Rahim filmi çektiğim kadın doğum uzmanı sol tüp kapalı demişti. Daha sonra zeynep kamilde radyoloji uzmanı doktor tup genisleyebiliyor bazı noktalarda ama sıvı sol taraftada ulaşmış. İki tüp de açık dedi. Eşime de bana da yapılan tahliller sonucunda bur sorun yok bu durumda. Aşılama yapsam mı karar veremedim. Medistate de safiyet eren hanımdan aşılama için gün aldım. Bugün muayeneye gideceğim. Cumadan beri puregon 300 igneden 75 ml kullanıyorum. 4 defa kullandım yani. Muayene sonrasında aşılama tarihi konuşulur heralde. 4 yıllık evliyim. 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz. 2 ay klomen kullandim. Ama çocuk olmadı. Yaşım 32. Aşılama yapsam mı bilemedim. Bir yanım Allaha meydan mı okuyorsun doğal seyrine bırak belli bir problem olsaydı tedavi olurdun diyor. Bir yanımda doktorlar problemi anlamayabilir aşılama da çocuk oluşumunu kolaylaştırır diyor. Ne yapayım bilemedim. Aidin Salihin gerçek tip kitabinda doğal yolla olan cocukta anne baba sevgisiyle bir oluşum vardır. Cümlesi etkiledi beni. Ama bir taraftan da sebepleri yerine getirmek lazım. Sebepsiz infertilite çok arttı. Bence hibrit tohumlardan gdo lu ürünlerden ve kimbilir daha neler var. Bana fikirlerinizi söyler misiniz. Çok kararsızım. Mutsuzum.