Aşılama mı tüp bebek mi

Tup bebek derim..aynı durum bizdede var..gecen sene aşılama oldum tutmadi moralim bozuldu tekrar gitmedim..şimdi tıp bebek icin adım atacağız

Tup bebek derim..aynı durum bizdede var..gecen sene aşılama oldum tutmadi moralim bozuldu tekrar gitmedim..şimdi tıp bebek icin adım atacağız
Bizde ilk başta onun için başvurduk doktora snra daha yeni histeroskopi oldum.doktor regl olunca gel dedi bı kafam karıştı

Doktor ne derse uyun canim ...eni konu konuşun...insalalh hayırlı doğru adımlar olur

Ben samsundayim...bir komşum.kayseri Gökalp öner hocaya gidiyormuş..dedi bana..baktım.arastirdim başarılı hoca..artık bir ümit gideceğim yakındır oda ...siz peki

Ben samsundayim...bir komşum.kayseri Gökalp öner hocaya gidiyormuş..dedi bana..baktım.arastirdim başarılı hoca..artık bir ümit gideceğim yakındır oda ...siz peki
Denizli de özel sağlık hastanesinde Yunus bey e gidiyorum canim.bulundgum şehirde yoktu

Ay hadi İnşallah.gittiginde süreçten bana da bahseder misin acaba ? Bide sizde neydi sorun acaba
Tabi ki canim...bizde eşimde değer azlığı vardı veayre..doğal yolla zor ..birde eşimi zor ikna ettim doktora gitmeye..beş yıl oldu evleneli...inşallah gittiğim hoca hastane uğurlu gelir sizde nasıl durumlar peki

Biz 2yil olduk evleneli.evlendim 2.ayimda hamile kaldım snra 19.haftada kaybettim .snrasinda 1,5sene oldu hala olusmadi gebelik doktor doktor gezdim.en son Nisan ayında eşim test verdi varikosel 1.asama çıktı.hizi düşük çıktı .o ay bitkisel şeyler kullandı derken bişey olmadı.snra Haziran'da bu gttigim doktoru bulduk ve rahim filmi istedi rahidne yapışıklık olmus daha önceki gebeliğe bağlı.once onu acicaz dedi 2agustosta da histeroskopi oldum yapışıklık açıldı.regl olunca yeniden gel dedi .nasıl başlangıç olcak bilmiyorum.bu ay başlasın istiyorum.cunku Eylül Ekim kasimda eşim yanımda olmayaxak.surec uzasın istemiyorum yaşım da 31

Hay Allah üzüldüm canım...benim estede var o tarz durumlar...şimdiki hoca ne der bakalım..bende de miyim vardı alındı temizlendi rahim filmimde sıkıntı görülmedi...bende 36 eşim.41 ...yaşta ilerliyor ..inşallah olumlu güzel şeyler söyler doktorlar bir ümit olur canim bolca dua edelim inşallah yüzümüz güler

İnşallah canim.guzel haberlerini bekliyorum

Bizde morfoloji 2ydi doktorumuz aşılama ile başarı oranı yüzde 8 den az demişti. Eşimde ileri hareketli sperm 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…