Aşılama aşılama ile hamile kaldım, umudunuzu kaybetmeyin

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba aşılama yapmanızda neden neydi
10 aydır isittoruz ama hamile kalamıyorum

Sağlıkla ilerleyin insaallah.
Aşılama işlemi zor muydu? Bide toplam masrafınız ne kadar acaba?

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kaç yumurtanız vardı ve aşılamadan sonra kaçıncı gün öğrendiniz hamileliğinizi?

Hayırlı olsun çok sevindim aşılama yaptırdıktan sonraki süreciniz de n’aptınız neler yaptınız

Merhabalar cnm bende aşılama oldum 7 eýlülde yani 3 gün önce bnm normal yollardan 2 çocuğum var 19 ile 14 yaşlarnda ama 2 . Evliligimi yapym 2 yıldır uğraşıyorz olmuyodu ve aşilama yaptk 3 gün önce kasıklarımda şislik var normal oturamiyorm eģilemiyorm ağtı oluyor ayaklarımı uzayarak oturuyorm ve yTarken bel ve sırt ağrisi uyutmuyor 2 gündür sizce umutlanmalimiyim çok isyiyorz eşimin hiç ćocuğu yok ve bi sıkıntısıda yok lütfen siz tecrübelisiniz bi fikir verirseniz sevinirm yaşm da 37

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kaç yumurtanız vardı ve aşılamadan sonra kaçıncı gün öğrendiniz hamileliğinizi?
cok sagolun darısı isteyen herkesin başına inşallah. Polikistik over sendromunda cok yumurta oluyor. Biz 2,3 tanesini geliştirmek için ugrastık ve biri istedgımız sevıyeye geldi. 13 gün sonra ogrendım hamıle oldugumu

Merhabalar. Benim adet belirtileri ile birebir aynıydı. Bel ve sırt agrım yoktu ama olanda varmış. Midede şişkinlik vs oluyor. Bence olabılırsınız. Evrene güzel mesajlar yollayın inşallah Hamilesinizdir. Değilseniz bile kendinizi hep hamile gibi hayal edin cok işe yarıyor. :)

Hayırlı olsun çok sevindim aşılama yaptırdıktan sonraki süreciniz de n’aptınız neler yaptınız
Normal yaşantıma devam ettim sadece progestron diye bir ilaç kullandım birde folik asit. Vücudu hamileliğe hazırlıyor. Aşılama çok basit bir işlem hiç korkulacak birşey değil. Doğal yollarla olan ile aynı şeyleri yasıyorsunuz.

Tebrik ederim. Kendisi için değil de, başkaları için açılmış konuları görünce mutlu oluyorum)) İnşallah sağlıcakla bebeğinizi alırsınız kucağınıza.

4 Haftalık henüz
Tebrik ederim. Kendisi için değil de, başkaları için açılmış konuları görünce mutlu oluyorum)) İnşallah sağlıcakla bebeğinizi alırsınız kucağınıza.
Teşekkür ediyorum. Bende zamanında çaresizce burada ki kadınların tecrübelerini okuyordum keşke daha çok bilgi paylaşsalar diye. Şimdi ben bildiklerimi paylaşmak istedim :)

Erkenmiş daha. Sağlıkla ilerler inşallah. Birde sürecinizi daha detaylandırmak isterseniz düzenleme yapın bence. Daha güzel olur. Okuyanlara da ilham olur. Kaç yıldır istediniz ne yaşadınız ücret vs böyle şeylere çok ihtiyaç duyuyor arkadaşlar

erken ama bu il süreçlerin tecrübelerinide ihtiyaç duyuluyor. Nasıl anladınız, aşılama süreci nasıldı gibi. 1 yıldır istıyorduk. Normal yollarla olmadı. Kolomen ve çatlatma iğnesi kullandım oda olmadı. Aşılamadanda umudum yoktu şansınız %15 cıvarı demıslerdı. Ama oldu çok şükür. Ücret tüp bebeğe göre çok makul. 1500 transfer ücreti 400 civarıda iğneler tutuyor. folık asıt vsde var tabi

Sizin olmamasinin nedeni neydi ? Rahim filmi cekilmismiydiniz birde transferde herhangi bir aci duyuluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…