• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tabiki oyledr Rabbim en iyisini tek bilendr.ama sogan kurunu adet bitiminden iki gun sonra basladm ve sabah aksam ayni saate denk getrcek halde hazirlayip hemn ictim tabi hamile kalmak icin yapilan dua ve namazlar var uyguladm allahin izni ile oldu şükür
Selam canım, hayırlı olsun gebeliğin. allah bizede nasip etsin inşallah. Hangi duaları okumuştun neler yapmıştın bizede anlatır mısın?

Kizlar doktor muayenesinde rahim icinde sivi olusmus bebek yeri de burda die gosterdi yuksek ihtimal hamilesin dedi ama sonucum dusukms asistani telefonda bilgi verdi.kendisi bugn yarim gun calisiyorms yarin tekrar gidicem. Yani velhasil olmadi benm bu ayda. Hakkimizda hayirlisi ins. Bu kadar emek bu kadar heves heyecan birdahaki aya ins. Guzel haberler alirm.

S sevinc-1 niye olmadı diye düşünüyorsunki canım. Bugünkü değerin kaç çıktı. yükselir belki daha. daha kesin değilmiş, o yüzden hiç bozma moralini

S sevinc-1 deger kaç çıkmış peki,dur bakalım hayırlısı olsun,dr nedediği de önemli,her işte vardr birhayr,başka sağlık problemlerin olmasında,önemli olan önce sensin,

Canm karindan ultrasonla bakti icinde sivi var dedi sanirm bu bebegin tutunmasina falan yardimci oluyor. Bide rahimde bi yer gosterdi burasi bebegin tutunacagi yer olusmus falan dedi. Adet olacak gini durmuyorsn bisey gormuyorm dedi sadece hamiles olablrsn test istedi.ama test negatif cikms asistani soyledi.kendisiyle gorusemedim bidaha. Yarin aricam. Bugn 12.gundu negatifse yukseleceginisanmyrm bidaha.

Canm karindan ultrasonla bakti icinde sivi var dedi sanirm bu bebegin tutunmasina falan yardimci oluyor. Bide rahimde bi yer gosterdi burasi bebegin tutunacagi yer olusmus falan dedi. Adet olacak gini durmuyorsn bisey gormuyorm dedi sadece hamiles olablrsn test istedi.ama test negatif cikms asistani soyledi.kendisiyle gorusemedim bidaha. Yarin aricam. Bugn 12.gundu negatifse yukseleceginisanmyrm bidaha.
12 gün çok uzun bir süre değil ki. Ben çok okudum burada 12. günde negatif çıkıp sonrasında değeri yükselen. Bence doktorunla görüşmeden hemen umutsuzluğa kapılma. Bugün görüşebilme şansın varsa görüşmeyi dene derim.

Yok canm ki soylemedi bende sistemde hata aliyorm yani gozlerimle gormedm henuz sonucu.bikac tahlil daha istemisti onlarda cikms. Yarn tekrar gidicem.bidaha napicam ne dusunucem bilmiyorm. Cok inanmstm olduguna doktorda iyi konusnca..doktor adet olacak gibi gozukmyrsn dedi daha adetime 5 gun var onda mi acaba. Bakalm nasil olcak

Yok canm ki soylemedi bende sistemde hata aliyorm yani gozlerimle gormedm henuz sonucu.bikac tahlil daha istemisti onlarda cikms. Yarn tekrar gidicem.bidaha napicam ne dusunucem bilmiyorm. Cok inanmstm olduguna doktorda iyi konusnca..doktor adet olacak gibi gozukmyrsn dedi daha adetime 5 gun var onda mi acaba. Bakalm nasil olcak
Dur bakalım negatif dusunmeni gerektiren bisi yok ki sonucu bilsek daha iyi olurdu tabi ama dr olumlu konuşmuş inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin kusum

Canm sanmiyorm ya ben bugn temizligr girisiyrm artk istende izn aldm eskisi gibi hareket edeblrm cok dusunupte umutlanmk istemiyorm.ins sizden guzel haberler aliriz. Nezamn yaptirmayi dusunuyorsnz kizlar

Herşeyin hayırlısı S sevinc-1 ben yaptrmamakla ısrarcıyım adet tarihim 30 yada 1 buntarihleri görecem ,zaten dr mda yognmuş ful doluymuş haftaya herhngi bir gün giderim artık,

Benim regli dönemim hep sukıntılı oldgndan bana bu ay nasıl tepki vereceğini kestiremiyorm,crionen jel de geciktirme yapıyormuş,hayrlısı

Oylle canm herseyin hayirlisi..bu arada ben simdi baktim da benm adet tarihim 4 mayis gozukuyor 6 gun varmis. Bukadar beklicekmym yoksa catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olunuyormu benm bugn 14. Gunum.Gerci doktor adet olcak gibi degilsn dedi ama ne degisik isler ya..kafam karisik

Back
X