Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar selam Bugün aşılamamın 13. günü doktor 16’sında BT istedi.
Erken gebelik testi aldım yaptım hayalet çizgi gören var mı aranızda benim gibi lütfen yardımcı olun görüşleriniz bana belki umut olur

Eklentiler

• 0BB06566-A2F8-4BE7-9509-344E1B36887E.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 77
  • DB33A7E8-AC33-443B-9531-98C0A41A38B6.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 717CFB5B-B40A-4FE2-87CA-1171B5DF3070.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 0ADD0B0A-CC9C-4DBD-8D96-876C69EC9C7F.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 72
Benim henüz 3.günüm. umitlendirmek istemem ama var gibi inşallah vardır. Kan testi verdiniz mi

İlk aşılamam canım. Göğüs hassasiyetim çok fazla vardı. Sık idrar vardı. Bakalım inş vardır canım. İnş senden de güzel haberiz alırız. Senin durum

Kızlarrrr ben bugünden kan verdim bi saat sonra sonucu öğrencem dua edin İnş pozitifdir

Merhaba maalesef negatif değer 0.100 çıktı kana bile karışmamış yanı bırakın döllenmeyi kısmet dıyorum. Vakti var demeli. Rabbim ne zaman verirse artık hayırlısı

İlk aşılamam canım. Göğüs hassasiyetim çok fazla vardı. Sık idrar vardı. Bakalım inş vardır canım. İnş senden de güzel haberiz alırız. Senin durum
Aşılamanın 10. Gunu bugun, igne etkisi bitmiş 4 gun geçsin diye bekliyorum bakalim

Süreclerinizi anlatırmısınız hemen hastaneye gider gitmez yapiolarmi adetten nezaman sonra yapıolar bende ilk defa yapicam endişelerin varda

Süreclerinizi anlatırmısınız hemen hastaneye gider gitmez yapiolarmi adetten nezaman sonra yapıolar bende ilk defa yapicam endişelerin varda
Yok hemen yapmıyorlar öyle cunki bikac test istiyolar .Kan veriyorsun değerlerine bakıyorlar.Yumurtaliklarina bakiyolar kist falan var mı diye varsa zaten aşılama yapılmıyor kistin erimesi gerekiyor .Bu kontroller adetliyken yapılıyor zaten .Tabi adet bittikten sonra rahim filmi istiyolar rahim de bi sıkıntı var mı tüpler açık mi diye .Ben bunların hepsini yaptırdım hiç sıkıntı çıkmadı sonra aşılama yapıldı. Aşılama icin de iğne veriyolar onu hergun vurunuyosun gobekten .daha sonra yumurtalıklar istedikleri boyuta geldiyse çatlatma iğnesini vurunuyosun. Çatlatma igensinden sonra zaten aşılama yapıliyor. Hiç ağrısı sancısı yok korkma.Zaten muayne odasında yapılıyor. Dakika bile sürmüyor saniyeler icin de bitiyor .15 dakika uzanıyorsun sonra gidiyorsun bu kadar canım.Korkulacak hiçbirşey yok .

Adet bittikten sonra iğnelerde kullanıldığı için aşılama yapılması bir haftayı buluyor .Zaten senin durumuna göre doktor hangi iğneyi hangi dozda vuracağını sana anlatıyor .

Ben başka ilde yaşadığım icin gidip gelmek sorun olucak umarım gizli ilerler süreçler

Ben başka ilde yaşadığım icin gidip gelmek sorun olucak umarım gizli ilerler süreçler
Evet zor oluyor ben o süreçte sürekli hastanedeydim kontrol yakın olmak lazım hastaneye yoksa çok zor

Ne oldu sonucunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…