yaa allahım sen büyüksünHic bisi yok canım. Normalde ben daha önceden gebelik yasamistim 2 kere ve adete yakın aşırı belirtilerim olurdu ama şuan hiç belirtim yok. O yüzden ihtimal vermediydim hatta benim tek yumurtam oluştu diye asilamayi iptal etmeyi bile dusunmustum
sol belime dirseğim değse ağrıyor... sence var mıdır yaa allahım sen büyüksün
İnşallah banada bugün 12. Günüm kan tahlili yaptirdim 1.20 çıktı yanı negatif daha artmaz heralde 12.gün çoğu kişinin belli oluyoayy ne mutluuu.. adarısı bana olsun inşallahhh
çok sevindim canım bende cumartesiyi bekliyorum geçmek bilmiyo günler karnım ğrıyor sürekli çok korkuyorum adet olucam diye nolur dua edin bana.Allah ım evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşaallah.İyi akşamlar hanımlar. Test günüm persembe ama ben sabah iftardan silik çizgi gördüm kan da da 32 çıktı çok sukur. İnşallah devamı da gelir.
çok sevindim canım bende cumartesiyi bekliyorum geçmek bilmiyo günler karnım ğrıyor sürekli çok korkuyorum adet olucam diye nolur dua edin bana.Allah ım evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşaallah.
negatif kızlar benim nisanda tüp bebek inşaalaahh...
İnşallah canım ,zorlu bir süreç.. Ama Allah sanada nasip etsin inşallah . Batmalar oluyor evet geriliyormus gibi hissediyorsun kasığını oturup kalkarken falan.. İnşallah hamilesindirCanım çok sevindim senin adına inan kendim gibi mutlu oldum Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.bugün 8 gün oldu bana sabırsızlıkla bekliyorum bende bir hafta nasıl geçecek.bende hapşırırken veya oksürürken batma oluyo kasıklarımda ani hareketlerde falan.bazen ya tutmazsa diye korkuyorum.eşim bile şimdiden kızım napıyo diye konuşuyo.Allahım inşallah yüzümüze güler bebeğimizi nasip eder bize.
Benim yumurtalarımda sağdaydı canım o nedenle belkide sağ böğrüm acıdı. Böbrek ağrısı gibi ama ön tarafta hissediosun. İnşallah hamişsindirsirer cnm senin belirtileri okudum benim yumurtalar soldaydı sol böğrüm kopacak gibi acıyor bugün 10. gün... allahım nolur sonum senin gibi olsun!!!
inşallah tutunmuştur canım.inan kalbim yerinden çıkacak o kadar heyecanlıyım ki.daha 9.günüm idrar testinde çıkmaz büyük ihtimalle o yüzden yapmak istemiyorum.negatif görürsem diye çok korkuyorum.amin inşallah canım.. idrar test yapmasaydım aslında bende günümü bekleyecektim.. okuduğum kadarıyla agrılar normal sayılıyor. inşallah tutunmuştur
inşallah canım şu günler geçse hızlı hızlı hayırlısıyla ölücem heyecandan.İnşallah canım ,zorlu bir süreç.. Ama Allah sanada nasip etsin inşallah . Batmalar oluyor evet geriliyormus gibi hissediyorsun kasığını oturup kalkarken falan.. İnşallah hamilesindir![]()
inşallah tutunmuştur canım.inan kalbim yerinden çıkacak o kadar heyecanlıyım ki.daha 9.günüm idrar testinde çıkmaz büyük ihtimalle o yüzden yapmak istemiyorum.negatif görürsem diye çok korkuyorum.