slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve yarın aşılamam yapılacak.aşılama sonrası özllikle yaptığınız bir şeyler var mı?bu benim ikinci aşılamam ilki tutmamıştı.ama bu kez nedense çok umutluyum.şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.:ecrin_bebek:
slm tubix ben ilk aşılamama yaptırdım bekliyorum.18 eylülde gidicem inşallah güzel bir sonuç olur sizinle paylaşırım.ben çalışıyoruım doktorum bana on günlük istirahat verdi bol bol dinlen derim kafanı dağıtıcak şeyler yap sevdiğin bişeylerle uğraş inşallah olur.onun kokusunu duyunca bunların hepsini unutucazinşallah.
kızlar size tavsiyem olacakmış gibi değil olmayacakmış gibi davranın sonra büyük hayal kırıklığı yaşanıyo çünkü.ben çok yaşadım artık beklemiyorum.bence düşününce olmuyo.hiç ummadığınız zamanda oluyo.bebeklerine herkes kavuşur inş.
çok haklısınız kızlar benimde ööle oldu ve maalesef bugün hastalandım.. 1 ay boşa gitti oysa 2 gün sonra burdan size bağıra bağıra hamile olduğumu haykırmayı hayal ediyordum. Neyse vardır herşeyde bir hayır. Allah hayırlı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Moral bozmak yo.. Hadi bakalım önümüzdeki aya hazırlık.... :)
LÜTFEN CEVAPLAYIN]..MERHABA kızlar ben hiç aşılama yaptırmadm daha rahim filmim çekilecek.nasıl oluyor ne yapcam? ben izmirde tedavi görüyorum.orada yapılacak.ama 4 saatlik uzaklıktayım.böyle uzaktan olur mu aşılama? ve çalışıyorum her an izin alamam
çok haklısınız kızlar benimde ööle oldu ve maalesef bugün hastalandım.. 1 ay boşa gitti oysa 2 gün sonra burdan size bağıra bağıra hamile olduğumu haykırmayı hayal ediyordum. Neyse vardır herşeyde bir hayır. Allah hayırlı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Moral bozmak yo.. Hadi bakalım önümüzdeki aya hazırlık.... :)
benmolduğum yerde var özel hastanecanım senin hastalığın ne rahim filmi adetten hemen sonra çekiliyo.aşılama ise önce yumurtaların geliştiriyo sonra çatlatılıyo sonra aşılama yapılıyo.yani yumurta takibine 2-3 gün arayla gitmen lazım çatlatma iğnesinden 36. saat sonra aşılama yapılıyo.valla illa yaptırcaksan mutlaka kontrolleri aksatmadan gitmen lazım.4 saat de çok uzakmış ya daha yakın bir yer yokmu?
UMUTLUYUMBEN.benim olduğum yerde özel hastane var.orada güvenilir olur mu
UMUTLUYUMBEN merhaba .aslında benim bulunduğum yerde var.özeller var.eşim çok güvenmiyor.illa üniversite hastanesinde olsun diyor.bende çok zor diyorum.gerçektende olabilir mi yani başkasının spermini aşılamazlar deme
Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin. Ben umudumun bittiği bir anda aşılama ile hem de son aşılamada hamile kaldım. Bu sayfalarda az yazmadım. Allah herkese nasip etsin. İnancınızı asla yitirmeyin. Dua edin ve dua alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?