Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin caniminş tutar canım güzel haberler alırsın amin
Selam canım, hayırlı olsun gebeliğin. allah bizede nasip etsin inşallah. Hangi duaları okumuştun neler yapmıştın bizede anlatır mısın?Tabiki oyledr Rabbim en iyisini tek bilendr.ama sogan kurunu adet bitiminden iki gun sonra basladm ve sabah aksam ayni saate denk getrcek halde hazirlayip hemn ictim tabi hamile kalmak icin yapilan dua ve namazlar var uyguladm allahin izni ile oldu şükür
12 gün çok uzun bir süre değil ki. Ben çok okudum burada 12. günde negatif çıkıp sonrasında değeri yükselen. Bence doktorunla görüşmeden hemen umutsuzluğa kapılma. Bugün görüşebilme şansın varsa görüşmeyi dene derim.Canm karindan ultrasonla bakti icinde sivi var dedi sanirm bu bebegin tutunmasina falan yardimci oluyor. Bide rahimde bi yer gosterdi burasi bebegin tutunacagi yer olusmus falan dedi. Adet olacak gini durmuyorsn bisey gormuyorm dedi sadece hamiles olablrsn test istedi.ama test negatif cikms asistani soyledi.kendisiyle gorusemedim bidaha. Yarin aricam. Bugn 12.gundu negatifse yukseleceginisanmyrm bidaha.
Dur bakalım negatif dusunmeni gerektiren bisi yok ki sonucu bilsek daha iyi olurdu tabi ama dr olumlu konuşmuş inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin kusumYok canm ki soylemedi bende sistemde hata aliyorm yani gozlerimle gormedm henuz sonucu.bikac tahlil daha istemisti onlarda cikms. Yarn tekrar gidicem.bidaha napicam ne dusunucem bilmiyorm. Cok inanmstm olduguna doktorda iyi konusnca..doktor adet olacak gibi gozukmyrsn dedi daha adetime 5 gun var onda mi acaba. Bakalm nasil olcak