• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim yumurtlayamama sorunum var canım kolay kolay kaliteli yumurta olmuyor. iğne ile 2 tane oldu. doktor aşılama yapalım mutlaka dedi.oldu bugün bakalım sonuç ne olacak. inşallah olumlu sonuçlar alırız. sizin sorun neydi.

Aynen cnim.bende de o sorun war.polikistik over yani adi da.

Âmin inşallah Rabbim sizede tez vakitte nasip eylesin hep dua ediyorum edicem bekleyenler için

Selam cnim.tebrikler hamilesin sanirim.asilama nedenin neydi ozel diilse?bnde asilama oldum bugun 4.gunum.belirtilerin nelerdi peki?birde progestani gunde kackez aliyordun cnm vajinal fitil seklindemi?

Tebrikler cnm.ozel olmazsa asilama nedeniniz neydi?bnde cuma gunu oldum asilama.4.gun bugun.puregon igne kullandik.sonrada pregnly atildi.bekliyoruz ins Rabbim cumle isteyene nasib eder.senin asilaman nezaman oldu?4.gunde belirtilerin warmiydi?
Saol cnm darisi basina ins...ben asilamami 26 aralikta yaptrdm suan 7 aylik hamileyim benm hic belirtim olmamisti aslinda belirti bence psikolojik ilk asilamamda daha cok belirtim vardı ama tutmadi ikincide hic belirti yoktu ama tuttu .benm yumurtaliklarm tembeldi igne ile buyutup asilama yaptilar

Saol cnm darisi basina ins...ben asilamami 26 aralikta yaptrdm suan 7 aylik hamileyim benm hic belirtim olmamisti aslinda belirti bence psikolojik ilk asilamamda daha cok belirtim vardı ama tutmadi ikincide hic belirti yoktu ama tuttu .benm yumurtaliklarm tembeldi igne ile buyutup asilama yaptilar

Pkosun yani cnim sende benim gbi oylemi???aynen benimkilerde oyle tembeller.puregonla buyuttuk bukez.2tane oldular 18cm.pregnlyle catlatildi.peki senin kac yumurtannolmustu cnm rahim filmi falan cekilmismiydin oncesinde?

Pkosun yani cnim sende benim gbi oylemi???aynen benimkilerde oyle tembeller.puregonla buyuttuk bukez.2tane oldular 18cm.pregnlyle catlatildi.peki senin kac yumurtannolmustu cnm rahim filmi falan cekilmismiydin oncesinde?
Benm de iki tane buyumustu gonal-f igne ile biri 22mm dgeri ise 19mm olmustu oyle asilama yapilmisti çatlatma igne mi asilamadan 15 dakika sonra yapildi yarim saat sonrada ayrildm hastaneden

Benm de iki tane buyumustu gonal-f igne ile biri 22mm dgeri ise 19mm olmustu oyle asilama yapilmisti çatlatma igne mi asilamadan 15 dakika sonra yapildi yarim saat sonrada ayrildm hastaneden

Neee nasil yani canim yaaa anlamadim ben dedigini???nasil asilamadan sonra yapiliyor ignen oluyormusmu oyle ?????ilk asilamanmi bu peki

Bende doktoruma nasil olur dedim ama ben boyle yapiyorum dedi ilk asilamam tutmadi ikincisi tuttu şükür hatta doktorum ismi Baris mulayim antalyada google da arastrip oyle gitmistm

karsi tarafta sorun mu vardi? vardiysa onu cozmeden niye asilama yapti? insallah gerek kalmaz ramazan suprizi gelir Allah buyuk bakalim neler degisecek eylule kadar hayatimizda
Eşim de morfoloji bozukluğu ve Sperm yavaşlığı var cnm ztn sorun olunca da aşılama ile ilk önce deneniyor ya ondan denedik ama olmadı malesef bakalım nasip kısmet tabiki korunmiycam ama olucagini da pek sanmıyorum inş sen güzel haberler verirsin

Eşim de morfoloji bozukluğu ve Sperm yavaşlığı var cnm ztn sorun olunca da aşılama ile ilk önce deneniyor ya ondan denedik ama olmadı malesef bakalım nasip kısmet tabiki korunmiycam ama olucagini da pek sanmıyorum inş sen güzel haberler verirsin[/QUOTE Allah sifa versin zamani geldiginde bahaneler kalkar aradan insallah. ben de iki gun oldu ignelere basladim sonumuz hayir olsun guzel allahim tum evlat isteyenlerin dualarini kabul etsin insallah.iyi dilegin icin tesekkur ederim insallah bu ay olmadiysa gelecek ay senden de guzel haberler aliriz.

Back
X