Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

papatya3x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
35
21
3
34
Merhaba. Arkadaşlar ben 01.04.2021 tarıhınde aşılama oldum. Aşılama olduğum akşamı çok şiddetli baş ağır ve az mide bulantım vardı. Bu süreçte neler yaşadığınızı paylaşır mısınız? Umarım güzel haber alırım

Bende yarın olacağım aşılamamı sabah 11 de umarım güzel sonuçlar alırız benim ilk aşılamam olacak iki tane 20 mm yumurtam varken çatlatma ignesini vuruldum aşılamayı ameliyathanede mi yapıyorlar kaç dakika sürüyor hiç bı aci oluyor mu çok soru sordum ama

Ben de Mart ortasında ilk aşılamamı olmuştum. Ameliyathanede değildi, normal bir işlem odasında yapıldı. 3-4 dakika sürdü. Ciddi bir ağrı sızı olmadı yapılırken. Sonrasında gün içinde hafif ağrılar ve çok fazla şişkinlik oldu, o da 2-3 gün sonra geçti. Kolay bir işlem. Umarım sonuçlarınız güzel olur.

Evet çok kısa bi işlem bi acısı olmuyor. İşlem uygulandıktan sonra 15 dk dinlendirip kaldırmıyorlar yerinden aynı gün yatmamı söylediler. bana inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Canım seninki tutmadı mı

Benim 7 gün oldu aşılama yaptıralı.7 günüm kaldı test için.Hicbir ağrısı yok .Saniyeler içinde bitiyor. Doktor a dedim hatta bitti mi diye şaşırdım o kadar hızlı ve acısız ağrısız oluyor .Sonra uzanıyorsun 15 dakika .Seni sonra kaldırıyorlar.

Canım seninki tutmadı mı
Yok, tutmadı maalesef. Üç yumurta oluşmuştu, doktor yumurta büyüklükleri de sperm değerleri de çok iyi demişti ama sonuç alamadık. Bu ayın sonunda ikinci aşılamaya başlayacağım ben de. İlki tutmayınca bir ümitsizlik var ama hayırlısı. Pozitif olmak lazım.

Anladım canım. Stres yapma umutsuz olma rabbim kucağını boş bırakmasın hiç birimizin inş.

Evet çok kısa bi işlem bi acısı olmuyor. İşlem uygulandıktan sonra 15 dk dinlendirip kaldırmıyorlar yerinden aynı gün yatmamı söylediler. bana inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Ay ins erkenden kalktım bı heyecan var ama bakalım

Kızlar merhaba bugün aşılamanın yedinci günü doktorum progestan fitil verdin genitalden kullanıyorum He akşam bugün akşam test yaptım dayanamayıp çok erken biliyorum ama dayanamadım ve silik çizgi var bana yardıma olur musunuz

Eklentiler

• 75A44681-8069-411C-A113-8A6E6433A6AD.webp
    12 KB · Görüntüleme: 80
  • BA9B553A-8AC3-403D-8835-ED2D239F4278.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 100
  • 8CCC41C7-B88D-45FE-B7C7-AFFE63988FDA.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 80
Çatlatma iğnesinden dolayı öyle aşılamanın 15. Günü test yap daha çok erken

Inşallah hamilesindir.Ama test gününe kadar bekle bakalım. Belirtiler var mı

İdrara fazla çıkmaya başladım birde göğüs uclarım hafif açıyor göğüslerde şişkinlik var inş canım rabbim isteyen herkese versin
Amin inşallah.Hadi bakalım insallah hayırlı haberleri alırsın

İdrara fazla çıkmaya başladım birde göğüs uclarım hafif açıyor göğüslerde şişkinlik var inş canım rabbim isteyen herkese versin
Amin inşallah. Hadi bakalım insallah hayırlı haberleri alırsın

Merhaba bende 27 Mart'ta yaptırdım midem bulanıyor sırtım ağrıyor göğüslerim hassaslasti birde ben progestan kullanıyorum. Cumartesi test yapcam ama hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…