Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaa tatlm oldu ben ilk gun tutamadim snra zatn kesildi ayrica bnm islem sirasinda da kanama oldu ve cok canm yandiiPeki iliski sonrasi kahve akinti oldumu..
Benim.olduda.halbuki islemden sonra olmamisti. Abdest aldim yine gelmis.
Oruc tutamicakmiyim smdi
Verdi jel sabahlari uygulayacaksin diye anlattida. Zamanini sormadim. Ne zaman baslamam gerekiyo..Cnm sen jel falan kullanmıyor musun
Benim hic lekelenme bile olmadi. Disarida bisey cikmadi.Vallaa tatlm oldu ben ilk gun tutamadim snra zatn kesildi ayrica bnm islem sirasinda da kanama oldu ve cok canm yandii
Heralde canim insallah da son olur hayirlisiylaBenim hic lekelenme bile olmadi. Disarida bisey cikmadi.
Ama iliski sonrasi oldu.
Gecen ay baska yerde yaptirmistim benimde acimisti ve kanamam olmustu 2 gun surmustu..
Ama bu sefer cok rahatti..drdan dr a degisiyo herhalde.
Hic sanmiyorum yaHeralde canim insallah da son olur hayirlisiyla
Ne yalan soyleyim bende hic sanmiyorumHic sanmiyorum ya. Allahtan umut kesilmez tabi
Zaten hep altinda bisey ariyodum.. bilinmeyen bir sebep saniyodum.ki biz bilmiyoduk.Ne yalan soyleyim bende hic sanmiyorum![]()
Vallaa tatlm oldu ben ilk gun tutamadim snra zatn kesildi ayrica bnm islem sirasinda da kanama oldu ve cok canm yandii
Canım aşılamadan iki gün sonra kullanılıyor öyle biliyorumVerdi jel sabahlari uygulayacaksin diye anlattida. Zamanini sormadim. Ne zaman baslamam gerekiyo..
Yalniz tatlm bnm doktorum sorunu gorunce sevindi dedi ki en azindan sorun belli tedavisi var ona gore yol cizicez diger turlu daha zor dediZaten hep altinda bisey ariyodum.. bilinmeyen bir sebep saniyodum.ki biz bilmiyoduk.
Bugun ogrenince niye olmadigini anladim
Nasip kismet tabi ama artik bir sorun oldugunu biliyorum
Sansimiz yuzde 5 belki ama umudum 0![]()
Dogru bir teselli olarak onu bende dusunuyorum..Yalniz tatlm bnm doktorum sorunu gorunce sevindi dedi ki en azindan sorun belli tedavisi var ona gore yol cizicez diger turlu daha zor dedi
Evet canım gerçekten öyle. O kadar zor bi süreç ki. Kimse anlayamaz. Diyorum hep bana anlıyorum demeyin anlamazsiniz asla. Nasıl bi duygu. Herkesin sorması. Sürekli sorması biktim artik. İmtihanim biliyorum. Rabbim bi an bile isyana düşürümesin. İnşallah tüm isteyenler olur. Haberlerde izliyoruz çocukları atıyorlar öldürüyorlar çok şükür o vicdansız annelerden değiliz.Bizlerin girmis oldugu yollar kolay deil maddi manevi ciddi bi surec yipratici dogal yolla hamile kalanlar anneyim demesin asil anne olan bizleriz...
o hormon ilaclari sagligimizi elimizden alyr onca skinti onca para onca git geller caresizce bekleyisler ve sonunda kocaman negatifler..
Ama hepimizin sinavi ve insallah Rabbim bu sinavimizi alnimizin akiyla cikmamizi nasip eder
Amin tatlim insallah bi kac ay icinde hamileligimz hakkinda konuscazEvet canım gerçekten öyle. O kadar zor bi süreç ki. Kimse anlayamaz. Diyorum hep bana anlıyorum demeyin anlamazsiniz asla. Nasıl bi duygu. Herkesin sorması. Sürekli sorması biktim artik. İmtihanim biliyorum. Rabbim bi an bile isyana düşürümesin. İnşallah tüm isteyenler olur. Haberlerde izliyoruz çocukları atıyorlar öldürüyorlar çok şükür o vicdansız annelerden değiliz.Allah hepimizin yardımcısı olsun sabir versin. Anlayışlı eşler versin bu süreç de
Aynen tatlim nasip herseyDogru bir teselli olarak onu bende dusunuyorum..
Aynen ole canim. Yasamayan bilemez. Ozellikle biz cok yipraniyoruz.. igneleri biz yiyoruz hormonlar bize yukleniyor. Olmuyomu diye surekli bize soruluyor. Eslerimiz tabiki uzuluyolardir ama yuk daha cok bizde..Evet canım gerçekten öyle. O kadar zor bi süreç ki. Kimse anlayamaz. Diyorum hep bana anlıyorum demeyin anlamazsiniz asla. Nasıl bi duygu. Herkesin sorması. Sürekli sorması biktim artik. İmtihanim biliyorum. Rabbim bi an bile isyana düşürümesin. İnşallah tüm isteyenler olur. Haberlerde izliyoruz çocukları atıyorlar öldürüyorlar çok şükür o vicdansız annelerden değiliz.Allah hepimizin yardımcısı olsun sabir versin. Anlayışlı eşler versin bu süreç de
Çok haklısın canım evet biz bu süreçte mahfolduk göbeğim cıkıyor bı hormon ilaclarla öldük resmen artık cok sükür yinede okadar agrı çekiyoruz o ilaclar yüzünden o agrılar cekmek ten dogum nasıl bişey diyip tereddüte düşüyoruz atık allah bizi artık aratmasın inşallah en kısa zamanda hamilelik takvimin görürüz inşallahEvet canım gerçekten öyle. O kadar zor bi süreç ki. Kimse anlayamaz. Diyorum hep bana anlıyorum demeyin anlamazsiniz asla. Nasıl bi duygu. Herkesin sorması. Sürekli sorması biktim artik. İmtihanim biliyorum. Rabbim bi an bile isyana düşürümesin. İnşallah tüm isteyenler olur. Haberlerde izliyoruz çocukları atıyorlar öldürüyorlar çok şükür o vicdansız annelerden değiliz.Allah hepimizin yardımcısı olsun sabir versin. Anlayışlı eşler versin bu süreç de
Canım eşinin sperm kalitesi sayısı için l carnitine solgar pharmaton ve zinco tavsiye ederim benim eşimin cok düşüktü bu degerle asla cocuk olmaz demişti tabi ben mahfolmustım gittim üçlü mucize setini aldım hergün içti bittigi gibi tst yaptı doktor şok olmuştu değerler gayet iyi cıkmıştı allahıma binlerce şükürler olsunAynen ole canim. Yasamayan bilemez. Ozellikle biz cok yipraniyoruz.. igneleri biz yiyoruz hormonlar bize yukleniyor. Olmuyomu diye surekli bize soruluyor. Eslerimiz tabiki uzuluyolardir ama yuk daha cok bizde..
Bugun benim icin cok zordu..sonuca cok sasirdik. Ben gorunce sok oldum. Esimde anladi tabi benim gibi cok okumadigi icin testi yorumlayamadi. Sonra soledim. Onumu teselli edim. Morali bozulmasin diye guclu olmayami calisim kendimi mi duruma alistirim sasirdim kaldim.
Gerci her konuda uyumludur. zehir versem icer. O acidan sansliyim.
Canim bilsem uygulardim. Morfoloji icin bisey diyemem ama. Sayi daha gecen ay 340 milyondu 77 milyona nasil dustu anlamadim.Canım eşinin sperm kalitesi sayısı için l carnitine solgar pharmaton ve zinco tavsiye ederim benim eşimin cok düşüktü bu degerle asla cocuk olmaz demişti tabi ben mahfolmustım gittim üçlü mucize setini aldım hergün içti bittigi gibi tst yaptı doktor şok olmuştu değerler gayet iyi cıkmıştı allahıma binlerce şükürler olsun
Dedigim gibi o üçlü seti kullan mutlaka düzelir cok iyiCanim bilsem uygulardim. Morfoloji icin bisey diyemem ama. Sayi daha gecen ay 340 milyondu 77 milyona nasil dustu anlamadim.
Ama her halukarda takviye yapicaZ.
Tamam canim yazini kopyaladim. Tesekkur ederim.Dedigim gibi o üçlü seti kullan mutlaka düzelir cok iyi