Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. İlk belirtilerin nasıldı ve ne zaman başladıEvet ilk aşılamaydı çok şükür tuttu.. Aynen zaman geçmiyor... İnş sende hayırlı güzel haberler alırsın tez zamanda...
Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah benimde 7.günüm bitti kaldı 8 neaçıkçası benim aşılamadan sonra aşırı şekilde sürekli bel , sırt ve kasık ağrım oldu. bir hafta sürdü 8.gününden sonra ne ağrı kaldı kaldı ne bişi 3-4 gün ağrısız geçti bende tutmadığını düşündüm öyle olunca. sonra yine başladı sırt ve kasık ağrım ve hala da devam ediyor... aşılamadan beri sürekli halsizlik, güçsüzlük , uyku hali var , öyleki kol çantasmı bile taşıyamıyorum çok ağır geliyor o yüzden ufak el çantası kullanıyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah benimde 7.günüm bitti kaldı 8 neolur bizlerede dua et benim 4.asilamam hiç umutlu diilim ama insan arada ya olursa demeden gecemio allahım yüzümüzü guldurur sende hayırlısıyla kalp atışlarını duyacaksin inşallah
![]()
Hayır canım bende tık yok ne akıntı ne başka bisi goguslerim bile hafif şiş ve sadece dokununca hafif tatlı acı oluo ben pek umutlu diilim artık kismetBebekimsin sendensu gibi akıntı oldu mu?
J julia1616 su gibi akıntı oldu muaçıkçası benim aşılamadan sonra aşırı şekilde sürekli bel , sırt ve kasık ağrım oldu. bir hafta sürdü 8.gününden sonra ne ağrı kaldı kaldı ne bişi 3-4 gün ağrısız geçti bende tutmadığını düşündüm öyle olunca. sonra yine başladı sırt ve kasık ağrım ve hala da devam ediyor... aşılamadan beri sürekli halsizlik, güçsüzlük , uyku hali var , öyleki kol çantasmı bile taşıyamıyorum çok ağır geliyor o yüzden ufak el çantası kullanıyorum
J julia1616 merhaba ,sizde su gibi akıntı oldu acaba?açıkçası benim aşılamadan sonra aşırı şekilde sürekli bel , sırt ve kasık ağrım oldu. bir hafta sürdü 8.gününden sonra ne ağrı kaldı kaldı ne bişi 3-4 gün ağrısız geçti bende tutmadığını düşündüm öyle olunca. sonra yine başladı sırt ve kasık ağrım ve hala da devam ediyor... aşılamadan beri sürekli halsizlik, güçsüzlük , uyku hali var , öyleki kol çantasmı bile taşıyamıyorum çok ağır geliyor o yüzden ufak el çantası kullanıyorum
Hayır canım bende tık yok ne akıntı ne başka bisi goguslerim bile hafif şiş ve sadece dokununca hafif tatlı acı oluo ben pek umutlu diilim artık kismet
Inşallah bizlerde müjdeli haberleri veririz ama hic mi bisi olmaz vücutta ya :))benimde öyle oldu ki hala öyle hafif tatlım acı var umudunu yitirme bence....
bende öyle baya bi sızlaması lazım diye düşünüyordum bişey yok dedim kendimce ama öle olmadı
Bende ilaçla tedavi sürecinde o kdar çok hamilelik belirtisi vardı ki birebir hepsi tutuyor hatta adet gecikmesi de dahil ama sonu hep hüsran bu sefer belirtiler varla yok arasıydı ağrıları saymıyorum çünkü aşılamadan sonra normalmiş. Ama kısmet işte inş sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder Rabbim. O yüzden umudunu yitirme Rabbim ummadığın anda yüzünü güldürecektir inşallah tez zamanda alırız güzel haberleriniInşallah bizlerde müjdeli haberleri veririz ama hic mi bisi olmaz vücutta ya :))
Inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım :) inşallah bende 6 gün sonra güzel haberler veririm :)Bende ilaçla tedavi sürecinde o kdar çok hamilelik belirtisi vardı ki birebir hepsi tutuyor hatta adet gecikmesi de dahil ama sonu hep hüsran bu sefer belirtiler varla yok arasıydı ağrıları saymıyorum çünkü aşılamadan sonra normalmiş. Ama kısmet işte inş sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder Rabbim. O yüzden umudunu yitirme Rabbim ummadığın anda yüzünü güldürecektir inşallah tez zamanda alırız güzel haberlerini
S sevinc-1Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir takip ediyorum sizi lutfen bana da fikir verin.cok ihtiyacm var dusunmekten zaman gecmiyor.
ILk asilamami 16 nisan cumartesi gunu yaptirdim.3 olgun yumurtam vardi doktor ihtimal yuksek dedi. Dun tam 7.gun kan testim 4.3 cikti muhtemelen ilac etkisi kaybediyor. aara ara hep sancim var, aksamda pembe minicik bi leke geldi ve kabizlik basladi. Doktor 12.gun yaptirabilirsn belli olur dedi. Sizce hamile olabilirmiyim. Ve kendimi his olarak hep hamile hissediyorum yani icten cok inaniyorum.
Bende hiç belirti yok canım bugün 10.gün ve 4.asilamam herzamanki gibi hüsran olucak sanırımBebekimsin sende durumlar nasıl belirti var mı?aşılama tarihi ne zaman?ilk mi?
Aynı gün aşılama olmuşuz canım inşallah güzel haberler veririz :)S sevinc-1
Merhaba olabilirsiniz tabi,aynı hisler ve belirtiler bende de var,ilk aşılamam ,15 nisan günü o günden buyana kasık agrım az yada çok hep oldu,2 gndur daha duygusalım ,hep aglamaklıyım,bende heyacnlıyım,birazdan eşimle kan verecem,drm en erken 26 nisanta baktırabilirsin dedi,çıkmaz ise enazından kendimi buna hazırlayayım diyorum,ilacın etkisi derken?