• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet ilk aşılamaydı çok şükür tuttu.. Aynen zaman geçmiyor... İnş sende hayırlı güzel haberler alırsın tez zamanda...

açıkçası benim aşılamadan sonra aşırı şekilde sürekli bel , sırt ve kasık ağrım oldu. bir hafta sürdü 8.gününden sonra ne ağrı kaldı kaldı ne bişi 3-4 gün ağrısız geçti bende tutmadığını düşündüm öyle olunca. sonra yine başladı sırt ve kasık ağrım ve hala da devam ediyor... aşılamadan beri sürekli halsizlik, güçsüzlük , uyku hali var , öyleki kol çantasmı bile taşıyamıyorum çok ağır geliyor o yüzden ufak el çantası kullanıyorum

açıkçası benim aşılamadan sonra aşırı şekilde sürekli bel , sırt ve kasık ağrım oldu. bir hafta sürdü 8.gününden sonra ne ağrı kaldı kaldı ne bişi 3-4 gün ağrısız geçti bende tutmadığını düşündüm öyle olunca. sonra yine başladı sırt ve kasık ağrım ve hala da devam ediyor... aşılamadan beri sürekli halsizlik, güçsüzlük , uyku hali var , öyleki kol çantasmı bile taşıyamıyorum çok ağır geliyor o yüzden ufak el çantası kullanıyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah benimde 7.günüm bitti kaldı 8 ne :KK59: olur bizlerede dua et benim 4.asilamam hiç umutlu diilim ama insan arada ya olursa demeden gecemio allahım yüzümüzü guldurur sende hayırlısıyla kalp atışlarını duyacaksin inşallah :21:

J julia1616 su gibi akıntı oldu mu
J julia1616 merhaba ,sizde su gibi akıntı oldu acaba?

Hayır canım bende tık yok ne akıntı ne başka bisi goguslerim bile hafif şiş ve sadece dokununca hafif tatlı acı oluo ben pek umutlu diilim artık kismet

benimde öyle oldu ki hala öyle hafif tatlım acı var umudunu yitirme bence....
bende öyle baya bi sızlaması lazım diye düşünüyordum bişey yok dedim kendimce ama öle olmadı

Inşallah bizlerde müjdeli haberleri veririz ama hic mi bisi olmaz vücutta ya :))
Bende ilaçla tedavi sürecinde o kdar çok hamilelik belirtisi vardı ki birebir hepsi tutuyor hatta adet gecikmesi de dahil ama sonu hep hüsran bu sefer belirtiler varla yok arasıydı ağrıları saymıyorum çünkü aşılamadan sonra normalmiş. Ama kısmet işte inş sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder Rabbim. O yüzden umudunu yitirme Rabbim ummadığın anda yüzünü güldürecektir inşallah tez zamanda alırız güzel haberlerini

Bende ilaçla tedavi sürecinde o kdar çok hamilelik belirtisi vardı ki birebir hepsi tutuyor hatta adet gecikmesi de dahil ama sonu hep hüsran bu sefer belirtiler varla yok arasıydı ağrıları saymıyorum çünkü aşılamadan sonra normalmiş. Ama kısmet işte inş sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder Rabbim. O yüzden umudunu yitirme Rabbim ummadığın anda yüzünü güldürecektir inşallah tez zamanda alırız güzel haberlerini
Inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım :) inşallah bende 6 gün sonra güzel haberler veririm :)

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir takip ediyorum sizi lutfen bana da fikir verin.cok ihtiyacm var dusunmekten zaman gecmiyor.

ILk asilamami 16 nisan cumartesi gunu yaptirdim.3 olgun yumurtam vardi doktor ihtimal yuksek dedi. Dun tam 7.gun kan testim 4.3 cikti muhtemelen ilac etkisi kaybediyor. aara ara hep sancim var, aksamda pembe minicik bi leke geldi ve kabizlik basladi. Doktor 12.gun yaptirabilirsn belli olur dedi. Sizce hamile olabilirmiyim. Ve kendimi his olarak hep hamile hissediyorum yani icten cok inaniyorum.

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir takip ediyorum sizi lutfen bana da fikir verin.cok ihtiyacm var dusunmekten zaman gecmiyor.

ILk asilamami 16 nisan cumartesi gunu yaptirdim.3 olgun yumurtam vardi doktor ihtimal yuksek dedi. Dun tam 7.gun kan testim 4.3 cikti muhtemelen ilac etkisi kaybediyor. aara ara hep sancim var, aksamda pembe minicik bi leke geldi ve kabizlik basladi. Doktor 12.gun yaptirabilirsn belli olur dedi. Sizce hamile olabilirmiyim. Ve kendimi his olarak hep hamile hissediyorum yani icten cok inaniyorum.
S sevinc-1
Merhaba olabilirsiniz tabi,aynı hisler ve belirtiler bende de var,ilk aşılamam ,15 nisan günü o günden buyana kasık agrım az yada çok hep oldu,2 gndur daha duygusalım ,hep aglamaklıyım,bende heyacnlıyım,birazdan eşimle kan verecem,drm en erken 26 nisanta baktırabilirsin dedi,çıkmaz ise enazından kendimi buna hazırlayayım diyorum,ilacın etkisi derken?

masal01010 masal01010
Catlatma ignesinin etkisi gerci o 9 gun oldu ama 4.3 onun etkisi olabilir die dusundum.yada yukselmeye basliyordur ins. Seninde benden 1 gun once olms. Bakalim bugun ne cikacak haber veririmsn lutfen.allah gonlumuze gore versin okadar cokistiyorum ki. 28 nisanda evlilk yildonumumuz 4 yilimiz bitiyor cok guzel bir hediye olacak.

S sevinc-1 sen degerini yazmışsın sonra diger erken yaptıranları ,işte yüksek çıkmış sonra düşenler olunca ,ikilemde kaldm ,sonra vazgeçtim,önce yüksek sonra düşük olursa daha çok üzülüürm diye vazgeçtim.dr m bana 12. Günde de baktrabilirsin demişti,benimde 26 nisan doğumgunum,Allah biliyo ya bizde çok istiyoruz,benim için çok güzel bir hediye olur,çok da kendimi kapttmak istemiyorm,duygısal biriyim.26 nisan akşamında kan verecem.siz nerde aşılama yaptrdınız,yaş kaç.?ben 6,5 yıllık evliyim,2 yıldır düşünüyorz,26 snde 32 ye girecem,Allahım hayırlı kapılar açar inşallh

S sevinc-1
Merhaba olabilirsiniz tabi,aynı hisler ve belirtiler bende de var,ilk aşılamam ,15 nisan günü o günden buyana kasık agrım az yada çok hep oldu,2 gndur daha duygusalım ,hep aglamaklıyım,bende heyacnlıyım,birazdan eşimle kan verecem,drm en erken 26 nisanta baktırabilirsin dedi,çıkmaz ise enazından kendimi buna hazırlayayım diyorum,ilacın etkisi derken?
Aynı gün aşılama olmuşuz canım inşallah güzel haberler veririz :)

Back
X