• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bugün oldum kızlar bakalım nolacak banyo ne zaman yapabilirim acaba bilenler varsa cevaplayabilirmi

bende bugün oldum kızlar bakalım nolacak banyo ne zaman yapabilirim acaba bilenler varsa cevaplayabilirmi
Muayene de gerekmez de aşılama da şüpheliyim ben. Ve şüpheliysem onu yapmam. Bi namaz vakti Çıkmadan yikandim ben. Kesin gerekmez diyemeyiz. Eşim imam tedbiren yikanilmali diyor. Bende yikandim.

İlk aşılama Can'ım.çok şükür hamileyim :)rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Ay ne güzel ya. Asilamaniz çatlama iğne sinden ne kadar sonra oldu ve bide afedersiniz ama aşılama dan sonra birliktelik oldu mu. Biİm sadece aşılama bi ay. O yüzden tereddutdeyim

sağol cnm gergkmeyeceğine eminmisin
Araştırabilirsin.ben her muayeneden sonra alıyodum aslında.sonra doktorum uyardı aşılama günü .bu konularda doktoruma çok güveniyorum takva sahibi bir insan birazda araştırma yaptım .guslu gerektiren haller çok farklı.hatta doktprum demiştiki muayene anında kullandıgımız jel sadece oruç bozuyo.ramazan ayında da jel değil alet ucuna prezervatif takıyorum orucada engel değil muayene demişti .onuda araştırdım .

Ay ne güzel ya. Asilamaniz çatlama iğne sinden ne kadar sonra oldu ve bide afedersiniz ama aşılama dan sonra birliktelik oldu mu. Biİm sadece aşılama bi ay. O yüzden tereddutdeyim
Can'ım ben iki buçuk hafta gonalf iğne tedavisi gördüm sonra çatlama iğnesi 36 saat sonrada aşılama.birliktelik devam etti.normal hayata hemen donun demişti doktor.gerçi ilk gün biraz hassas oluyo insan

Can'ım ben iki buçuk hafta gonalf iğne tedavisi gördüm sonra çatlama iğnesi 36 saat sonrada aşılama.birliktelik devam etti.normal hayata hemen donun demişti doktor.gerçi ilk gün biraz hassas oluyo insan
Bizim olmadı birliktelik. Belki de olmayacak bu ay aşılama da 30 saatte yapıldı: (

Back
X