- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 33
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Canim ben 2 defa oldum aşılama tutmadi banada zaman kaybi gibi geliyorAşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama zaman kaybı gbi geliyor bu yöntemler hamile kalan var mı acaba
3 kez klomen artı çatlatma iğnesi, hsg filmi temiz , soğan kürü çaylar kürler vs bnm yumurtlamamda sıkıntı olmuyor çatlıyor da Eşimin sperm sonucunda ileri hızlı hareket yüzdesi düşük çıktı sadeceDaha önce neler denediniz
Kimi duyduysam tutmadı diyor tutan çok az başarı yüzdesi düşük Allah yardımcımız olsun ne diyimCanim ben 2 defa oldum aşılama tutmadi banada zaman kaybi gibi geliyor
Anladım merak ettim bizde o süreçlerden geçiyoruz çünkü çatlatma iğnesi vuruldum ben 4 gün önce şuan aşırı ağrım var sancı lekelenme sizde de olmuşmuydu bu tür seyler3 kez klomen artı çatlatma iğnesi, hsg filmi temiz , soğan kürü çaylar kürler vs bnm yumurtlamamda sıkıntı olmuyor çatlıyor da Eşimin sperm sonucunda ileri hızlı hareket yüzdesi düşük çıktı sadece
Benim bir arkadaşım aşılama yaptırdı tutmadı ama ben yaptıracağım yine deKimi duyduysam tutmadı diyor tutan çok az başarı yüzdesi düşük Allah yardımcımız olsun ne diyim
Aynn canim ben gecen sene mart nisanda yaptırmıştım olmadi tek tük duydum tutani ben 8.senelik evliyim canim sen kac senelik evlisinKimi duyduysam tutmadı diyor tutan çok az başarı yüzdesi düşük Allah yardımcımız olsun ne diyim
Olmadı iğneyi olduktan sonra hafif bi sızı oldu sadece en fazla 5 dk sürdü bnde olmadı lekelenme ama yerleşme de olabilir inşallah yerleşmedir adete ne kadar varAnladım merak ettim bizde o süreçlerden geçiyoruz çünkü çatlatma iğnesi vuruldum ben 4 gün önce şuan aşırı ağrım var sancı lekelenme sizde de olmuşmuydu bu tür seyler
10 gün var ama ben şunu merak ediyorum hamile kalmadığıma eminim çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonda ve 48 saat sonda ilişki oldu bu. Kadar çabuk ağrı olmaz. Bence. Acaba böyle ağrıları olan varmı diye sordum niye sadece bende olduOlmadı iğneyi olduktan sonra hafif bi sızı oldu sadece en fazla 5 dk sürdü bnde olmadı lekelenme ama yerleşme de olabilir inşallah yerleşmedir adete ne kadar var
Ayağı kalkıyorum aşırı ağrı sancı hersey varOlmadı iğneyi olduktan sonra hafif bi sızı oldu sadece en fazla 5 dk sürdü bnde olmadı lekelenme ama yerleşme de olabilir inşallah yerleşmedir adete ne kadar var
Valla sabrınıza hayran kaldım eylülde iki yıl olucak 4 ay olmayınca direk hastanenin yolunu tuttum eşimi ikna edemediğim için çok tedaviye girişmedikAynn canim ben gecen sene mart nisanda yaptırmıştım olmadi tek tük duydum tutani ben 8.senelik evliyim canim sen kac senelik evlisin
İki kere çatlatma iğnesi kullandım ikisinde de dediğim gbi oldu adete 10 gün kala yerleşme kanaması da zor bi ihtimal ama inşallah vardır Ama klomen daha çok pko da işe yarıyor10 gün var ama ben şunu merak ediyorum hamile kalmadığıma eminim çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonda ve 48 saat sonda ilişki oldu bu. Kadar çabuk ağrı olmaz. Bence. Acaba böyle ağrıları olan varmı diye sordum niye sadece bende oldu
Merhabalar. Ben 3 kez asilama yaptırdım. Bizde de görünen herhangi bir problem yok sadece sizinki gibi sperm testinde ileri hareket yüzdesi sınırda çıktı yükselse iyi olur demişti doktor. Proxeed plus diye bi ilaç kullandı eşim. Sonra 3. Aşılamayı yaptırdım. Gebe kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım. Sebebini bilmiyorum ilk olduğu için doktorlar da pek takmadı. Tüp bebeğe gidicem artık3 kez klomen artı çatlatma iğnesi, hsg filmi temiz , soğan kürü çaylar kürler vs bnm yumurtlamamda sıkıntı olmuyor çatlıyor da Eşimin sperm sonucunda ileri hızlı hareket yüzdesi düşük çıktı sadece
İki kere çatlatma iğnesi kullandım ikisinde de dediğim gbi oldu adete 10 gün kala yerleşme kanaması da zor bi ihtimal ama inşallah vardır Ama klomen daha çok pko da işe yarıyor
İki kere çatlatma iğnesi kullandım ikisinde de dediğim gbi oldu adete 10 gün kala yerleşme kanaması da zor bi ihtimal ama inşallah vardır Ama klomen daha çok pko da işe yarıyor
[/QUOTE. Bu ay rahim filmi de çekindim sonrasında klomen kullanmadım filmde tüpler kapalıymış açılmış femara kullandım ve çatlatma iğnesi
Peki proxeed plus tan sonra gözle görünür bi değişme oldu mu canımMerhabalar. Ben 3 kez asilama yaptırdım. Bizde de görünen herhangi bir problem yok sadece sizinki gibi sperm testinde ileri hareket yüzdesi sınırda çıktı yükselse iyi olur demişti doktor. Proxeed plus diye bi ilaç kullandı eşim. Sonra 3. Aşılamayı yaptırdım. Gebe kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım. Sebebini bilmiyorum ilk olduğu için doktorlar da pek takmadı. Tüp bebeğe gidicem artık
Hsg filminden sonra 3 ay içinde gebe kalan çok eğer kanallar kapalı olup da filmle açılmışsa hamile kalman olası bnm açıktı o yüzden pek bi etkisi olmadı hsg nin
[/QUOTEhayırlısı ile inşallah hepimiz hamile kalırız çok zor ve yıpratıcı bir süreç bu
3 yıl sizNe kadar zamandır evlisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?