Aşılama Aşılama işe hamile kalan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AslIhannnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
568
298
103
33
Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama zaman kaybı gbi geliyor bu yöntemler hamile kalan var mı acaba

Daha önce neler denediniz
3 kez klomen artı çatlatma iğnesi, hsg filmi temiz , soğan kürü çaylar kürler vs bnm yumurtlamamda sıkıntı olmuyor çatlıyor da Eşimin sperm sonucunda ileri hızlı hareket yüzdesi düşük çıktı sadece

Anladım merak ettim bizde o süreçlerden geçiyoruz çünkü çatlatma iğnesi vuruldum ben 4 gün önce şuan aşırı ağrım var sancı lekelenme sizde de olmuşmuydu bu tür seyler

Anladım merak ettim bizde o süreçlerden geçiyoruz çünkü çatlatma iğnesi vuruldum ben 4 gün önce şuan aşırı ağrım var sancı lekelenme sizde de olmuşmuydu bu tür seyler
Olmadı iğneyi olduktan sonra hafif bi sızı oldu sadece en fazla 5 dk sürdü bnde olmadı lekelenme ama yerleşme de olabilir inşallah yerleşmedir adete ne kadar var

Olmadı iğneyi olduktan sonra hafif bi sızı oldu sadece en fazla 5 dk sürdü bnde olmadı lekelenme ama yerleşme de olabilir inşallah yerleşmedir adete ne kadar var
10 gün var ama ben şunu merak ediyorum hamile kalmadığıma eminim çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonda ve 48 saat sonda ilişki oldu bu. Kadar çabuk ağrı olmaz. Bence. Acaba böyle ağrıları olan varmı diye sordum niye sadece bende oldu

Aynn canim ben gecen sene mart nisanda yaptırmıştım olmadi tek tük duydum tutani ben 8.senelik evliyim canim sen kac senelik evlisin
Valla sabrınıza hayran kaldım eylülde iki yıl olucak 4 ay olmayınca direk hastanenin yolunu tuttum eşimi ikna edemediğim için çok tedaviye girişmedik

İki kere çatlatma iğnesi kullandım ikisinde de dediğim gbi oldu adete 10 gün kala yerleşme kanaması da zor bi ihtimal ama inşallah vardır Ama klomen daha çok pko da işe yarıyor

Merhabalar. Ben 3 kez asilama yaptırdım. Bizde de görünen herhangi bir problem yok sadece sizinki gibi sperm testinde ileri hareket yüzdesi sınırda çıktı yükselse iyi olur demişti doktor. Proxeed plus diye bi ilaç kullandı eşim. Sonra 3. Aşılamayı yaptırdım. Gebe kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım. Sebebini bilmiyorum ilk olduğu için doktorlar da pek takmadı. Tüp bebeğe gidicem artık

İki kere çatlatma iğnesi kullandım ikisinde de dediğim gbi oldu adete 10 gün kala yerleşme kanaması da zor bi ihtimal ama inşallah vardır Ama klomen daha çok pko da işe yarıyor

Peki proxeed plus tan sonra gözle görünür bi değişme oldu mu canım

Hsg filminden sonra 3 ay içinde gebe kalan çok eğer kanallar kapalı olup da filmle açılmışsa hamile kalman olası bnm açıktı o yüzden pek bi etkisi olmadı hsg nin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…