- 6 Kasım 2014
- 1.327
- 1.410
- 133
- 32
tabi sperm yıkama dahil 1 milyaraOha nerde yptrdın tüp bebek ypsam
Ooo cnm cok pahallı yaaa tüp bebek ypsan daha iyiydi cok pahallı bn 360 yaptrdm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi sperm yıkama dahil 1 milyaraOha nerde yptrdın tüp bebek ypsam
Ooo cnm cok pahallı yaaa tüp bebek ypsan daha iyiydi cok pahallı bn 360 yaptrdm
Cnm yani 1aşılmaya 1lira verir mi yaaa cok fazla gercekten yazık yaaa allah inş bu ay kendiliğinden yollar bebeğini allah görüyor zaten cnm bn adetin ikinci günü gttim 90tl verdim bşka da muayene vermedim sperm yıkama 300 aşılama 60 toplam 360 tuttu yani bnce pahallı yerlerde yptma cnm heryerde aynı işlem yapılıyor ztn iyi doktor bul uygun fiyata yptr aşılama allah yardımcın olsunya 260 ilaçlar.1 milyar aşılama. bide doktor muayenesi 90 lira. bide bulunduğum şehirde yok bu tür bölüm. başka şehire gidip gelmek3 saatlik yol. daha fazlaya bile mal oldu![]()
sen hangi ildesin canımCnm yani 1aşılmaya 1lira verir mi yaaa cok fazla gercekten yazık yaaa allah inş bu ay kendiliğinden yollar bebeğini allah görüyor zaten cnm bn adetin ikinci günü gttim 90tl verdim bşka da muayene vermedim sperm yıkama 300 aşılama 60 toplam 360 tuttu yani bnce pahallı yerlerde yptma cnm heryerde aynı işlem yapılıyor ztn iyi doktor bul uygun fiyata yptr aşılama allah yardımcın olsun
Cnm demekki belirtiye takılmamak gerek adet agrısı hamilelik agrısı aynıbenim her ay olur göğüs ağrısı.acır falan. bu ayda oldu. aşılama olmadan başlamıştı bile.
Bn bursadaym cnm aşılamanın bursada oldımsen hangi ildesin canım
çok iyiymiş ya. aşılama da hiç bişey yapmıyor 600 tl aldılar. hiç bişey yapmadı ya 5 dk sürmedi yaCnm yani 1aşılmaya 1lira verir mi yaaa cok fazla gercekten yazık yaaa allah inş bu ay kendiliğinden yollar bebeğini allah görüyor zaten cnm bn adetin ikinci günü gttim 90tl verdim bşka da muayene vermedim sperm yıkama 300 aşılama 60 toplam 360 tuttu yani bnce pahallı yerlerde yptma cnm heryerde aynı işlem yapılıyor ztn iyi doktor bul uygun fiyata yptr aşılama allah yardımcın olsun
Cnm demekki belirtiye takılmamak gerek adet agrısı hamilelik agrısı aynı[/bilmiiyorum ki öyle diyorlar ama insan az çok kendini bilir. ben anladım ağrılardan ve hasta oldum. inşallah senin ki tutar canım inşallah
Özelde mi yaptirdn canımçok iyiymiş ya. aşılama da hiç bişey yapmıyor 600 tl aldılar. hiç bişey yapmadı ya 5 dk sürmedi ya
evet canım. samsun medicalparkÖzelde mi yaptirdn canım
sen özelde miÖzelde mi yaptirdn canım
Evet özelde cnmsen özelde mi
Kesinlikle haklisin sendiicim maddi manevi çok caba sarf ediyoruz benimde asilamam sadece 1.500 milyar tuttu ilaçlar yumurta büyütme ve catlatma ignesi toplam 3.000milyar tuttu biz o kadar her anlamda yipranirken doğal yolla hamile kalip bebeklerini sokağa birakan kadinlari parçalamak istiyorum Rabbimin nasip ettiğine nankörlük ediyolar resmenCnm samsun bursa yakın buraya gelip yapsan bile okadar tutmazdııı allah yardımcın olsun o dogal yolla hamile kalan anneyim demesin anne biziz aslnda ne zorluklarla ne sıkıntılarla cabalıyorz maddi manevi çöküyor insan
evet canım aynen öyleCnm samsun bursa yakın buraya gelip yapsan bile okadar tutmazdııı allah yardımcın olsun o dogal yolla hamile kalan anneyim demesin anne biziz aslnda ne zorluklarla ne sıkıntılarla cabalıyorz maddi manevi çöküyor insan
Canım benim cok haklısın bizimde maddi durumuz iyi degil esim tek calısıyor kira su elektrik hangisine koşacak düşünemiyorum bşde tedavi insan nerden bşlıycak bilmiyor insan Rabbim bu imtihanı vermiş demekki sabır sadece sabır sadece dua edelim allah verir inş insanın durumu olsa tedavi olur umursamz insan para olmayınca insan ilk tedavide olsun istiyor canım Allah yardımcımız olsunKesinlikle haklisin sendiicim maddi manevi çok caba sarf ediyoruz benimde asilamam sadece 1.500 milyar tuttu ilaçlar yumurta büyütme ve catlatma ignesi toplam 3.000milyar tuttu biz o kadar her anlamda yipranirken doğal yolla hamile kalip bebeklerini sokağa birakan kadinlari parçalamak istiyorum Rabbimin nasip ettiğine nankörlük ediyolar resmen
evet canım çok haklısın gerçekten. bu ay olmadı. eşimle artık arabayı satalım diyoruz.köydeyiz işimize yarıyor ama napalım. bebeğimiz olsun yeter ki ya.Canım benim cok haklısın bizimde maddi durumuz iyi degil esim tek calısıyor kira su elektrik hangisine koşacak düşünemiyorum bşde tedavi insan nerden bşlıycak bilmiyor insan Rabbim bu imtihanı vermiş demekki sabır sadece sabır sadece dua edelim allah verir inş insanın durumu olsa tedavi olur umursamz insan para olmayınca insan ilk tedavide olsun istiyor canım Allah yardımcımız olsun
Amin cnm aminn inş Rabbim hepimizin gönlüne gore verirCanım benim cok haklısın bizimde maddi durumuz iyi degil esim tek calısıyor kira su elektrik hangisine koşacak düşünemiyorum bşde tedavi insan nerden bşlıycak bilmiyor insan Rabbim bu imtihanı vermiş demekki sabır sadece sabır sadece dua edelim allah verir inş insanın durumu olsa tedavi olur umursamz insan para olmayınca insan ilk tedavide olsun istiyor canım Allah yardımcımız olsun
Cnm bursa da mi tüp bebek 4 bin benim asilama yaptirdigim özel hastanede tüp bebek 8bin TL baya pahali yaCanım 3bn aşılama ypcgna 4 bine tüp bebek yapılıyor