- 26 Mayıs 2015
- 91
- 23
- 8
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun ins tutar cnm ama kac gun kullandın igneleriniarkadaslar bende bugun asilama oldum amakasiklarimda agri var hafiden bilgsi olan arkdaslar varmi?insallah tutar ilk asilamamdi benim yumurtalar igne ile buyudu menegon diye bir igne 18 mm oldular 2 gun sonra asilama yapildi insllah rabim anne olmayi isteyen herkeze tadirir cok istiyorum 2 senedir
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırız senden yumurta kaç mm olduğunda çatlatma iğnesi yapıldı benim şuan 14 mm pazartesi 16 olursa çatlatma iğneni vuralım dedi doktor bende biraz dahabüyümesi taraftarıyım hangisi normal bilmiyorum bu arada benimde 2. aşılamamHayırlı olsun ins tutar cnm ama kac gun kullandın ignelerini
Adetin 3.gunu kullanmaya basladim 8 gun gonal f vurundum 3 gunde cetrotide diye bir igne vurundum adetin 7. 8. 9. GunuHayırlı olsun ins tutar cnm ama kac gun kullandın ignelerini
Benim 5 yumurtam vardi 3 tanesi gelisti 2 tanesi 10 un altindaydi 1 yumurtam 21ml 2.yumurtam 20ml 3.yumurtamda ilk once 14ml di bir gun daha igne vurundum 19.5ml oldu sonra catlatma ignesi oldum 10000 unute bugunde asilamam yapildihayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırız senden yumurta kaç mm olduğunda çatlatma iğnesi yapıldı benim şuan 14 mm pazartesi 16 olursa çatlatma iğneni vuralım dedi doktor bende biraz dahabüyümesi taraftarıyım hangisi normal bilmiyorum bu arada benimde 2. aşılamam
Hımm anladım canım bende 6 gun gonal f 75 ml vuruldu m yumurtalara bakcak buyuduyse asılama ya alcak şşte yarın kontrol um var cnm herseyin hayırlısıAdetin 3.gunu kullanmaya basladim 8 gun gonal f vurundum 3 gunde cetrotide diye bir igne vurundum adetin 7. 8. 9. Gunu
Yarın gıdıcem ılk kontrole canım bakalım bılmıyorum 6 gun gonal f kullandım yarın bakcak iştehayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırız senden yumurta kaç mm olduğunda çatlatma iğnesi yapıldı benim şuan 14 mm pazartesi 16 olursa çatlatma iğneni vuralım dedi doktor bende biraz dahabüyümesi taraftarıyım hangisi normal bilmiyorum bu arada benimde 2. aşılamam
Herseyin hayirlisi ins hersey yolunda gider sen nerede tedavi oluyosunHımm anladım canım bende 6 gun gonal f 75 ml vuruldu m yumurtalara bakcak buyuduyse asılama ya alcak şşte yarın kontrol um var cnm herseyin hayırlısı
Bursadayım özel jimer hastanesindeHerseyin hayirlisi ins hersey yolunda gider sen nerede tedavi oluyosun
Benim dr asılama ve sırf tup bebek uzmanıHerseyin hayirlisi ins hersey yolunda gider sen nerede tedavi oluyosun
Amin bı arada asılama agrı lı bır işlem mi ne kadar suruyo yatıs dinlenme verıyomuHerseyin hayirlisi ins hersey yolunda gider sen nerede tedavi oluyosun
Hiiimm anladim uzmanindan memnunsan guvrniyosan sikinti yok ben devlete gidiyorum orada yaptiriyorum tedavimiBenim dr asılama ve sırf tup bebek uzmanı
Kisiye gore degisiyo agrisi ama genelde agrisiz bi islem 10dk bitiyo islemden sonrada islemi yaptigi yerde yaklasik yarim saat dinlendiriyo sana tavsiyem dinlenirken basini yukari kaldirmaman cunki basimizi kaldirdigimizda karnimiza basinc olup sperm disari cikiyomus doktorum oyle dediAmin bı arada asılama agrı lı bır işlem mi ne kadar suruyo yatıs dinlenme verıyomu
Hımm sagol allah razı olsun dikkat ederım ins senınde guzel sonuclanırKisiye gore degisiyo agrisi ama genelde agrisiz bi islem 10dk bitiyo islemden sonrada islemi yaptigi yerde yaklasik yarim saat dinlendiriyo sana tavsiyem dinlenirken basini yukari kaldirmaman cunki basimizi kaldirdigimizda karnimiza basinc olup sperm disari cikiyomus doktorum oyle dedi
Ins cumlemizin guzel sonuclanir simdi beklemeye devam en zor surec 15gun beklemekHımm sagol allah razı olsun dikkat ederım ins senınde guzel sonuclanır
Dogru dıyosun hayırlısı rabbim ol deyınce oluyoIns cumlemizin guzel sonuclanir simdi beklemeye devam en zor surec 15gun beklemek
maşallah 3 yumurta ile aşılama yapmaları güzel inşallah tutar ben zeynep kamilde yaptırorum3 yumurta gelimişti tedaviyeilk başladığımda yapmadılar ilk aşılamamdadaa yumurtalar 18 mm di sanırım olmadı bu sefer olur inşallah Allah bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah bu arada oruç tutmakta bi sakıncavarmı acaba bu konuda bilgin varmı?Benim 5 yumurtam vardi 3 tanesi gelisti 2 tanesi 10 un altindaydi 1 yumurtam 21ml 2.yumurtam 20ml 3.yumurtamda ilk once 14ml di bir gun daha igne vurundum 19.5ml oldu sonra catlatma ignesi oldum 10000 unute bugunde asilamam yapildi
ins cnm ins doktorum dutmamda bi sakinca olacagini soylemedi ama ben sanah aksam ilac kullaniyorum 15 gun devam etmem gerekiyomus o yuzden tutmuyorum birde beslenmeme dikkat etmem gerekiyoki tutsun vucudum direncsiz kalmasin rabbim gunah yazmasin daha sonraya borclanicammaşallah 3 yumurta ile aşılama yapmaları güzel inşallah tutar ben zeynep kamilde yaptırorum3 yumurta gelimişti tedaviyeilk başladığımda yapmadılar ilk aşılamamdadaa yumurtalar 18 mm di sanırım olmadı bu sefer olur inşallah Allah bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah bu arada oruç tutmakta bi sakıncavarmı acaba bu konuda bilgin varmı?
ins cnm ins doktorum dutmamda bi sakinca olacagini soylemedi ama ben sanah aksam ilac kullaniyorum 15 gun devam etmem gerekiyomus o yuzden tutmuyorum birde beslenmeme dikkat etmem gerekiyoki tutsun vucudum direncsiz kalmasin rabbim gunah yazmasin daha sonraya borclanicam
Sagol cnm seninde haberlerini bekliyorum ilaclarini saatini hep ayni kullanmaya ozen goster yoksa bi faydasi olmuyo allaha emanet ol iyi gecelerbende ilaçtan dolayı tutamam diye düşünnmüştüm hakkımızda hayırlsı bebeklerimizi kucağımıza alalım Allah sağlıklı ömürler versin tutarız oruçlarımızı güzel haberlerini bekliyorum canım hayırlı olsun