• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende şimdi idrar testi yaptım 7. günüm negatif çıktı. Insan kendini ne kadar çaresiz hissediyor. Çok üzgünüm ya. Erken biliyorum ama dedim ki belki ilaçların etkisiyle bile o çift çizgiyi görsem. Nasip

Slm kızlar aşılamadan sonra akıntınız oldu mu ? Bende 2 saat sonra spermler dışarı çıktı paniklerdim biraz

Slm kızlar aşılamadan sonra akıntınız oldu mu ? Bende 2 saat sonra spermler dışarı çıktı paniklerdim biraz

İşlem sırasında da akıntı oldu bende. 15 dakika yattım hafif lekeli akıntı da vardı. Hemen de wc ye gitmiştim çok sıkışmıştım :KK17:

Disari cikabilecegini bilerek sadece 15 20dakika dinlendiriyorlar.o yuzden hic vesvese etme kaygili olmak ise yaramiyor bu surecte.guzel seyler dusunmeye calis cnm

Disari cikabilecegini bilerek sadece 15 20dakika dinlendiriyorlar.o yuzden hic vesvese etme kaygili olmak ise yaramiyor bu surecte.guzel seyler dusunmeye calis cnm

Canimmm cok sevindimmm.hayirli olsun.bende sonuc bekliyorum 4 gibi cikacakmis.senin beta hcg kac cikti canim.insallah bende senin gibi guzel haberlerle donerim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bende yaptırıp eve geldim evden aradım 21 olduğunu söylediler. İnşallah düşük değildir. Hemen kendi doktorumu aradım progestana devam et bide vitamin al Pazartesi kontrole gel dedi. Senin için de dua edicem inşallah hemen yaz buraya bekliyorum

Bende yaptırıp eve geldim evden aradım 21 olduğunu söylediler. İnşallah düşük değildir. Hemen kendi doktorumu aradım progestana devam et bide vitamin al Pazartesi kontrole gel dedi. Senin için de dua edicem inşallah hemen yaz buraya bekliyorum
Cok guzel canim sonucun.rabbim bizede nasip etsin insallah.cok saol canim dualarin icin.bol bol dinlen.kendine cok dikkat et canim.insallah rabbbim kucagina almayida nasip etsin.ayy cok sevindim inan ki.nasil simdi icin kipir kipirdir.

Cok guzel canim sonucun.rabbim bizede nasip etsin insallah.cok saol canim dualarin icin.bol bol dinlen.kendine cok dikkat et canim.insallah rabbbim kucagina almayida nasip etsin.ayy cok sevindim inan ki.nasil simdi icin kipir kipirdir.
Bi doktora gitsem bi görsem çok rahatlıcam inşallah sağlıklı olur. Çok değişik ya insan inanamıyo :KK200:

Back
X