Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende ilk aşılamamı Mart 28 inde yaptırdım. 15gün 117,1 çıktı hamileyim 17.gün 380 ne çıktı haftaya randevum var keseye bakılacak inş gözükür biraz korkuyorum da açıkçası hakkımızda hayırlısı inşmrb kızlar aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan yokmu kimse artık yazmıyor
AMİN İNŞALLAH CÜMLEMİZİN RABBİM KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞ... TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLESİNjulia1616 hayırlısı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah bende hastalanırsam tüpe geçicem inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
çok güzel değerin mevla tamamını erdirsin canım benimde 16. gün 43 çıktı 20. gün 132 22. gün 241 24. gün 253 yani katlayamadı düşük oluyor dediler bu gün başladı kahverengi akıntı bu 3 .aşılamamdı ekimden bu yana arada bide hisstereskopi ile olip ameliyatı geçirdim hakkımızda hayırlısını nasip etsin yaradanMerhabalar bende ilk aşılamamı Mart 28 inde yaptırdım. 15gün 117,1 çıktı hamileyim 17.gün 380 ne çıktı haftaya randevum var keseye bakılacak inş gözükür biraz korkuyorum da açıkçası hakkımızda hayırlısı inş
amin... inş cümlemizi canım.. sana neden öyle dediler ki aslında senin değerin de iki katı bende 3 katı olunca tereddüt ettim aslında doktor için çarşambayı bekliyorum bakalım ne dicek hayırlısı kahverengi akıntı bendede oluyor üstüne kasık ve bel ağrım var çok fazla inş kötü bişey değildir. çok geçmiş olsun inş tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlara kavuşuruz hepimiz canım..çok güzel değerin mevla tamamını erdirsin canım benimde 16. gün 43 çıktı 20. gün 132 22. gün 241 24. gün 253 yani katlayamadı düşük oluyor dediler bu gün başladı kahverengi akıntı bu 3 .aşılamamdı ekimden bu yana arada bide hisstereskopi ile olip ameliyatı geçirdim hakkımızda hayırlısını nasip etsin yaradan
amin canımhamile kalınca korkular, üzüntüler azalır sanıyordum, aksine daha çok korku sarıyor insanı...
amin... inş cümlemizi canım.. sana neden öyle dediler ki aslında senin değerin de iki katı bende 3 katı olunca tereddüt ettim aslında doktor için çarşambayı bekliyorum bakalım ne dicek hayırlısı kahverengi akıntı bendede oluyor üstüne kasık ve bel ağrım var çok fazla inş kötü bişey değildir. çok geçmiş olsun inş tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlara kavuşuruz hepimiz canım..
bende korkuyorum ya kese yoksa , ya kalp atışı olmazsa vs vs.... kafamda şimdiden binbir türlü çelişki....
Sonumuz hayrolsun...
hcg değerlerin 48 saatte yani iki güne bir ikiye yakın katlıyorsa sorun olmaz heralde bide progestana devam ediyormusun sen ne kullandın bilmiyorum ama aşilama sonrası jelmi pregestan hapmı onu devam etmek lazımmış ben o hataya düştüm hcg değerlerimi yanlış çıkarmasın nasılsa hamile kaldım diye düşünüp devam etmedim hastaneye gittiğimde bişey diyende olmadıydı kendi kendimede devam etmedim şimdi çok kızdı dr neden devam etmedin esas hamile kalınca önemli pregestan düşük olmasın diye dedi ama iş işten geçti sen dikkat et bari sor doktoruna eğer kullanmıyorsanAnladım canım hayırlısı olsun. Bi dahakine inş.
Ya benim de kasık bel ağrısı yetmezmiş gibi alt bölge ayrı yapıyor umarım kötü bişi olmaz hayırlısı
Ben de ikinci asilamamda hamile kaldm ama dr benden istememisti ama gerek duyduysa sen yaptr cnm doktrlar en iyisini bilirMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum.
Bende bisey soracaktım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 10 aydır bebek düşünüyoruz. İki kere yumurta takibi bi kere klomen kullandum. Ama sonuç olumsuz.
Bugün tekrar sil baştan başka bi doktora gittim. Tetkikler istedi. Bunların içinde rahim filmi de var. Herkese rutin yapiliyor mu acaba
yoo gayet iyi artması güzel bire bir yüzde yüz artması şart deil 100 de 60 ın üstü iyi diyor doktorlar bide sen dün sabah vermişsin kan 48 saat dolmamış daha yarın sabah ki hcg değerin yüzde yüzün üstüne bile çıkar gayet iyi jele devam et bide mümkün olduğunca bu süreçte dikkat et fazla yorulma yat dinlen madem ağrıların var uzun yürüyüşler ayak üstü kalmalar ağır ev işleri bunlardan uzak dur bi müddet hakkında hayırlısı olsun canım bide biraz pozitif ol rahat ol takıntı yapıp moralini bozma bol bol dua et canımProtestonun kullanıyorum fitil olarak vajinal ağrım çok arttı hastaneye geldim beta istedi ve hemogram yalnız beta korkuttu beni 690,8 dün sabah 380,5 di iki katı olmamış
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.
Bende bisey soracaktım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 10 aydır bebek düşünüyoruz. İki kere yumurta takibi bi kere klomen kullandum. Ama sonuç olumsuz.
Bugün tekrar sil baştan başka bi doktora gittim. Tetkikler istedi. Bunların içinde rahim filmi de var. Herkese rutin yapiliyor mu acaba
evet bendede öyle olmuştu daha iyi başlangıçta bir sorun varsa düzeltiyorlar öyle başlanıyo tedaviye benimm hepsini yaptırdım iki defa aşılama oldu tutmadı sonradan polip farkedildi histereskopi ile alındı tekrar aşılama oldu tuttu bu defada düşükle sonuçlanıyor ama en azından oldu diyor doktorlar sebebsiz infertilite her şeyi araştırıyorlar baştan araştırma iyi tedavi boşa gitmezCanım benım gttgm hastanede butun hastalara en basta ıstyrlar bende cektrdım ınfertılıte tedavısı gren herkesten ıstenyr