benin çatlama iğnesinden sonra sadece 2 kez ilişki oldu. diğer günler yapamadık maalesef. acaba buna rağmen olur mu ki ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benin çatlama iğnesinden sonra sadece 2 kez ilişki oldu. diğer günler yapamadık maalesef. acaba buna rağmen olur mu ki ya![]()
inşallah allah saglıkla kucana almayı nasıp eder ınş cnm bnmde esımde sperm sekıl bozuklugundan asılama yapmaka ıstedı doktor cok korkuyorum ama ıns hayırlısı olurAsilama hic zor bisey degil emin ol ben anlamamistm bile bittiğinde sadece o an rahat birak kendini ve kendine bolca dua et bi bakmissn bitmis ins hayirlisyla tutar ama ben cok salavat cektm bitene kadar sende oyle yap tutcaktr ins ben inandm oldu şükür
15 gun kan testı yaptırıyo ama 14 gunde gıde bılırsın 1 hafta gun asırı ılıskı verıyolar bıldıgım kadarıyla ama genede bı doktora sor ıstersen cnmAsilamadan kac gun sonra kan testi yapilmasi lazim bide doktor esimle cinsel iliski hakkinda bisey demedi islemin iyi gectigini soyledi yalniz islemi yaparken gozumden resmen yas geldi
canım uzulme herseyın bır cozumu var ıns hıc bırseye gerek kalmadan hamıle kalırsın asılama erkekten sperm alını onu temızleyıp yıkıyolar ıyı spermlerıde kadına enjekte edıyolar ama ondan once bır suru test yapıyolar cnm rahım fılmı tekrar sperm testtı ondan oncede 1 kac tane falan sureklı bır dktor degıstırme cnm ınsan perısan oluyo ama genellıkle testlerde yanlıslık olmuyo sadece bazı doktorlar kendı anlasmalı hastanelerıne para gelsın dıye yapıyolar nerde oturyosun cnm snSelam kızlar. Ben de bir senelik denemeden sonra hamile kalamadjm ve artık aşılama düşünüyorum. Nasıl bir şey, kimlere yapıyorlar? Eşim bir kez test verdi hızlı hareketli yoktu hiç. Normal hareketli falan vardı ama bundan dolayı da hamile kalmiyormusum galiba. Başka bir doktor test yanlış olabilir devlet hastanesi yanlış ölçümler yapar genelde dedi, ikincisini de bir türlü veremedik... Of çok bunalimdayim artık.
Olabilir canım haklısın... Mersindeyiz canım. Sence yaptiralim mi. Bir buçuk yıllık evlilik, bir yıllık deneme..canım uzulme herseyın bır cozumu var ıns hıc bırseye gerek kalmadan hamıle kalırsın asılama erkekten sperm alını onu temızleyıp yıkıyolar ıyı spermlerıde kadına enjekte edıyolar ama ondan once bır suru test yapıyolar cnm rahım fılmı tekrar sperm testtı ondan oncede 1 kac tane falan sureklı bır dktor degıstırme cnm ınsan perısan oluyo ama genellıkle testlerde yanlıslık olmuyo sadece bazı doktorlar kendı anlasmalı hastanelerıne para gelsın dıye yapıyolar nerde oturyosun cnm sn
hım bursadan faln olsaydın hastane onerırıdım cnm valla bn 2 sneelık evlıyım ılk balarda salak gıbı gıtmedım doktora 2 dusuk yaptım cok sonradan akıllanıp gıttım esımde sekıl bozuklugu varmıs keske daha once gıtseydım kı zaman gecmezdı ben senın yerınde olsam canm guzel bır doktor bulurum hastane yorumları flana gıdın ınsanlara sor eger ısınde ıyıse gıt cunku cok ugrasmalı ısler ıyı bır doktor olsunkı atlanan unutulan bısy olmasın gıt bnce cnm ıyıce butun testlerı yaptır sonradan sorun cıkarsa hep asılama faln ertelenır eger bısy cıkarsa bıle tedavı olursunuz sımdıdenOlabilir canım haklısın... Mersindeyiz canım. Sence yaptiralim mi. Bir buçuk yıllık evlilik, bir yıllık deneme..