• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlkina bakarak ben suan acayip hareketliyim sadece 2 gün yattim sayilir ondada cok ayaga kalktim ağır kaldirmamak şartıyla her işimi yapıyorum ve az önce wc de 1 damla pembe leke geldi hayırlara vesile olur inşallah tutunma falan değildir herhalde bugün 4. Gün
İnşallah tutunduğunun belirtisidir :)

Sureyya_ Sureyya_ bende 2 hafta önce yaptrdm,beklmdeym hayırlısı olsun,ilk aşılmam,hiç dinlnme durumum olmadı,herzmn yaptklarımı yaptm,Rabbim bilir.

Hakkımızda hayırlı olan en erken vakitte Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah thalil neden yaptirmiyorsunuz
Sureyya_ Sureyya_ şimdiye kadar hep erken davrandm,bunda da aşılama sonrası 10. Gun baktrdm negatfti,şimdi inat ettim bakmıyacam,regli tarihimin geçmesini bekliyorm,1 mayıs

Bebişim kalp atışlarını ultrasonda gördüm çok şükür, Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş. Kızlar inş sizlerde hayırlı güzel haberler tez zamanda alırsınız... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....

Hayirli olsun bebegn.. J julia1616 . allah tamamina erdirsin ins.
kizlar dun ki doktorum aradi pazartesi tekrar beni gormek istiyormus. Asilamadan sonra 16. Gun olacak ve adetime 2 gun kala. Bakalim neler dicek.

idrar testi mi? yoksa kan tahlili mi..
bende 10. gün idrar testi yaptırdığımda negatif çıktı ama atmadım testi sabah tekrar baktım ikinci çizgi çok silik aşırı derecede .. 14. günde baktım yine aynı yok denecek kadar silikti hatta ben göz yanılması falan diye de düşündüm.. kan tahlili yaptır muhakkak...

D DENIZSAGLAM4185 normaldir sanrm canm. Burda hemrn hemen herkeste ayni belirtiler oldu ama kimi hamile kimi deil.oyuzden bisey diyemiyorm agrimasi normal ama buna gore hamile yada deil diyemez sanirm.

S sevinc-1 canım asilaman 2500 ise üzerine biraz daha koyup direk tüp denemek daha mantıklı gibi gelio bana ama tabii sadece nacizane fikrim bu bende keşke vaktinde 1 asilamada kalıp diğerlerini yapmadan tüp yapsaydım diyorum şimdi maalesef :( 2 aşılama neredeyse 1 tüp fiyatı

Canm katiliyorum sana ama esim kesinlkle istemyr benm kafamda buyuttgm icn olmadigini soyleyp duruyor.anlamiyor beni bi turlu.ben asilama yerinede tup istedim ama ikna edemedm.simdi yine bu kadar para verip asilama yaptirmam cok gelior. Bahcecide 2. Asilamada da ayni fiyatmi oluyor bilen varmi

Canm katiliyorum sana ama esim kesinlkle istemyr benm kafamda buyuttgm icn olmadigini soyleyp duruyor.anlamiyor beni bi turlu.ben asilama yerinede tup istedim ama ikna edemedm.simdi yine bu kadar para verip asilama yaptirmam cok gelior. Bahcecide 2. Asilamada da ayni fiyatmi oluyor bilen varmi
Bu erkekler ah bu erkekler benim esimde aynı seninki gibi diodu bıraktık 2 sene şimdi tekrar aynı hüsran ve evet bizim bünyeye aşılama ters anladım dio ve tüpü kabul edio amma dünyaca para ve emek gitti bikere ama neyseki devlete basladimda bu ay sadece 135 tl harcadık aşılama için simdide ptesi gidicem tüp bebeğe sevkedicekler ama dediğim gibi önceden eşimin emekliliğini beklices bu arada biraz dinlenmiş olurum ve evraklarimi hazirlarim emeklilikten 1 ay evvel hakkımızda hayırlısı canım

Back
X