Aşılama aşılama ile hamile kaldım, umudunuzu kaybetmeyin

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
erken ama bu il süreçlerin tecrübelerinide ihtiyaç duyuluyor. Nasıl anladınız, aşılama süreci nasıldı gibi. 1 yıldır istıyorduk. Normal yollarla olmadı. Kolomen ve çatlatma iğnesi kullandım oda olmadı. Aşılamadanda umudum yoktu şansınız %15 cıvarı demıslerdı. Ama oldu çok şükür. Ücret tüp bebeğe göre çok makul. 1500 transfer ücreti 400 civarıda iğneler tutuyor. folık asıt vsde var tabi
İşte bunları ilk yazınıza düzenleme yapın ekleyin demek istedim. Yorumlarda çok fark edilmeyebilir. Çünkü insanlar merak ediyor sürecin detaylarını sizde yardımcı olmak istiyorsunuz ya ondan kendimce fikir verdim. Erken deme sebebim de tecrübelerinizi paylaşmayın diye değildi. Erken olduğu için erken dedim. 3 haftalıksın sen ilham olamazsın kimseye tarzı değil yani. 😂 Neyse hayırlı olsun tekrardan sağlıkla gitsin süreç inşallah.

cok sagolun darısı isteyen herkesin başına inşallah. Polikistik over sendromunda cok yumurta oluyor. Biz 2,3 tanesini geliştirmek için ugrastık ve biri istedgımız sevıyeye geldi. 13 gün sonra ogrendım hamıle oldugumu
Bende de pko var 1 yumurtam gelişti aşılama olalı bugün 10. Gün adet belirtilerim de var bekliyorum sabırla

Sizin olmamasinin nedeni neydi ? Rahim filmi cekilmismiydiniz birde transferde herhangi bir aci duyuluyormu
polikistik over vardı. evet cekıldım bı sıkıntım yoktu şükür. Yok transferi şey gıbı düşünün şırınga ile su sıkıyorlar vajina içerisine:) hiç acı duymuyorsunuz

polikistik over vardı. evet cekıldım bı sıkıntım yoktu şükür. Yok transferi şey gıbı düşünün şırınga ile su sıkıyorlar vajina içerisine:) hiç acı duymuyorsunuz
Anladm hayirli olsun tekrar bndede pco var ama adetlerm duzenli yumurtlamam falan oluyor sizin nasildi

cok sagolun darısı isteyen herkesin başına inşallah. Polikistik over sendromunda cok yumurta oluyor. Biz 2,3 tanesini geliştirmek için ugrastık ve biri istedgımız sevıyeye geldi. 13 gün sonra ogrendım hamıle oldugumu
Geliştirmek için ne gibi ilâçlar kullandınız. Ben de de polikistik over var ve tahliller yapılıyor her şey güzelse aşılama yapıcaz ve adetinin 5 gününden inositol ve folik asit karışımı ilaç verdi günde iki kez kullan diye. Benimde 1 aşılamam olacak. Kaç ay da oldu? Adetin hangi günü yapılıyor? Cevaplarsanız sevinirim

Normal yaşantıma devam ettim sadece progestron diye bir ilaç kullandım birde folik asit. Vücudu hamileliğe hazırlıyor. Aşılama çok basit bir işlem hiç korkulacak birşey değil. Doğal yollarla olan ile aynı şeyleri yasıyorsunuz.
Progesteron düşük riskini azaltmak içinmi?

Geliştirmek için ne gibi ilâçlar kullandınız. Ben de de polikistik over var ve tahliller yapılıyor her şey güzelse aşılama yapıcaz ve adetinin 5 gününden inositol ve folik asit karışımı ilaç verdi günde iki kez kullan diye. Benimde 1 aşılamam olacak. Kaç ay da oldu? Adetin hangi günü yapılıyor? Cevaplarsanız sevinirim
İğne kullandım ben fostimon ondan öncede bir ilaç kullandım 3 gün femare diye bir ilaç. Kontrol edıldı sürekli yumurtalıklarım gelısıyormu dıye. İstenilen boyuta gelınce catlatma ıgnesı yapıp aşılama yapıldı. Bı aradada folik asit kullandım. İlk aşılamada oldu. Adetlıyken olmuyor aşılama adetten 14,15 gun sonra falan

Teşekkür
İğne kullandım ben fostimon ondan öncede bir ilaç kullandım 3 gün femare diye bir ilaç. Kontrol edıldı sürekli yumurtalıklarım gelısıyormu dıye. İstenilen boyuta gelınce catlatma ıgnesı yapıp aşılama yapıldı. Bı aradada folik asit kullandım. İlk aşılamada oldu. Adetlıyken olmuyor aşılama adetten 14,15 gun sonra falan
Teşekkür ederim cevapladığın için.
Dua et lütfen banada

Bugüne kadar burada ki kadınların tecrübelerini okudum ve hepsi bana birer umut oldu. Ve şimdi sıra bende. Pko olmama rağmen ilk aşılama da hamile kaldım asla umudunuzu kesmeyin :) Sormak istediklerinizi bildiklerim kadarıyla paylaşmak isterim.
Hicbir sorunum olmamasina rağmen doğal yollarla cok uzun süre hamile kalamadim. Klomen ve aşılama ile de olmadı. Muhtemelen tüp bebekle de olmayacak. Allah kucağına almayi nasip etsin hayırlı evlat olsun.

Hicbir sorunum olmamasina rağmen doğal yollarla cok uzun süre hamile kalamadim. Klomen ve aşılama ile de olmadı. Muhtemelen tüp bebekle de olmayacak. Allah kucağına almayi nasip etsin hayırlı evlat olsun.
size tek tavsiyem sakın negatif düşünmeyin. Olacağına inanın. Birde ben şey denemiştim aşılamadan önce faydası oldumu bilmiyorumda incir kürü. Bir deneyin derim doğada her türlü şifa var çünkü.

size tek tavsiyem sakın negatif düşünmeyin. Olacağına inanın. Birde ben şey denemiştim aşılamadan önce faydası oldumu bilmiyorumda incir kürü. Bir deneyin derim doğada her türlü şifa var çünkü.
Denemediğim hiçbir şey kalmadı gerçekten. Soğan kürü incir kürü testere dişli aslan pençesi hayıt tohumu çakşır suyu hepsini denedim. En son böğürtlen kökü kaldı ona başladım simdi de. Saldım gitti artık zaten tüp bebek tedavisine başladık ama ilk transfer başarısız olursa çok da üzülmem açıkçası. Nasipte yokmuş der hayatıma bakarım. Bu süreçte insan çok yıpranıyor aklı fikri bebekte oluyor. Fark etmeden kendimi eşimi ne kadar ihmal etmişim diyorum şimdi kafamı yeni yeni toparlıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bana nasip etmezse de bir bildiği vardır rabbimin.

erken ama bu il süreçlerin tecrübelerinide ihtiyaç duyuluyor. Nasıl anladınız, aşılama süreci nasıldı gibi. 1 yıldır istıyorduk. Normal yollarla olmadı. Kolomen ve çatlatma iğnesi kullandım oda olmadı. Aşılamadanda umudum yoktu şansınız %15 cıvarı demıslerdı. Ama oldu çok şükür. Ücret tüp bebeğe göre çok makul. 1500 transfer ücreti 400 civarıda iğneler tutuyor. folık asıt vsde var tabi
Özel hastahane de mi devlette mi yaptıdınız aceba?

Merhabalar cnm bende aşılama oldum 7 eýlülde yani 3 gün önce bnm normal yollardan 2 çocuğum var 19 ile 14 yaşlarnda ama 2 . Evliligimi yapym 2 yıldır uğraşıyorz olmuyodu ve aşilama yaptk 3 gün önce kasıklarımda şislik var normal oturamiyorm eģilemiyorm ağtı oluyor ayaklarımı uzayarak oturuyorm ve yTarken bel ve sırt ağrisi uyutmuyor 2 gündür sizce umutlanmalimiyim çok isyiyorz eşimin hiç ćocuğu yok ve bi sıkıntısıda yok lütfen siz tecrübelisiniz bi fikir verirseniz sevinirm yaşm da 37
18 yaşında doğum yapmak nasıl birşey

Back
X