- 14 Mart 2011
- 575
- 132
- 303
Ben 10 yıllık evliyim canım 27 yasindayimKızlar bu arada kaç yıllık evlisiniz ve kaç yaşındasınız? Ben 4 yıllık evliyim ve 25 yaşındayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10 yıllık evliyim canım 27 yasindayimKızlar bu arada kaç yıllık evlisiniz ve kaç yaşındasınız? Ben 4 yıllık evliyim ve 25 yaşındayım :)
1.Bugün yaptırdım cnm
Evet bugün başladim günde 1kez kullaniyorum. Cnm sen kaç günlük aşılamasin. Benim şu anda belim ağriyo sağ bacağıma vwriyo ağrığıCanim durumun ne progestan kullaniyomsn. Fitil olarak kullaniyorum ben başım dönüyor yaaa..
Cnm senin aşılaman niye 24 saat sonra yapıldiki. Bendede tek yumurta 20mmdi. Ve 35saat 35 dakkada yapıldı. Zaten 36 saat sonra yapılacakmışBirde arkadaşlar catkatma ignesinden sonra kac saat sonra aşilama oldunuz ben catlatma ignesinden 24 saat sonra aşilama oldum yumurtam 20mm buyuklugunde idi
Daha var cnm 2.gün en aşşa 10gün bekliyimSen nezaman test yap can
Senin ilk denemenmi dimiAynen bekle canim 12. Gün yaptir zaten rahim filmin varmi senin doktor benden istemedi gerek yok dedi sonuçta bir gebeligim olmuştu bazıları diyor cektir cektir kafam karışıyor
Cnm kalbini kırmak istemem ama benimde ilk aşılamamda 38.5 saat sonra yapılmıştı. Çok araştırdım bi doktorada mesaj attım 36 40 saatlar arasında yapılması cok önemlidiDaha var cnm 2.gün en aşşa 10gün bekliyim
Hadi canim ya ins bu sefer tutarYok 2.aşılamam cnm
Senin ilk denemenmi dimi
Istanbuldeyim cnmYalovadayim ben sen