• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elvin33 elvin33 Rabbimden hayırlısını istedik hep,hayırlısı olsun güzelim,sen merak etme ne olursa olsun bence sonuna kadar hamilelik olsun olmasın bebeklerimizi kucağımıza alana kadar dua edelim,bol dua,regli tarihin ne zamandı?erken olmasın

Ilk asilamalar öyle heyecanlı oluoki aklıma geldi şimdi ilkinde nasıl hevesliydim ikinciside öyleydi ama 3 ve heleki bu 4 de ben hiç hamile kalamiycakmisim gibi hissediyorum o kadar sene dile kolay Allahım isyandan korusun ama ne kadar zor çok iyi anlıyorum ınan D DENIZSAGLAM4185 :(

masal01010 masal01010 evet canm verdi kullaniyorm.kullandiktab sonra 15 dk yuruyorun benm hic akmadi simdiye kadar geri.hepsi icimde yani☺
bide decavit ile omega 3 kullanyrm canm sen?

Peki bu aralar jeli içine sıkmakta zorlanıyor mısun,yani rahim yolunda bir kalınlaşma vs?bende de akmadı güzelim,ama bu aralar tortu şeklinde çıkıyo,birde az önce girdiremedim ,decavit bende kullanıyorum gğnde 1 adet aç karnına,omega 3 bu ayın başında bırakmştm ,yarın tekrar başlayabilirim S sevinc-1

elvin33 elvin33 Rabbimden hayırlısını istedik hep,hayırlısı olsun güzelim,sen merak etme ne olursa olsun bence sonuna kadar hamilelik olsun olmasın bebeklerimizi kucağımıza alana kadar dua edelim,bol dua,regli tarihin ne zamandı?erken olmasın
Hayırlısı olsun tabi canım. Ama elimde değil çok üzüldüm. adetlerim düzensizdir ama tahminen 4-5 veya 6 sında gelmesi lazım

Ben dün deniz için 100 ihlas okuyamadım kızlar, siz okudunuz mu? ayrıca ismi ne. bugün 500 tanemi okuyacağız

Back
X