İnşallah cnm ne müdahalesi ?[/QUOTE. Hani yikama yapiliyor catlama ignesi yumurta gelistirici bana progestan da verdi bunlar normalde olmayan seyler.asilama icin dogal diyorlar ya onun icin dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm ne müdahalesi ?[/QUOTE. Hani yikama yapiliyor catlama ignesi yumurta gelistirici bana progestan da verdi bunlar normalde olmayan seyler.asilama icin dogal diyorlar ya onun icin dedim
insallah hayirlisi ya ben baslamadan skildim bekle bekle bunaliyor insan olan birsey de yok giden gun omurden iste ne diye israr ediyorsamYok cnm ne doğalı hersey tüp bebekteki gibi ilerliyor sadece kadından yumurta alınmıyor erkekten spermler alınıp en kalitelileri yıkanıp rahme bırakılıyor.kadını çok yıpratan bir süreç rabbim sanada tüm çaba gösteren ve bebek isteyenleré de tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
1 yumurtayla bile yapılır canımarkadaşlar bi sorum olacak. 2 tane yumurta ile aşılama yapılır mı
İnşallah benim de tutar ya 1tane sağda 1 tane solda1 yumurtayla bile yapılır canım
Öyle deme cnm yani biz elimizden geleni yapıcaz ve sonra tevekkül edicez emin ol ki sağlıkla bebislerimiz geldikten sonra çektiğimiz tüm sıkıntıları unutucaz .hep güzel günleri düşün cnm onlara odaklan çnk o günler için tüm sıkıntıları çekmeye değer ...insallah hayirlisi ya ben baslamadan skildim bekle bekle bunaliyor insan olan birsey de yok giden gun omurden iste ne diye israr ediyorsam
insallah biz de annelik duygusunu tadariz hicbir kadinin kucagi boskalmasin.senin sonucun ne oldu iki hafta oldu degil miÖyle deme cnm yani biz elimizden geleni yapıcaz ve sonra tevekkül edicez emin ol ki sağlıkla bebislerimiz geldikten sonra çektiğimiz tüm sıkıntıları unutucaz .hep güzel günleri düşün cnm onlara odaklan çnk o günler için tüm sıkıntıları çekmeye değer ...
acil cvp olmayacak ama nacizane fikrimi soylemek istedim ay utaniyorum da yani siz devam etseniz o ise belki olur.zira bildigim yumurta 24 saat dayanabiliyor.degerlendirmis olurdunuz gerci ikinci yumurtan varmis zaten cok da sitres olma ne guzel insallah tutar iyi haberlerini verirsin bizlere de.Arkadaşlar bana acil cevap verebilir mi bi bileniniz. 2 yumurtam var biri sağda diğeri sol da.soldaki çatlamaya başlıyor dedi. Sağdaki 18mm yarin sabah 5 de çatlama iğnesi verdi 30 saat sonra da yani pazartesi saat 10 da aşılama yapacak. Ama o çatlamaya başlamış yumurtayı kaçırır miyiz ya çok endiseliyim![]()
Yani çatlamaya başlamış dediği yumurta pazartesi ye kadar gider mi ki ya. Ama doktor 3 gün perhiz verdiacil cvp olmayacak ama nacizane fikrimi soylemek istedim ay utaniyorum da yani siz devam etseniz o ise belki olur.zira bildigim yumurta 24 saat dayanabiliyor.degerlendirmis olurdunuz gerci ikinci yumurtan varmis zaten cok da sitres olma ne guzel insallah tutar iyi haberlerini verirsin bizlere de.
Malesef olumsuz cnm şimdi eşime bi hap verdi doktor ona başlıycak .allah nasip ederse de ekim gibi tüp bebek düşünüyorum rabbim hepimiz için en kısa zamanda meleklerimizi bize vermeyi hayırlı kılsıninsallah biz de annelik duygusunu tadariz hicbir kadinin kucagi boskalmasin.senin sonucun ne oldu iki hafta oldu degil mi
doktoruna sormadin mi bunlari belki bir oluru vardir .perhiz verdigine gore tek yumurta hesabi yapiyordur.yada oluru bu yani.arayip sorsan ya niye kafani karistiriyorsun ustune bir de bunun sitresiYani çatlamaya başlamış dediği yumurta pazartesi ye kadar gider mi ki ya. Ama doktor 3 gün perhiz verdi
karsi tarafta sorun mu vardi? vardiysa onu cozmeden niye asilama yapti? insallah gerek kalmaz ramazan suprizi gelir Allah buyuk bakalim neler degisecek eylule kadar hayatimizdaMalesef olumsuz cnm şimdi eşime bi hap verdi doktor ona başlıycak .allah nasip ederse de ekim gibi tüp bebek düşünüyorum rabbim hepimiz için en kısa zamanda meleklerimizi bize vermeyi hayırlı kılsın
Degerleri cok iyi esinin tutar insallah sknti yapma bende 50 milyonla asilama oldum tuttu sukur rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallahArkadaşlar 1 saat önce aşılama oldum. Dua edin çok çok. 2 yumurtam vardı sağda ve solda 1 tane. Çatlama ignesinden sonra 30 saatte yaptı aşılama yı doktor.eşimin yıkamadan sonra semen sonucu 75 milyon sayı.hareketlilik toplam 100de 100, ileri hareket 100 73. İnşallah tutar ya inşallah. Rabbim bu mübarek günde tüm anne olmak isteyene. İki bayramı birden yaşatır inşallah.
İnşallah ya. Size aşılama yı 36. Saatten sonra mi yaptı doktorDegerleri cok iyi esinin tutar insallah sknti yapma bende 50 milyonla asilama oldum tuttu sukur rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallah
Degerleri cok iyi esinin tutar insallah sknti yapma bende 50 milyonla asilama oldum tuttu sukur rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallah
Arkadaşlar 1 saat önce aşılama oldum. Dua edin çok çok. 2 yumurtam vardı sağda ve solda 1 tane. Çatlama ignesinden sonra 30 saatte yaptı aşılama yı doktor.eşimin yıkamadan sonra semen sonucu 75 milyon sayı.hareketlilik toplam 100de 100, ileri hareket 100 73. İnşallah tutar ya inşallah. Rabbim bu mübarek günde tüm anne olmak isteyene. İki bayramı birden yaşatır inşallah.
benim yumurtlayamama sorunum var canım kolay kolay kaliteli yumurta olmuyor. iğne ile 2 tane oldu. doktor aşılama yapalım mutlaka dedi.oldu bugün bakalım sonuç ne olacak. inşallah olumlu sonuçlar alırız. sizin sorun neydi.Amin cnim benim amin.bnde cuma gunu oldum asilama.4.gun bugun.bnimde 2 yumurtam wardi olgun olan.senin asilama sebebin neydi cnm?