- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 33
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Hafif erkek faktörü işe yarıyorsa bn de deneyeyim mi acaba ?Benim de eşimin ileri hızlı hareketli sperm oranında hafif bir düşüklük vardı. Aşılama yaptırdık ve hamile kaldım. Aşılamanın en etkili olduğu sorun hafif erkek faktörü. Doğal yola çok benziyor o yüzden başarı şansı da en fazla onun kadar yani %20 civarında.
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin tutanların sayısı artıyor cesaret aldımYumurta rezervim düşük, benim ilk asilamamdi ve çok şükür ki hamile kaldım canım. 7 senelik bir bekleyişten sonra oldu. Daha önce 1 kez doğal gebelik yaşadım ama 11.haftada kaybettim.
Bence deneyin. Tüp bebek büyük bir nimet ama operasyonları olsun, verilen hormonlar olsun kadınlar için aşılamaya göre çok büyük bir eziyet. Yaşanan stres, harcanan para ve zaman da öyle. Bu tedaviden sonuç alamasaydık tüp bebeği de düşünüyorduk ama önce aşılamayı bir kez olsun denemek istedik. İyi ki denemişiz.Hafif erkek faktörü işe yarıyorsa bn de deneyeyim mi acaba ?
Bizim durumlarimiz aynıymış bende bu ay aşılama yaptiracagim3 kez klomen artı çatlatma iğnesi, hsg filmi temiz , soğan kürü çaylar kürler vs bnm yumurtlamamda sıkıntı olmuyor çatlıyor da Eşimin sperm sonucunda ileri hızlı hareket yüzdesi düşük çıktı sadece
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizde de dua edin darısı inşallah başımızaBence deneyin. Tüp bebek büyük bir nimet ama operasyonları olsun, verilen hormonlar olsun kadınlar için aşılamaya göre çok büyük bir eziyet. Yaşanan stres, harcanan para ve zaman da öyle. Bu tedaviden sonuç alamasaydık tüp bebeği de düşünüyorduk ama önce aşılamayı bir kez olsun denemek istedik. İyi ki denemişiz.
Hayırlısıyla inşallah tutar canımBizim durumlarimiz aynıymış bende bu ay aşılama yaptiracagim
İnşallah dua et sen de yaptıracak misin canımHayırlısıyla inşallah tutar canım
Eşimi ikna edebilirsem düşünüyorum canımİnşallah dua et sen de yaptıracak misin canım
Bir doktor aşılama önerdi bana da bilmiyorumBenim de 2.ci asilamada tuttu..
Hemde 8 sene sonunda..
Yumurta kalitem bozukmus..
eğer dr yapalim dediyse denenmesi gereken tedavi..
İyi geceler ovulasyon testi vardı elimde onu yaptim hafif 2.çizgi gözüktü yarın 14. Günü kan vereceğim nasipseBenimde ilk aşılamam yapıldı bekleyisteyim nasip bakalım 11 gün oldu
Sonuç ne oldu inşallah güzel haberler alırsınİyi geceler ovulasyon testi vardı elimde onu yaptim hafif 2.çizgi gözüktü yarın 14. Günü kan vereceğim nasipse
Merhaba dün kan verdim bugün 12 dedi doktor değer aralıkları nedir bilmiyorum çok düşük bir hafta sonra tekrarlayalım kan testini dedi pozitif mıdır bilmem adetin üzerinden kacgun geçti dedi henüz geçmediğini söyledim 5.inde olmam lazım nasip bakalımSonuç ne oldu inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah tutar hayırlısıylaBenimde ilk aşılamam yapıldı bekleyisteyim nasip bakalım 11 gün oldu
Adetin geçmediyse yükselme ihtimali var canım inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba dün kan verdim bugün 12 dedi doktor değer aralıkları nedir bilmiyorum çok düşük bir hafta sonra tekrarlayalım kan testini dedi pozitif mıdır bilmem adetin üzerinden kacgun geçti dedi henüz geçmediğini söyledim 5.inde olmam lazım nasip bakalım
Hangi hastanede yaptırdınız aşılamayı İstanbul'dayım bende aşılama yaptırmak için hastane arıyorumOndan sonra sperm değerine tekrar baktirmadik zaten asilama tutmuştu. Ama asilama yapılacağı gün laboratuvardaki görevli bilgi verirken çok güzel bi sperm hazırladım size hepsi de çok hareketli ve kaliteli inşallah bu sefer tutacak demişti.
Kutahya da anadolu hastanesine gittim asilama için. Ama şimdiki tup bebek sürecinde eskisehir acibadem hastanesine gidiyorum çok memnunumHangi hastanede yaptırdınız aşılamayı İstanbul'dayım bende aşılama yaptırmak için hastane arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?