bende catlatma iğnesi oldumm progesteron 21.gün test sonucum 40 cıktı gebelik olabilir mi acaba
izmirliyim canım afyonda görevdeyiz eşim öğretmen.umarım herşey gönlünce olur benim yazdığım belirtiler için cvp vermemişsin sende yaşadın mı o belirtileri hamilelikten süphelendiğinde ya ne bileyim umudumu yitirdim gibi.şimdiden ağlamaya başladım valla tutmadı herhalde kasığım ağrıyo sol tarafım. göğüslerim de yumurtlamadan ve iğnelerden kaynaklanıo herhalde off ya çok ümitliydim kesin oldu diyodum ama tutmadı galiba.allah fazla aratmasın çok zor.......
ys88 görmedim veya tam okumadım kasıkta sancı varsa senin bebek kalma ihtimalin olmuş olabilir güzelim tahliline kaç gün kaldı sana muhakkak gel demişlerdir şu gün diye idrar senin için daha çok erken ama kan aşılamada erken sonuç aşılama yapıldıkdan sonra 13. gün falan seni çağırmadımı doktorun
bende memnun oldum canım göğüslerim benimde çok şişmişti ama kasık ağrısı konulduktan 2 gün sonra başladı doktora gittik çok büyümüş yumurtaların dedi ama benim tutmadı cuma tekrar gittik doktorum bana hap tedavisi ile yapalım aşılamanı dedi bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?