Aşılama Aşılama İle Hamile Kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ÇıĞDEMCıM CANIM BENDE SSKLIYIM ıĞNELERı PARAYLA ALDIK.BENıM YAŞ 21 HEYET RAPORUYLA SSK KARŞILIYOMUŞ AMA BENıM YAŞIM KÜÇÜK GELDı RAPOR ÇIKARMAMA 23 YAŞ ıSTıYOLAR.HEYET ıÇıNDE RAHıM FıLMı HORMON ANALıZı VE SPERMıOGRAMIN NORMAL ÇIKMASI GEREKıYO VE BU TETKıKLER OLMADAN RAPOR VERıLMıO.BENıM BU AY ıĞNELER 900 TLYı BULDU.VE AŞILAMAM YAPILDI 1 HAFTA SONRA SONUÇ BELLı OLCAK ıNŞALLAH ALLAH FAZLA ARATMAZ VE HAMıLE KALIRIZ BıRAN ÖNCE...:ecrin_bebek:

Allah gönlünün muradını versin inşallah yolunda gider ayklarının altına yastık koy hiç kalkma size ilişki önerdimi yoksa aşılamadan sonra periz mi verdi yazarsan sevinirim

canım valla aşılamadan 2 gün sonra ilişkiye girebilirsiniz dedi.girdik bizde 3 gün şimdide girmiyoruz bebek varsa yerleşsin die.zarar vermeyelim dioz.bugün sabah kalktığımda sol kasığımda adet gibi sancı vardı ve 15 dk sürdü.bi de göğüslerim çok şiş sanki süt dolmuş gibi.bu gece rüyamda elma yedim biliyor musun anlamını?haftaya cuma ya adet olmazsam test yapıcam kanda.inşallah hamileyimdir yoksa yıkılırım.nette bi doktora email attım göğüslerimi sordum hormonal değişimden dolayıdır ve 1 haftalık hamileyken bile ilk göğüslerde belirti veriyomuş cvp öyle yazmıştı inşallah gelmiştir bebişim...sen ne yaptın sorun ne tedavi sürecin nedir?

canım bende aşılama 3 defa hamile kaldım am kendiliğinden 3 yldır birdaha hamilelik geçirmedim bu arada7 yıllık evliğim yaşım 25 bakalım hayırlısı 3 defa ameliyat geçirdim uterüs septum vardı o alındı parça varmış bebeklerim rahat gelişimi olmuyordu şimdi doktor önce tüp dedi sonra rahim filmini gördü tüp bebekten vaz geçtim aşılama yapalım dedi deniyeceğiz bu gün işten izin aldım doktora gideceğiz ALLAHım herkezin şifasını versin seninde güzelim umduğuna kavuş bir an önce

izmirliyim canım afyonda görevdeyiz eşim öğretmen.umarım herşey gönlünce olur benim yazdığım belirtiler için cvp vermemişsin sende yaşadın mı o belirtileri hamilelikten süphelendiğinde ya ne bileyim umudumu yitirdim gibi.şimdiden ağlamaya başladım valla tutmadı herhalde kasığım ağrıyo sol tarafım. göğüslerim de yumurtlamadan ve iğnelerden kaynaklanıo herhalde off ya çok ümitliydim kesin oldu diyodum ama tutmadı galiba.allah fazla aratmasın çok zor.......

merhaba bayanlar bende yeni girdim siteye çok beyendim bu siteyi...bende sizler gibi aşılamadan umut bekliyorum...daha yaptırmadık ama ekimde düşünüyoruz..inşallah bende mutlu bir haber alırım.çok umutluyum..ama ALLAH yardımcımız olsun..a.s

selam izmirin neresi? eylül ayı aşılama bölümünde ayrıntılı belirtilerle ilgili bilgiler var istersen orayada bak sendeki belirtiler göğüslerdeki hariç bende de var benimde aşılmanın 9. günü bugün umarım hayırlısı olur hepimiz için...

izmir karşıyakalıyım buarada eylül ayı aşılama bölümünü bulamadım nerden gireceğim foruma yazarsan sevinirim

merhabalar bende bu siteye yeni girdim yani sizdenim birtane dünya talısı oğluşum var 9 yaşında bende ona aşılamayla hamile kaldım ilk aşılamada tuttu 3 yıl önce de 2ççocuk için tedaviye başladım ama malesef 4 aşılama yapıldı tutmadı şimdi bıraktım tekrar yapmaya cesaretim yok ilk aşılamamı eskişehir OGÜde yaptırdım atilla yıldırıma gerçekten çok iyi ilgilendiler allahında izniyle dünyaya geldi .diğer aşılamalar trabzonda yapıldı ama o özen ve itina gösterilmedi.::CüvCüv:

bende aşılama yaptırdım ilkinde tuttu şimdi 2 yaşında bir kızım var aşılamadan sonrada 5 gün yattım birde düşük olmasın diye bir jel kullandım umarım olumlu bir sonuç alırsınız

merhabalar bende aranıza yeni katıldım benim bebeğimde aşılama bebeği şimdi 2 yaşında yine düşünüyorum bebek ama aynı şeylerimi yaşayacağım yoksa kendiliğindenmi olacak bilemiyorum

Hayırlısı canım bende yaptırdım 10.gÜnÜm ılk aŞılamam 3 yumurta + 32 mıl.sperm verıldı.ınŞallah tutmuŞtur belırtılerını hatırlayabıldın mı?bende gÖĞÜs uÇlarım patladı yoktu Önce ve ucu beyazlaŞtı ve ırıleŞt.aŞılamanın 7.gÜnÜnden ıtıbaren sol kasıĞımda yÜrÜdÜkÇe yatakta yÖn deĞıŞtıkÇe bıŞı oynuyo ve arada acıyo.bugÜn 10.gÜn bayaĞı azaldı ama.7 ve 10,gÜnler Çocuk rahme yerleŞırmıŞ Öle dıo doktorlar bılmıyom valla ıkılemdeyım...sence ben?

ys88 görmedim veya tam okumadım kasıkta sancı varsa senin bebek kalma ihtimalin olmuş olabilir güzelim tahliline kaç gün kaldı sana muhakkak gel demişlerdir şu gün diye idrar senin için daha çok erken ama kan aşılamada erken sonuç aşılama yapıldıkdan sonra 13. gün falan seni çağırmadımı doktorun

canım valla inşallah tutmuştur aşılamam cuma gününe kadar regl olmazsam inşallah olmam tahlile gitcem yani 14.gün.öfff ya oldu mu acaba bebiş.göğüslerim aynı şiştikçe şişi,yo ama kassık ağrım ara ara gelio şuan.3 gündür sol tarafımda bişi oynuyodu.arada oynuyo yine sen aşılama yaptırdun hamile kaldınmı sende belirti ne olmuştu buarada tanıştığıma memnun oldum...a.s.

bende memnun oldum canım göğüslerim benimde çok şişmişti ama kasık ağrısı konulduktan 2 gün sonra başladı doktora gittik çok büyümüş yumurtaların dedi ama benim tutmadı cuma tekrar gittik doktorum bana hap tedavisi ile yapalım aşılamanı dedi bilgin var mı

önceki aşılaman da ne ile yumurtaların büyütüldü?hap tedavisi klomen die hapla büyüyo ama o hapla yapılan aşılama tutmuyo örnekleri var.ben iğne tedavisi oldum menogon kullandım iğneyle daha sağlıklı yumurta oluyomuş ama yinede sen bilirsin.ne olur dua et bebişim gelmiş olsun.öpüyorum seni...

çok teşekkür ederim zaten benimde gönlüm olmadı öyle tedavi olmaya ALLAHIM seninde gönlün muradını versin dualarım seninle canım benim muhakkak yaz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…