Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah tutar canm ama strest cok etkiliyo kendini rahatlatacak seyler yapmalisin 15 gun birsey dgil cok kisa gelip gcerYarın ben yaptıracağım aşılama şimdiden o kadar heyecanlıyımki sanki gün geçmiyor. Bugünden böyleyse 15günü nasıl geçirecem bilmem. Hayırlısı inşallah![]()
Hayırlı olsun çok sevindim herkese çok seviniyorum Allah versin bununla imtihan etmesin benim de yapılalı iki gün oldu beklerken dikkat ettiğiniz bir şey var mıydı
Açıkçası ben dikkat etmedim öyle ince eleyip sık dokuyanlar var ben öyle davranmadım nasıl sonucunuz inşallah pozitiftir
HADİ gözün aydın olsun ins tutar bebeyin iyi gecto dimi aşilama m 15 gün sonrada güzel haberler yazarsın insVe sonunda yapıldı aşılamam. Hayırlısı inşllh artık bekleyiş
Teşekkür ederim cnm inşllh. Tabiiki yazarım cnm. Yarın sende sonucunu yazHADİ gözün aydın olsun ins tutar bebeyin iyi gecto dimi aşilama m 15 gün sonrada güzel haberler yazarsın ins
İnşllh cnmHADİ gözün aydın olsun ins tutar bebeyin iyi gecto dimi aşilama m 15 gün sonrada güzel haberler yazarsın ins
saatımı
HADİ arkadaşım hayırlısı olsun hakkinda ins tutar bebisin. Görünür görünmez derece pembe lekelenme oldu bende iki gün geçti sonra rahim ağzı aciliyorya normaldirBende bugün ilk aşılamami oldum. Rabbim cabalarimizi güzel sonuclandirsin ins. Kizlar birkaç saat sonra lekelenmr oldu bende siz yasadinizmi hic. Kahverengi...
HADİ arkadaşım hayırlısı olsun hakkinda ins tutar bebisin. Görünür görünmez derece pembe lekelenme oldu bende iki gün geçti sonra rahim ağzı aciliyorya normaldir
Arkadaşım bugün iki gün bitti eşim akşam acilde yaptir alım diyor yada yarin yaptircaz nolur dua edin korkuyorum ya ins yükselir deyerCanım sen naptın Dr 3 gün sonra test yap demişti yaptın mı ?![]()