Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,ben de 18nisanda 2.asilamami oldum,kasik batmalari ve bel agrisi,cok kisa bulantilar yokluyor beni de,insallah gizel sonuclar aliriz,benim bata 8 gun var daha,asilamamin 10.gunu,hassas testlerimi aldim ama ne zaman yapacagima karar veremiyorumYa canm aslinda benmkde erken benm son adet tarhim 4 nisan.16 nisanda da asilama.adetime daha 6 gun var ama doktor bana asilamadan 12 gun sonra kanda ogrenebilirsn dedi. Ben 7. Gun yaptirdgmda 4.3 cikti ya sanki o yukselirse olumlu gibi dusunucem.ama sen hesaplamanda haklisin cikmama ihtimali de var adet gecikmesi daha garanti. Benm erken yaptirmamm sebebi evlilik yil donumum yarn onn icin ogrenmek istyrm yoksa beklemek daha ii canm. Ona bakarsan bu belirtilerde cok erken ki benm eger hamileysem suan 3 hafta 2 gunlk gozukuyor belirti olmasi imkansz gibi.ama iste oyle hissediyoruz. Sen nezamn test yaptirmayi dusunuyrsn. Birde sennde ilk asilamanmiydi.
Merhaba,ben de 18nisanda 2.asilamami oldum,kasik batmalari ve bel agrisi,cok kisa bulantilar yokluyor beni de,insallah gizel sonuclar aliriz,benim bata 8 gun var daha,asilamamin 10.gunu,hassas testlerimi aldim ama ne zaman yapacagima karar veremiyorum
S sevinc-1Ya biz senle ayni sayilirz nerdeyse bana da cogul olabilir ama olmasn ins dediler. Cok benziyorz ayni adet yumurtalar vs. Bende 2 saat sonra ise geldim hic dinlenemedm ayni sekilde devam ettm. Ama senn ihtimalnde yuksekms ya ben olumlu hissettm canm senn icinbende persembe olmsz ciksada yine adet gecikmesi olursa tekrar bakicam gec dollenme vs olsa cikmaz die. Napayim oyle boyle hamile hissediyrm kendimi
![]()
Merhaba canım adet dongun kaç gün 10.gunundeysen 5 gün sonra belli olur ,ilk asilaman miMerhaba,ben de 18nisanda 2.asilamami oldum,kasik batmalari ve bel agrisi,cok kisa bulantilar yokluyor beni de,insallah gizel sonuclar aliriz,benim bata 8 gun var daha,asilamamin 10.gunu,hassas testlerimi aldim ama ne zaman yapacagima karar veremiyorum
Merhaba,hayir 2. Asilamam,29 gunde bir adet goruyorum,adetimin 13.gunu yapıldı asilamam,kafam o kadar karisikki test yapip negatifi gormekten cok korkuyorum ve gunler cooook uzun ve zor geçiyorMerhaba canım adet dongun kaç gün 10.gunundeysen 5 gün sonra belli olur ,ilk asilaman mi
Hayırlısı neyse o olacak canım bbeklemek zorundayız ve 29 günde birse 5 gün sonra belli olur arkadaşımMerhaba,hayir 2. Asilamam,29 gunde bir adet goruyorum,adetimin 13.gunu yapıldı asilamam,kafam o kadar karisikki test yapip negatifi gormekten cok korkuyorum ve gunler cooook uzun ve zor geçiyor
Insallah hepimiz surda hamileyim diye haykiririzHayırlısı neyse o olacak canım bbeklemek zorundayız ve 29 günde birse 5 gün sonra belli olur arkadaşım
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım arkandanda teker teker biz gelelimAy kızlar ben çok umutlandım ya, başka bir konuda ark. yazmış. Tam çatlatma iğnesinn 9. günü değeri 3 civarında çıkmış, sonra yükselmiş hamileymiş. Benmde tam 9. gün 4.3 çıktı. Ben çok ii hissediyorum ya kendimi:)