• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canim.nerdee..daha bugun oldum asilamami. Morfolojinin 1 oldugunuda bugun ogrendim. 3. Sperm testimiz de
Hyrlısı olsun inş tutunur yaaa benim de bugün göğüslerim sızlıyor karnım agryor adet olacakmış gibi aşılamanın 6günü by kdr erken mi adet olcm

Hyrlısı olsun inş tutunur yaaa benim de bugün göğüslerim sızlıyor karnım agryor adet olacakmış gibi aşılamanın 6günü by kdr erken mi adet olcm
Bilmiyorumki igne ilac vs de yapar diye yaziyolar dollenmede olabilir adet agrisida.
Ben ilk kez igne kullandim.(gonal) bende hicbi yan etki yapmadi.
3 kerede catlatma ignesi kullandim o zamanda ne gaz ne agri hicbisey yasamadim canim.

Canım ben
Bilmiyorumki igne ilac vs de yapar diye yaziyolar dollenmede olabilir adet agrisida.
Ben ilk kez igne kullandim.(gonal) bende hicbi yan etki yapmadi.
3 kerede catlatma ignesi kullandim o zamanda ne gaz ne agri hicbisey yasamadim canim.
ben daha önce iki defa catlatma iğnesi yaptım böyle olmadı sadece catladgını hissettim bu aşılamada yumurta büyütmek için bn femara adlı hap kullanıp ovitrelle vuruldum agrı yoktu aşılamadan sonra taki bu güne kadar bu gün agryor karnım ve göğüs sızlaması oluyor hafif ilk defa oluyor buu

Insallah hayra alamettir.. erken belirti vermez diyolar ama ablamdan biliyorum. Yumurtlamadan sonra midesi bulanmaya basliyo. 3 kez hamilelik yasadi 2 si dustu gerci..ucundede oleydi.. yumurtluyo midesi bulanmaya basliyo. Direk anliyo her seferinde..
Canım ben

ben daha önce iki defa catlatma iğnesi yaptım böyle olmadı sadece catladgını hissettim bu aşılamada yumurta büyütmek için bn femara adlı hap kullanıp ovitrelle vuruldum agrı yoktu aşılamadan sonra taki bu güne kadar bu gün agryor karnım ve göğüs sızlaması oluyor hafif ilk defa oluyor buu

Bilmiyorum cnm inş bide bugün uykuda iki kez bıçak kesiği gibi sancı girdi karnma ilk defa oldu buda bilmiyorum yokmu öyle yasayan

Zaten morfolojinin bozuk oldugunu ogrenmissin canim. Ilaclardan sonra bence yaptirin bidaha.
Benim sansizligim 1.5 sene sonra ogrenmis olmam..bende sorunumuz yok diye dolaniyorum :KK43:
Bizde 1 yil sonra ogrendik canim problem oldugunu :KK43: iste pztsi asilama yaptik o gun sperm testi de yapildi 80 milyon totalde ama yikama sonrasi 5 milyon asilama oldu :KK43: bizim de morfoloji 1 :KK43:Rabbim yardmcimiz olsun

Bizde 1 yil sonra ogrendik canim problem oldugunu :KK43: iste pztsi asilama yaptik o gun sperm testi de yapildi 80 milyon totalde ama yikama sonrasi 5 milyon asilama oldu :KK43: bizim de morfoloji 1 :KK43:Rabbim yardmcimiz olsun
:KK51: amin canim
Bizim gecen ay sayi cok iyiydi 3 yumurtam vardi dedigim gibi 100 milyon spermle yapildi. Ama demekki morfoloji kaynakli olmadi:kızgın:

Bu ay 2 yumurtam vardi. Islem sirasinda 1 tanesi catlamis dedi. 1 i 3 mm daha kucuktu. Onun icinde iliski onerdi..bu aksam yarin sonrada 2 gunde 1. Tabi ne kadar sperm kaldiki ise yarayacak bilmiyorum. Ne dense yapiyoruz iste.

Bide ben bugunki sokla jeli ne zaman kullanmaya baslicam sormadim. Size verdimi. Ne zaman basladiniz.o_O

Adet agrilari normalms cnm ya
nedense hiç sanmıyorum canım ya. insan az çok kendini biliyor.her ay yaşadığım olay.kendimi teselli ediyorum adet olunca çok ağrı çeken biriyim o yüzden hamile belirtimde adet ağrısıdır belki diye ama yine de umudum yok bu ağrılardan dolayı. ilk aşılamamdı. yol masrafı aşılama ilaçlar falan 2 milyar tutmustu. bi süre daha yaptıramayız da :(

Bizim kac milyonla yapilmis bu teste gore

Eklentiler

• 20160616_153339.webp
    20160616_153339.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 59
:KK51: amin canim
Bizim gecen ay sayi cok iyiydi 3 yumurtam vardi dedigim gibi 100 milyon spermle yapildi. Ama demekki morfoloji kaynakli olmadi:kızgın:

Bu ay 2 yumurtam vardi. Islem sirasinda 1 tanesi catlamis dedi. 1 i 3 mm daha kucuktu. Onun icinde iliski onerdi..bu aksam yarin sonrada 2 gunde 1. Tabi ne kadar sperm kaldiki ise yarayacak bilmiyorum. Ne dense yapiyoruz iste.

Bide ben bugunki sokla jeli ne zaman kullanmaya baslicam sormadim. Size verdimi. Ne zaman basladiniz.o_O
Bize de iliski dedi ilk iki gun sonra iki gunde 1 ama jel vermedi progestron ilaci verdi

nedense hiç sanmıyorum canım ya. insan az çok kendini biliyor.her ay yaşadığım olay.kendimi teselli ediyorum adet olunca çok ağrı çeken biriyim o yüzden hamile belirtimde adet ağrısıdır belki diye ama yine de umudum yok bu ağrılardan dolayı. ilk aşılamamdı. yol masrafı aşılama ilaçlar falan 2 milyar tutmustu. bi süre daha yaptıramayız da :KK43:
Bizlerin girmis oldugu yollar kolay deil maddi manevi ciddi bi surec yipratici dogal yolla hamile kalanlar anneyim demesin asil anne olan bizleriz...
o hormon ilaclari sagligimizi elimizden alyr onca skinti onca para onca git geller caresizce bekleyisler ve sonunda kocaman negatifler..
Ama hepimizin sinavi ve insallah Rabbim bu sinavimizi alnimizin akiyla cikmamizi nasip eder

Back
X