Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canim senin nasıl gidiyor hem yatiyonmu ev işi fakan yapiyonmu doktorum bana normal hayatına dönebilirsin demiştiİnşallah canım dualarımız seninle![]()
Yok cnm bende oyle olmadı. Şu anda durumun nasıl gidiyo ağrı falan varmı. Bende kaslarım ağriyo biza az gazımde, ya sendeBenimde bgn yapıldı. Hayırlı olsun ikimize de. Sende lekelenme oldu mu kahverengi.
Kaçıncı günün canim ins tutmuşturYok cnm bende oyle olmadı. Şu anda durumun nasıl gidiyo ağrı falan varmı. Bende kaslarım ağriyo biza az gazımde, ya sende
HADİ hayırlısı ins hepimizin tutmuştur emeklerimizin karsilgini alırız ins1.Bugün yaptırdım cnm
İnşallah cnm allahım yüzümüzü güldürsunHADİ hayırlısı ins hepimizin tutmuştur emeklerimizin karsilgini alırız ins
Hadi ya arkadaşım üzülme hayirlisi inşllh savaşmayı bırakma olucak inşllhKızlar benim. Aşilama negatif ins sizinkiler tutar
Inş canim pes etmek yok insHadi ya arkadaşım üzülme hayirlisi inşllh savaşmayı bırakma olucak inşllh
Pes etmicem insBir ay dinlenip bayramdan sonra başlamak istiyorum
Canım ben üç bitti dört yıla gireli biray oldu yaşımda 25 gircem 91 doğumluyumKızlar bu arada kaç yıllık evlisiniz ve kaç yaşındasınız? Ben 4 yıllık evliyim ve 25 yaşındayım :)