Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vazgeçmek yok kızlar, gaza basmış vücudumuza hormonlar almışken zaruri bir neden olmadan yola devam etmek en iyisiymiş. Moralimzi yüksek tutalım elimizden ne gelir başka. İnşallh güzel sonuçlar alıcaz
Merhaba,bişey soracağım size? benim aşılamamın 10. günü,2 gün sonra test yapacağım,yalnız idrar testimi yapacağım yoksa kan testimi bilemedim? idrar testinde 12 günlük çıkar mı? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba,bişey soracağım size? benim aşılamamın 10. günü,2 gün sonra test yapacağım,yalnız idrar testimi yapacağım yoksa kan testimi bilemedim? idrar testinde 12 günlük çıkar mı? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Bence kan tahlili yaptirin idrar testinde yanılma oranı yüksek olur çünkü kullandığımız ilaçlar hormon hepsi.bana 12.gun kan tahlili yaptirin dendi

Bugun klomenin 5.sinide ictim bitti iki gun ara verip cuma gidiyorum Allahim insallah iki tanr yumurtam. olmustr buyudu yusek.ihtimal geceleri ates basiyor beni yumrtalam gunleri arkdslr bole olan varmi sicak basyo cok bunaliyorum

Bugun klomenin 5.sinide ictim bitti iki gun ara verip cuma gidiyorum Allahim insallah iki tanr yumurtam. olmustr buyudu yusek.ihtimal geceleri ates basiyor beni yumrtalam gunleri arkdslr bole olan varmi sicak basyo cok bunaliyorum
Olabilir bende de terleme oluyodu alakasız zamanlarda. Günde 2 adet içseydin diycem ama doktorun demeliydi bunu. Ben günde 2 içmiştim anca ozmn yumurtam harekete geçmişti. Bi zararı yok günde 3 e bile çıkarabiliyor doktor gelişime göre. İnşallah güzel büyümüştür ama 2 tane gelişmesi tek klomenle çok zor bence

arkadaslar ne durumdadiniz bende hareketlenmeler var sol kasgimda arada bir agri giryo geciyo bilgisi olan varmiii

umutlu arkadasim bende gunde 1 tane kolmen kulanmsitim benim yumurtlari 3 tane gelisen yumurtam vardi ve hamile kaldim ama sonu gusran duauk yaptim:mad:

Olabilir bende de terleme oluyodu alakasız zamanlarda. Günde 2 adet içseydin diycem ama doktorun demeliydi bunu. Ben günde 2 içmiştim anca ozmn yumurtam harekete geçmişti. Bi zararı yok günde 3 e bile çıkarabiliyor doktor gelişime göre. İnşallah güzel büyümüştür ama 2 tane gelişmesi tek klomenle çok zor bence
Doktor sana yeterli dedi gunde bir tane ile 23.mm 11.. mi neydi tabi digeri kucum bilemyiz belki benim yumrtlarm ilaca daha hizli tepki verir Allah istrse ikide olur aman tek tutsunda bir tanede olsa olur canim ya iki bana agir gelir herlade bana baya yan etkisi olyor yani buyurken bana rahatsizlik veryo asiri terleme sicak basyor kasik agrim olyor vs vs

Benimde bu ay uc tane gelisti bende gunde bi tane klomen kullandm seninki asilamamiydi cnm dusuk yapmanin sebebi neydi ; ( simdi ne durumdasn

Kizlar ya iki gundur adet olacakmisim gibi kalkip lavaboya gidiym nedr bu bolen olan war mi bide iki gundur asiri sicak basiyo terliyorum adet mi olucam ki ;(

Benimde bu ay uc tane gelisti bende gundebi tane klomen kullandm seninki asilamamiydi cnm dusuk yapmanin sebebineydi ; ( simdi ne durumdasn

Demmeki ictgin ilac sayisi belirlemyoe bir tane icincede birden fazla buyuyebilyrmus canim sagol
Vay be 1 klomenle 3 tane büyüten varmış. Çok şaşırdım. İnşallah canım senin çok güzel tepki vermiş. Bende sıfır etki yapmıştı değişik işte herkeste. İkizin olsun inşallah :KK49:

Back
X