• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kizlar bende bugun asilam yaptirdim hayirlisiyla progestan verdiler asagidan kullanicakmisim insallah tutar

Asilama hic zor bisey degil emin ol ben anlamamistm bile bittiğinde sadece o an rahat birak kendini ve kendine bolca dua et bi bakmissn bitmis ins hayirlisyla tutar ama ben cok salavat cektm bitene kadar sende oyle yap tutcaktr ins ben inandm oldu şükür
inşallah allah saglıkla kucana almayı nasıp eder ınş cnm bnmde esımde sperm sekıl bozuklugundan asılama yapmaka ıstedı doktor cok korkuyorum ama ıns hayırlısı olur

Aşılama sonrası tuttu ama değerler az ilerledi takip etti dr adet oldum düşmedi dış gebelik oldu iğne vuruldum düşsün diye

Asilamadan kac gun sonra kan testi yapilmasi lazim bide doktor esimle cinsel iliski hakkinda bisey demedi islemin iyi gectigini soyledi yalniz islemi yaparken gozumden resmen yas geldi

Asilamadan kac gun sonra kan testi yapilmasi lazim bide doktor esimle cinsel iliski hakkinda bisey demedi islemin iyi gectigini soyledi yalniz islemi yaparken gozumden resmen yas geldi
15 gun kan testı yaptırıyo ama 14 gunde gıde bılırsın 1 hafta gun asırı ılıskı verıyolar bıldıgım kadarıyla ama genede bı doktora sor ıstersen cnm

Kizlar asilamadan sonra dr progestan verdi vajinadan aliyorum yalniz aldiktan bi yarim saat sonra dil kasigimda batma ve agri oluyo normalmidir acaba bide benim buyuyen yumurtaligim soldaydi

Selam kızlar. Ben de bir senelik denemeden sonra hamile kalamadjm ve artık aşılama düşünüyorum. Nasıl bir şey, kimlere yapıyorlar? Eşim bir kez test verdi hızlı hareketli yoktu hiç. Normal hareketli falan vardı ama bundan dolayı da hamile kalmiyormusum galiba. Başka bir doktor test yanlış olabilir devlet hastanesi yanlış ölçümler yapar genelde dedi, ikincisini de bir türlü veremedik... Of çok bunalimdayim artık.

Selam kızlar. Ben de bir senelik denemeden sonra hamile kalamadjm ve artık aşılama düşünüyorum. Nasıl bir şey, kimlere yapıyorlar? Eşim bir kez test verdi hızlı hareketli yoktu hiç. Normal hareketli falan vardı ama bundan dolayı da hamile kalmiyormusum galiba. Başka bir doktor test yanlış olabilir devlet hastanesi yanlış ölçümler yapar genelde dedi, ikincisini de bir türlü veremedik... Of çok bunalimdayim artık.
canım uzulme herseyın bır cozumu var ıns hıc bırseye gerek kalmadan hamıle kalırsın asılama erkekten sperm alını onu temızleyıp yıkıyolar ıyı spermlerıde kadına enjekte edıyolar ama ondan once bır suru test yapıyolar cnm rahım fılmı tekrar sperm testtı ondan oncede 1 kac tane falan sureklı bır dktor degıstırme cnm ınsan perısan oluyo ama genellıkle testlerde yanlıslık olmuyo sadece bazı doktorlar kendı anlasmalı hastanelerıne para gelsın dıye yapıyolar nerde oturyosun cnm sn

canım uzulme herseyın bır cozumu var ıns hıc bırseye gerek kalmadan hamıle kalırsın asılama erkekten sperm alını onu temızleyıp yıkıyolar ıyı spermlerıde kadına enjekte edıyolar ama ondan once bır suru test yapıyolar cnm rahım fılmı tekrar sperm testtı ondan oncede 1 kac tane falan sureklı bır dktor degıstırme cnm ınsan perısan oluyo ama genellıkle testlerde yanlıslık olmuyo sadece bazı doktorlar kendı anlasmalı hastanelerıne para gelsın dıye yapıyolar nerde oturyosun cnm sn
Olabilir canım haklısın... Mersindeyiz canım. Sence yaptiralim mi. Bir buçuk yıllık evlilik, bir yıllık deneme..

Olabilir canım haklısın... Mersindeyiz canım. Sence yaptiralim mi. Bir buçuk yıllık evlilik, bir yıllık deneme..
hım bursadan faln olsaydın hastane onerırıdım cnm valla bn 2 sneelık evlıyım ılk balarda salak gıbı gıtmedım doktora 2 dusuk yaptım cok sonradan akıllanıp gıttım esımde sekıl bozuklugu varmıs keske daha once gıtseydım kı zaman gecmezdı ben senın yerınde olsam canm guzel bır doktor bulurum hastane yorumları flana gıdın ınsanlara sor eger ısınde ıyıse gıt cunku cok ugrasmalı ısler ıyı bır doktor olsunkı atlanan unutulan bısy olmasın gıt bnce cnm ıyıce butun testlerı yaptır sonradan sorun cıkarsa hep asılama faln ertelenır eger bısy cıkarsa bıle tedavı olursunuz sımdıden

Kızlar eşimin sperm sonucu: sizce aşılama tutar mi yoksa direkt tüp mü?
Hızlı hareketli :%0
Yavaş ileri hareketli:%40
Yerinde hareketli:%30
Hareketsiz:%30
Motilite:%40
1ml'de spermatozoon: 10 milyon.
Lokosit yok
Eritrosit yok.
Morfoloji ile ilgili bilgi yok yazmamis testte . Devlette yaptırdı.

Benim bildigim morfolijisi onemli spermin yapisini belirliyor bozuk varmi yokmu diye normal bir erkekte olmasi gerekn morfoloji %4 benim esimin %1 di bizde asilama yaptirdik yapisi bozuk oldugu icin

Kizlar ben dayanamiyip asilamanin 9 gunu test yaptirdim 3.27 cikti negatif yaziyodu moralim cok bozuldu bu sayi artarmiki

Canım henüz erken moralini bozma yükselme ihtimali olabilir benim iki aşılamada başarısızlıkla sonuçlandı moralimi hep yüksek tuttum allah nasip ederse hastalandığımda tüp bebek yaptırcam

birde sitem tipta muhittin telli ile gorusun.en iyi doktorlardan biri mersinde.Allah herseyin hayirlisini.nasip eylesin.gonlune gore versin insallah.

merhaba kızlar bende bu ay çatlatma iğnesi oldum ki tutmadığını düşünüyorum aşılama yaptırmak istiyorum aşılamayla hamile kalan varmı aranızda Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn

arkadaşlar bende pazartesi aşılama oldum gunler gecmek bilmiyor benim sorunumda poliover kist bayagı 7 8 yumutam olustu buyudu

Back
X