- 13 Ocak 2018
- 105
- 21
- 13
- 31
15 gunde bellı oluyor persembe yada cuma gunu yap kesın sonucu alırsınE Esra yaylagulu benim belirti yok gibi kasık ağrım vardı geçti şimdi arada batıyo sadece göğüslerim acıyodu oda geçti sadece biraz dolgunluk var ne zaman test yapacağıma karar veremiyorum baya karışık hisler içindeyim
amınnn Insallah allah razı olsunAy hadi ins kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz...
Hayırlısı olsun canım üzülmemeye çalışacağız bende kan testi yaptım negatif maalesefArkadaslar bugun adet oldum sabahtan berı cok kotuyum olmasaydım yarın test yapacaktım ama olmadı malesef
Ikıncıye baslıcakmısınHayırlısı olsun canım üzülmemeye çalışacağız bende kan testi yaptım negatif maalesef
Daha eşime söylemedim regl olana kadar bişey demicem. 2. Aşılamayı düşünüyoruz sonra tüp düşünüyoruz normalde ama 2.yi yaptırmayıp direkt tüp mü denesek diye geçiriyorum içimdenIkıncıye baslıcakmısın
Ikıncı asılamada sans daha varmıs dene ıstersen ınsallah tıtarbelkı ben cuma gunu gıdecem yıneDaha eşime söylemedim regl olana kadar bişey demicem. 2. Aşılamayı düşünüyoruz sonra tüp düşünüyoruz normalde ama 2.yi yaptırmayıp direkt tüp mü denesek diye geçiriyorum içimden
Doktorumuzda 2 aşılama sonra tüp öneriyoruz demiştiIkıncı asılamada sans daha varmıs dene ıstersen ınsallah tıtarbelkı ben cuma gunu gıdecem yıne
Insallah 2 ncıde olur senınde benımde ısteyen hwrkesınDoktorumuzda 2 aşılama sonra tüp öneriyoruz demişti
İnşallah canım rabbim bizlerede nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsinInsallah 2 ncıde olur senınde benımde ısteyen hwrkesın
Hayırlısı olsun inşallah cnm rabbim bir an önce bebişlerimize kavuşmayı nasip etsinKızlar behde bugün hasta oldum. Üçüncüde olmadı. Yarın hastaneye gideceğim tüp bebeğe başlıyoruz
Amin canim inşallahHayırlısı olsun inşallah cnm rabbim bir an önce bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
amin canım. devlette mi oldu senin. hangisi peki. biliyosun ben istanbuldayım. bilgim olsun
Mrb cnm hamıle kaldınmı pekıCoffeeturk @zenderu kızlaaarrr kızlaaarrrr nasılsınızzz beni hatırladınız mıı geçen sene bu zamanlar aşılama yaptırmıştık beraber gün saymıştık Benim bu forumdaki ilk arkadaşlarımsınız, neler yaptınız be durumdasınız? @zenderu hamilesin o kadar çok sevindimkiii Coffeeturk sen nasılsın canım? Kimbilir neler yaşadınızz 1 sene geçmiş şaka gibi
Selam yok canım aşılamam olumsuzdu, 1 yıl ara verdim, kendi haline bıraktım yine gebelik olmadı, şimdi tüp bebeğe başladımMrb cnm hamıle kaldınmı pekı
Insallah olur bu sefer kac yıldır evlısın sorun nedır senınkı anlatmak ıstersebSelam yok canım aşılamam olumsuzdu, 1 yıl ara verdim, kendi haline bıraktım yine gebelik olmadı, şimdi tüp bebeğe başladım
İnş canım hakkımızda hayırlısı. 6 yıl bitti ama ilk 4 sene korunduk. 1,5-2 senedir de uğraşıyoruz. Bende pcos var, prolaktinim yüksek. Poliplerim vardı aldırdjm, hiç gebeliğim olmadı. Eşimde bir problem gözükmüyor. Yumurtlama kitleriyle denedim, soğan kürleri, aslan pençeleri, preseed jel fln sonuç alamadım. 1 aşılamam oldu başarısız. Drda yumurtlama takibi ve aşılama tekrar önerdi bu ay ama artık uğraşmak istemedim ve tüp bebek tedavisine başladım. Bakalım hakkımda hayırlısı. Ssnin durumun nedir?Insallah olur bu sefer kac yıldır evlısın sorun nedır senınkı anlatmak ısterseb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?