Umutsuz olma canım inş vardır güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba bende 27 Mart'ta yaptırdım midem bulanıyor sırtım ağrıyor göğüslerim hassaslasti birde ben progestan kullanıyorum. Cumartesi test yapcam ama hiç umudum yok
Güzel haberler verirsin inş canım bende sabırsızlıkla bekliyorumİns vardır canım benimde bugün 6. Günüm
Yarın test yapsam çıkar sonuç aslindaMerhaba bende 27 Mart'ta yaptırdım midem bulanıyor sırtım ağrıyor göğüslerim hassaslasti birde ben progestan kullanıyorum. Cumartesi test yapcam ama hiç umudum yok
Hiç sanmıyorum bi mucize olsaGüzel haberler verirsin inş canım bende sabırsızlıkla bekliyorum
Test yaptınız mıMerhaba bende 27 Mart'ta yaptırdım midem bulanıyor sırtım ağrıyor göğüslerim hassaslasti birde ben progestan kullanıyorum. Cumartesi test yapcam ama hiç umudum yok
Benim henüz 3.günüm. umitlendirmek istemem ama var gibi inşallah vardır. Kan testi verdiniz miKızlar selam Bugün aşılamamın 13. günü doktor 16’sında BT istedi.
Erken gebelik testi aldım yaptım hayalet çizgi gören var mı aranızda benim gibi lütfen yardımcı olun görüşleriniz bana belki umut olur
Canım inşallah vardir. Kacinci aşılaman belirtin var mıydı?İnşallah canım ya vardır inş:) 16. Da kan testi vercem işte bakalım sonucu nurayada yazarım. İnş senden de güzel haber alırız
Kızlarrrr ben bugünden kan verdim bi saat sonra sonucu öğrencem dua edinKızlar selam Bugün aşılamamın 13. günü doktor 16’sında BT istedi.
Erken gebelik testi aldım yaptım hayalet çizgi gören var mı aranızda benim gibi lütfen yardımcı olun görüşleriniz bana belki umut olur
merhaba sonuç nedirKızlarrrr ben bugünden kan verdim bi saat sonra sonucu öğrencem dua edinİnş pozitifdir
Aşılamanın 10. Gunu bugun, igne etkisi bitmiş 4 gun geçsin diye bekliyorum bakalimİlk aşılamam canım. Göğüs hassasiyetim çok fazla vardı. Sık idrar vardı. Bakalım inş vardır canım. İnş senden de güzel haberiz alırız. Senin durum
Süreclerinizi anlatırmısınız hemen hastaneye gider gitmez yapiolarmi adetten nezaman sonra yapıolar bende ilk defa yapicam endişelerin vardaBenim 7 gün oldu aşılama yaptıralı.7 günüm kaldı test için.Hicbir ağrısı yok .Saniyeler içinde bitiyor. Doktor a dedim hatta bitti mi diye şaşırdım o kadar hızlı ve acısız ağrısız oluyor .Sonra uzanıyorsun 15 dakika .Seni sonra kaldırıyorlar.
Yok hemen yapmıyorlar öyle cunki bikac test istiyolar .Kan veriyorsun değerlerine bakıyorlar.Yumurtaliklarina bakiyolar kist falan var mı diye varsa zaten aşılama yapılmıyor kistin erimesi gerekiyor .Bu kontroller adetliyken yapılıyor zaten .Tabi adet bittikten sonra rahim filmi istiyolar rahim de bi sıkıntı var mı tüpler açık mi diye .Ben bunların hepsini yaptırdım hiç sıkıntı çıkmadı sonra aşılama yapıldı. Aşılama icin de iğne veriyolar onu hergun vurunuyosun gobekten .daha sonra yumurtalıklar istedikleri boyuta geldiyse çatlatma iğnesini vurunuyosun. Çatlatma igensinden sonra zaten aşılama yapıliyor. Hiç ağrısı sancısı yok korkma.Zaten muayne odasında yapılıyor. Dakika bile sürmüyor saniyeler icin de bitiyor .15 dakika uzanıyorsun sonra gidiyorsun bu kadar canım.Korkulacak hiçbirşey yok .Süreclerinizi anlatırmısınız hemen hastaneye gider gitmez yapiolarmi adetten nezaman sonra yapıolar bende ilk defa yapicam endişelerin varda
Adet bittikten sonra iğnelerde kullanıldığı için aşılama yapılması bir haftayı buluyor .Zaten senin durumuna göre doktor hangi iğneyi hangi dozda vuracağını sana anlatıyor .Yok hemen yapmıyorlar öyle cunki bikac test istiyolar .Kan veriyorsun değerlerine bakıyorlar.Yumurtaliklarina bakiyolar kist falan var mı diye varsa zaten aşılama yapılmıyor kistin erimesi gerekiyor .Bu kontroller adetliyken yapılıyor zaten .Tabi adet bittikten sonra rahim filmi istiyolar rahim de bi sıkıntı var mı tüpler açık mi diye .Ben bunların hepsini yaptırdım hiç sıkıntı çıkmadı sonra aşılama yapıldı. Aşılama icin de iğne veriyolar onu hergun vurunuyosun gobekten .daha sonra yumurtalıklar istedikleri boyuta geldiyse çatlatma iğnesini vurunuyosun. Çatlatma igensinden sonra zaten aşılama yapıliyor. Hiç ağrısı sancısı yok korkma.Zaten muayne odasında yapılıyor. Dakika bile sürmüyor saniyeler icin de bitiyor .15 dakika uzanıyorsun sonra gidiyorsun bu kadar canım.Korkulacak hiçbirşey yok .
Ben başka ilde yaşadığım icin gidip gelmek sorun olucak umarım gizli ilerler süreçlerYok hemen yapmıyorlar öyle cunki bikac test istiyolar .Kan veriyorsun değerlerine bakıyorlar.Yumurtaliklarina bakiyolar kist falan var mı diye varsa zaten aşılama yapılmıyor kistin erimesi gerekiyor .Bu kontroller adetliyken yapılıyor zaten .Tabi adet bittikten sonra rahim filmi istiyolar rahim de bi sıkıntı var mı tüpler açık mi diye .Ben bunların hepsini yaptırdım hiç sıkıntı çıkmadı sonra aşılama yapıldı. Aşılama icin de iğne veriyolar onu hergun vurunuyosun gobekten .daha sonra yumurtalıklar istedikleri boyuta geldiyse çatlatma iğnesini vurunuyosun. Çatlatma igensinden sonra zaten aşılama yapıliyor. Hiç ağrısı sancısı yok korkma.Zaten muayne odasında yapılıyor. Dakika bile sürmüyor saniyeler icin de bitiyor .15 dakika uzanıyorsun sonra gidiyorsun bu kadar canım.Korkulacak hiçbirşey yok .
Evet zor oluyor ben o süreçte sürekli hastanedeydim kontrol yakın olmak lazım hastaneye yoksa çok zorBen başka ilde yaşadığım icin gidip gelmek sorun olucak umarım gizli ilerler süreçler
Ne oldu sonucunuzKızlar merhaba bugün aşılamanın yedinci günü doktorum progestan fitil verdin genitalden kullanıyorum He akşam bugün akşam test yaptım dayanamayıp çok erken biliyorum ama dayanamadım ve silik çizgi var bana yardıma olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?