- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
Fsh yüksekmi.benim fsh yüksekdiyumurtam oluşmuyor. bu ay gonafal f ile 2 tane oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fsh yüksekmi.benim fsh yüksekdiyumurtam oluşmuyor. bu ay gonafal f ile 2 tane oldu
benimde. sağda ve solda. en son muayende soldaki çatlamaya başlıyor dedi. ertesi güne çatlama iğnemi oldum onun ertesi günde aşılama bakalım nasip artık.Benimde iki yumurtayla aşılamam oldu
ona bişey demedi de prolaktin yüksek demişti önceden. ilaç kullanıyorum onun içinFsh yüksekmi.benim fsh yüksekdi
Bana parlodel verdi onu hamile kalana kadar kullan dediBenimde yüksekdi dostinex kullandım düştü hemen
Can'ım sizin ml de mi 50 milyondu sperm ?Degerleri cok iyi esinin tutar insallah sknti yapma bende 50 milyonla asilama oldum tuttu sukur rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallah
O Ağrı'lar olur korkma sen .rabbim hayırlı evlat nasip etsin :)benim tutmadı galiba yaaaadet belirtilerim yine ayni
Ama ne bi eksik ne bi fazla. Ayni her ay nasılsa. Sen de de oldu muydu. Şuan iftar aciyorum Rabbim inşallah nasip eder.O Ağrı'lar olur korkma sen .rabbim hayırlı evlat nasip etsin :)
Can'ım herkesin adet agrılarıda farklı oluyo.benim adet agrılarım oluyodu her WC'ye gidişde adet olucam diyodumAma ne bi eksik ne bi fazla. Ayni her ay nasılsa. Sen de de oldu muydu. Şuan iftar aciyorum Rabbim inşallah nasip eder.
İnşallah ya. Az kaldı bugün 6. Günde bitti bakalım.Can'ım herkesin adet agrılarıda farklı oluyo.benim adet agrılarım oluyodu her WC'ye gidişde adet olucam diyodum
hayırlı geceler. hayırlısı olsun inşallah tutar aşılaman. benimde 9. günüm. ramazanın 1. günü yapıldı. ben oruç tutuyorum. bi sakıncası olmaz diye düşünüyorumMrb kizlar bende dun ilk kez asilama oldum cok cnim yandi birazda kanamam oldu ama bugun ne agri nede kanamam var gerci olcagindan umudum yok ama size sorum su oruc tutmamin bi sakincasi yok demi yni beslenme ile asilamanin bi alakasi yok demi
Hayirli geceler tatlim snin de hayirlisi olsun insallah hayirlisiyla tutarhayırlı geceler. hayırlısı olsun inşallah tutar aşılaman. benimde 9. günüm. ramazanın 1. günü yapıldı. ben oruç tutuyorum. bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum
olur Allahın izniyle. kazaya bırakmaya gerek yok bence. biizim sorun bnim yumurtlamam olmuyordu. iğne ile 2 tane oldu bu ay. sizin neydiHayirli geceler tatlim snin de hayirlisi olsun insallah hayirlisiyla tutar
Bende oyle dusunuyrum ama istersn tutma nolur nolmaz snra kaza edersin dio da benim icim rahat deil ondan tutucam
Szin problem neydi