Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle olmadı ben baya yattım galiba ondanSlm kızlar aşılamadan sonra akıntınız oldu mu ? Bende 2 saat sonra spermler dışarı çıktı paniklerdim biraz
Slm kızlar aşılamadan sonra akıntınız oldu mu ? Bende 2 saat sonra spermler dışarı çıktı paniklerdim biraz
Disari cikabilecegini bilerek sadece 15 20dakika dinlendiriyorlar.o yuzden hic vesvese etme kaygili olmak ise yaramiyor bu surecte.guzel seyler dusunmeye calis cnmSlm kızlar aşılamadan sonra akıntınız oldu mu ? Bende 2 saat sonra spermler dışarı çıktı paniklerdim biraz
Disari cikabilecegini bilerek sadece 15 20dakika dinlendiriyorlar.o yuzden hic vesvese etme kaygili olmak ise yaramiyor bu surecte.guzel seyler dusunmeye calis cnmSlm kızlar aşılamadan sonra akıntınız oldu mu ? Bende 2 saat sonra spermler dışarı çıktı paniklerdim biraz
Canim geçmiş olsun birseyi merak ettim asilamadsn sonra vajinal jel ve estrofem hap falan kullanmadın miAşılama sonrası tuttu ama değerler az ilerledi takip etti dr adet oldum düşmedi dış gebelik oldu iğne vuruldum düşsün diye
Masallah hayirli olsun allah tamamina erdirsin...Kızlar hamileyim çok şükür ilk aşılamamdı o kadar mutluyum ki. Rabbim size de nasip etsin
Canimmm cok sevindimmm.hayirli olsun.bende sonuc bekliyorum 4 gibi cikacakmis.senin beta hcg kac cikti canim.insallah bende senin gibi guzel haberlerle donerim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kızlar hamileyim çok şükür ilk aşılamamdı o kadar mutluyum ki. Rabbim size de nasip etsin
Çok sağol canım inşallah Rabbim sana da tüm isteyenlere nasip etsin sizi de sevindirsinMasallah hayirli olsun allah tamamina erdirsin...
Aminnn insallahÇok sağol canım inşallah Rabbim sana da tüm isteyenlere nasip etsin sizi de sevindirsin
Bende yaptırıp eve geldim evden aradım 21 olduğunu söylediler. İnşallah düşük değildir. Hemen kendi doktorumu aradım progestana devam et bide vitamin al Pazartesi kontrole gel dedi. Senin için de dua edicem inşallah hemen yaz buraya bekliyorumCanimmm cok sevindimmm.hayirli olsun.bende sonuc bekliyorum 4 gibi cikacakmis.senin beta hcg kac cikti canim.insallah bende senin gibi guzel haberlerle donerim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Cok guzel canim sonucun.rabbim bizede nasip etsin insallah.cok saol canim dualarin icin.bol bol dinlen.kendine cok dikkat et canim.insallah rabbbim kucagina almayida nasip etsin.ayy cok sevindim inan ki.nasil simdi icin kipir kipirdir.Bende yaptırıp eve geldim evden aradım 21 olduğunu söylediler. İnşallah düşük değildir. Hemen kendi doktorumu aradım progestana devam et bide vitamin al Pazartesi kontrole gel dedi. Senin için de dua edicem inşallah hemen yaz buraya bekliyorum
Bi doktora gitsem bi görsem çok rahatlıcam inşallah sağlıklı olur. Çok değişik ya insan inanamıyoCok guzel canim sonucun.rabbim bizede nasip etsin insallah.cok saol canim dualarin icin.bol bol dinlen.kendine cok dikkat et canim.insallah rabbbim kucagina almayida nasip etsin.ayy cok sevindim inan ki.nasil simdi icin kipir kipirdir.
hayirli olsun cok buyuk umut oldu bana saglikla kucagina al insallah.Kızlar hamileyim çok şükür ilk aşılamamdı o kadar mutluyum ki. Rabbim size de nasip etsin
Âmin inşallah Rabbim sizede tez vakitte nasip eylesin hep dua ediyorum edicem bekleyenler içinhayirli olsun cok buyuk umut oldu bana saglikla kucagina al insallah.
Kızlar hamileyim çok şükür ilk aşılamamdı o kadar mutluyum ki. Rabbim size de nasip etsin[/
Cnm benimde 12.gün ana sanki her an adet görecek gibiyim. Belirtilerin nelerdir yazabilirmisin lütfen benimde ilk asilaman.
Adet gününde yarin offfff offff allah hepimize nasip etsin