• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bugün hsg çektirdim öyle dayanılmacak bi agrı değilmiş ve çekimden sonra hiç ağrım bile olmadı çekim yapmadan zaten size agrı kesici iğne yapılyolar ve daha snra çekim abartılcak bişy yok yani benim sol ttüpüm acık ama sag tüpe fazla sıvı gitmedi biraz tıkanıklı var herhalde dedi soncalrı arın alcam arkdaşalr 1 tüp acık bu şekilde hamile kalablirmiyim aşılama yapılırmı lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın kafaya takıtım ben bunu
Belki de diğer tüp de açılmıştır o esnada yapışıklık varsa bile. Eğer kapalıysa da sorun değil. O ay eğer tüpün olduğu taraftan yumurtluyorsan sorun yok aşılama da doğal yol da olabilir. Eğer kapalı tüp tarafından yumurtladıysan o ay şansın yok. Bence yumurta takibiyle hallolur

Sol tüpün tıkalıysa ve sol yumurtalıktan yumurtladıysan ondan olabilir. Takip yaptırmadın mı canım

Umarim oledir canim ya ben her dk lavabodayim acayip bise umarim oledir gercekten senin kac gun oldu asilama bu arada sen nerde yaptrdin asilamayi ucreti ne kadardi

asilama yapildigi gun dahilse bugun 14.gunu bu arada asilamayi izmir ege universitesinde yaptim hap yani klomenle oldu benim asilamam ilac igneler dahil 250 tuttu 120 hastaneye ödedim geriye asilama malz. aldim ilac cat. ign. vs 250 ttu canim sen nerde yaptirdin ve kacinci gunun ?

asilama yapildigi gun dahilse bugun 14.gunu bu arada asilamayi izmir ege universitesinde yaptim hap yani klomenle oldu benim asilamam ilac igneler dahil 250 tuttu 120 hastaneye ödedim geriye asilama malz. aldim ilac cat. ign. vs 250 ttu canim sen nerde yaptirdin ve kacinci gunun ?
Asilama yapilan gum sayiliyosa bugun 4.gunum canm ben klomen+menogon+pregnly kullandim 19 mm lik uc tane yumurtam olusmustu mersindeyim ben canm burda ozel bi hastanede yaptrdim bende 300 tl ye yapildi igneler icn 90 milyon odedim raporum olmasina ragmen insalah tutar ya bugun biraz daha iyi gibiyim sen yarin test yapicakmisin insalah mutlu haberini alirz cnm bnm seninde ilk asilamaydi dimi

yok canim benim 3.asilamam dun aksam 1.2 damla kan geldi bugunde geldi cok az ama peceteyle sildigim zaman goruyorum sadece yarin sabah kan cogalmazsa yani adet olmazsam gitcem yerlesme kanamasi olabilir bu sekilde olanlar var cunku hakkimizda hayirlisi canim..

yok canim benim 3.asilamam dun aksam 1.2 damla kan geldi bugunde geldi cok az ama peceteyle sildigim zaman goruyorum sadece yarin sabah kan cogalmazsa yani adet olmazsam gitcem yerlesme kanamasi olabilir bu sekilde olanlar var cunku hakkimizda hayirlisi canim..
Once hayrlisi tabi insalah yerlesme kanamasidir cnm emeklerin bosa gitmez insalah

Kızlar ben labquick in 50 tane ovulasyon testini aldım. Nolur nolmaz deyip ordan da takip edicem yumurtlamayı. Doktora gitmeden erken olma ihtimali de var sonuçta. Bu testlerle ilgili başlık var çook kişi hamile kalmış yumurtlama gününü bilip bu şekilde

Arkdaslr ikinci asilama macerama ilk adimi atmis bulunmaktayim hayirlara vesile olsun ilk klomeni kullandim bugun doktora gittim

Back
X