Aşılama aşılama ile hamile kaldım, umudunuzu kaybetmeyin

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugüne kadar burada ki kadınların tecrübelerini okudum ve hepsi bana birer umut oldu. Ve şimdi sıra bende. Pko olmama rağmen ilk aşılama da hamile kaldım asla umudunuzu kesmeyin :) Sormak istediklerinizi bildiklerim kadarıyla paylaşmak isterim.

Hayirli olsun oncellikle Allah anali.babali buyutsun. Bende gonal f ile yumurtalarim buyudu cumartesi gunu gece 12 de catlatma ignesi oldum.pazartesi gunu öğlen 1'de aşılama oldum aşılamanın ertesi günü yani Salı günü akşamı da eşimle birliktelik yaşadık daha etkili olsun diye ( daha cok sansin artarmis arastirmalarima gore) Sen de bu şekilde mi yaptın aşılama sonrası herhangi birliktelik yaşadın mı yoksa aşılama sonrası gün aşırı ilişki oldumu.?

Hayirli olsun oncellikle Allah anali.babali buyutsun. Bende gonal f ile yumurtalarim buyudu cumartesi gunu gece 12 de catlatma ignesi oldum.pazartesi gunu öğlen 1'de aşılama oldum aşılamanın ertesi günü yani Salı günü akşamı da eşimle birliktelik yaşadık daha etkili olsun diye ( daha cok sansin artarmis arastirmalarima gore) Sen de bu şekilde mi yaptın aşılama sonrası herhangi birliktelik yaşadın mı yoksa aşılama sonrası gün aşırı ilişki oldumu.?
tesekkur ederım bizede doktor o şekilde söylemişti. Aşılama sonrası birlikteliği öneriyorlar. Normal cinsel hayatımıza devam ettik gün aşırı olarak.

Tesekkurler cnm bugün 11.günüm ve gögüs ağrilarım var damar damar kızarikliklar falan 2 gün önce dayanamayip erken gebelik testi yaptm ve negatif çıktı sanirm erken yaptıgm icn çok üzülmüştüm ama toparladm aşilamadan 15 gün soramı cıkıyor yani pazartesi 15 gün olacak ogün test yapsammi yoksa hastaneye mi gitsem napmaliyim aşilamada gecikmesini bekle dediler

Tebrikler canm darısı başimiza inşallah allah saglikla kucagına almayı nasip etsn

Tebrikler canm darısı başimiza inşallah allah saglikla kucagına almayı nasip etsn

Asilama yapdiktan sonra alt karin agrim cok fazla var 6 gun oldu.gecicek gibide durmuo sanki top var aaga sola kayiyor gibi hissdeiom.yurumemi aksattirio , tuvalete giderken sikinti oluyo agriyor .sizde de oldumu.yoksa bende mi tuhaflik var.

Yaa belirtileriniz nasıldı rica etsem yazarmisiniz hayırlı olsun çok sevindim bizlerde inşallah nasip etsin
İnşallah canım Allah ısteyen herkese nasıp etsın. İnsallah sızde en kısa surede boyle guzel haberler alırsınız.
Ben asılama olduktan sonra cok fazla kasık agrısı yasamıstım. Adet sancısı gıbı degıl farklı bır agrıydı. bunun dısında adet sancımda var dı tabıkıde. Ama tek belırtım halsızlık yorgunluk ve sureklı uyku halı vardı. asılamamdan tam 1 hafta sonra halsızlıkler basladı bende.sonrasında 11. gun kan testı yaptım ve sonuc pozıtıftı.

Bugüne kadar burada ki kadınların tecrübelerini okudum ve hepsi bana birer umut oldu. Ve şimdi sıra bende. Pko olmama rağmen ilk aşılama da hamile kaldım asla umudunuzu kesmeyin :) Sormak istediklerinizi bildiklerim kadarıyla paylaşmak isterim.
Allah kucagina almayi nasip etsin canim. Bize de dua et hicbir sorun olmamasina ragmen aşılamayla bile hamile kalamadım. 15 gün sonra transferim var bakalım tüp bebek tutacak mı.

İnşallah canım Allah ısteyen herkese nasıp etsın. İnsallah sızde en kısa surede boyle guzel haberler alırsınız.
Ben asılama olduktan sonra cok fazla kasık agrısı yasamıstım. Adet sancısı gıbı degıl farklı bır agrıydı. bunun dısında adet sancımda var dı tabıkıde. Ama tek belırtım halsızlık yorgunluk ve sureklı uyku halı vardı. asılamamdan tam 1 hafta sonra halsızlıkler basladı bende.sonrasında 11. gun kan testı yaptım ve sonuc pozıtıftı.
Ne güzel saglicakla kucağınıza alın ins. Biliyorum bn nolcm göğüs agrm başladı bnm HP olur krnim bya ii şuan hayrlı su olsun🤲çok yorgunum elimden gleni yapmaya calsiyrum

Back
X