Şuan peki ne durumdasınız asamadasinizEşim 28 ben 25 :)
Sperm testi verecek eşim varikosel için ameliyat derse direkt yaptıracağz normal yolla deneyip en son tüp bebekŞuan peki ne durumdasınız asamadasiniz
Ağrı sızısı var mı peki?bizimkinde doktora gtmesek bilmcektik bile çok az baslangicmis ama amelyat diyorlar hemen.Sperm testi verecek eşim varikosel için ameliyat derse direkt yaptıracağz normal yolla deneyip en son tüp bebek
Hayir hiç agri sizi yok rastgele öğrendik bizdeAğrı sızısı var mı peki?bizimkinde doktora gtmesek bilmcektik bile çok az baslangicmis ama amelyat diyorlar hemen.
Anladım biz gbii.Hayir hiç agri sizi yok rastgele öğrendik bizde
Çakşır kökü macunu deneyeceğim almıştım balla karıştırıp yedirecegim bende ovulasyon testine baslayacagimAnladım biz gbii.
Canım onu bı yerde okudum bı çift tüketmiş snra böbreklerinde mi bi organlarına zarar vermiş ondan beri korkuyorum.iyice araştır derimÇakşır kökü macunu deneyeceğim almıştım balla karıştırıp yedirecegim bende ovulasyon testine baslayacagim
Regl olabilirsen tabiAnladım biz gbii.
Ayy öyle mii ıyiki dediniz iyice araştırayım evet haklısınızCanım onu bı yerde okudum bı çift tüketmiş snra böbreklerinde mi bi organlarına zarar vermiş ondan beri korkuyorum.iyice araştır derim
Eşimde bı takviye bitkisel şey kullandı.normalde ilk sperm testinde 3tu morfoloji bziim o bitkisel şeyden snra 1e düştü.o yüzden öle şeylere karşıyım artık.daha önce ovulasyon testi kullanmış miydinRegl olabilirsen tabi
Ayy öyle mii ıyiki dediniz iyice araştırayım evet haklısınız
Hayır ilk kez kullanacağımEşimde bı takviye bitkisel şey kullandı.normalde ilk sperm testinde 3tu morfoloji bziim o bitkisel şeyden snra 1e düştü.o yüzden öle şeylere karşıyım artık.daha önce ovulasyon testi kullanmış miydin
Ben ilk hamileligimde kullandım ilkte gebelik olduHayır ilk kez kullanacağım
Aynen öyle bakalım adetim gecikti 4 gün oldu test yaptım sabah ama nehatif bekliyorum adet olmayı olamazsam dr gidicemBen ilk hamileligimde kullandım ilkte gebelik oldusnra kaç aylardır yine kullandım olmadı ama yapisikliktan olmamış.aslinda bu ayda denesem mi diyorum ama eminde olamıyorum .denemekte fayda var stres yapamayacaksan
Düzensiz mi her zaman ?bnde bekliyorum olsa da doktora bı gtsem diyeAynen öyle bakalım adetim gecikti 4 gün oldu test yaptım sabah ama nehatif bekliyorum adet olmayı olamazsam dr gidicem
Düzenli ama kist oldu geçen ay patladı oda ama anlamadım niye geciktimDüzensiz mi her zaman ?bnde bekliyorum olsa da doktora bı gtsem diye
Msj attımDüzenli ama kist oldu geçen ay patladı oda ama anlamadım niye geciktim
Merhaba sakın aşılama ile vakit kaybetmeyin direkt tüp bebek diyorum ben. Benim eşimin de sadece morfolojisi 1 diğer tüm değerleri yüksek hep doktorlar doğal yolla olabilir dediler tek başına morfoloji önemli değil dediler ama olmadı. 3 yıldır bir sürü şey yaptık eşim varikosel ameliyatı oldu birsürü farklı vitamin takviyesi kullandı, biz evde çakşır suyu denedik aylarca keçi boynuzu kürü denedik yani aklınıza gelecek herşeyi yaptık. Aşılama da oldum tutmadı keşke direk tüp bebeğe gitseydim diyorum. Hem maddi olarak kaybımız oldu hem de manevi.Şimdi daha yeni başlıyoruz tüp bebek sürecine doktorum Histereskopi çekip temiz çıkarsa başlayalım tedaviye dedi.Arkdaşlar eşimde spermde hız dusuklugu ve morfoloji 1,sizce hangisi ?
İşte benim daha önce gebeliğim olmuştu kaybettim onda kurtajda yapışıklik olmuş.1,5sene bunu bilmiyorduk rahim filmi cekilmedik çünkü.esim test verdi ve hızı morfoloji düşük çıktı.ole olunca üroloji doktoruna gttim iki tane ikiside doğal yoldan zor dediler olsa da düşük dediler.bizde en son tüp bebek için gttik rahim filmi de yapışıklık çıktı 2agustista da histeroskopi oldum.regl olunca ara dedi doktor.ama öncesinde 2-3ay kendi halinize bırakmak istiyorum da dedi ama geldgimzde knusuruz dedi.bnde çok vakit kaybetmek istemiyorum açıkçası deidginiz gbi her türlü zor yaşta 31Merhaba sakın aşılama ile vakit kaybetmeyin direkt tüp bebek diyorum ben. Benim eşimin de sadece morfolojisi 1 diğer tüm değerleri yüksek hep doktorlar doğal yolla olabilir dediler tek başına morfoloji önemli değil dediler ama olmadı. 3 yıldır bir sürü şey yaptık eşim varikosel ameliyatı oldu birsürü farklı vitamin takviyesi kullandı, biz evde çakşır suyu denedik aylarca keçi boynuzu kürü denedik yani aklınıza gelecek herşeyi yaptık. Aşılama da oldum tutmadı keşke direk tüp bebeğe gitseydim diyorum. Hem maddi olarak kaybımız oldu hem de manevi.Şimdi daha yeni başlıyoruz tüp bebek sürecine doktorum Histereskopi çekip temiz çıkarsa başlayalım tedaviye dedi.
Öyle gerçekten ben evlendiğimde 25 yaşındaydım şuan 28 im. Benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu büyüdü ben daha yeni tüp bebeğe gideceğim. Bide ameliyata vitamin ilaçlarına aşılamaya falan bir sürü para harcadık . Hiç birini yapmadan tüp yaptırsaydık keşke diyorum.Vardır bunda da bir hayır diyelim artık. Sizin Histereskopi anestezili mi oldu bende önümüzdeki hafta falan çekilcem inşallah. Bide benim rahim ağzı biraz kapalıymış onu da genişletecek Histereskopi çekerken.İşte benim daha önce gebeliğim olmuştu kaybettim onda kurtajda yapışıklik olmuş.1,5sene bunu bilmiyorduk rahim filmi cekilmedik çünkü.esim test verdi ve hızı morfoloji düşük çıktı.ole olunca üroloji doktoruna gttim iki tane ikiside doğal yoldan zor dediler olsa da düşük dediler.bizde en son tüp bebek için gttik rahim filmi de yapışıklık çıktı 2agustista da histeroskopi oldum.regl olunca ara dedi doktor.ama öncesinde 2-3ay kendi halinize bırakmak istiyorum da dedi ama geldgimzde knusuruz dedi.bnde çok vakit kaybetmek istemiyorum açıkçası deidginiz gbi her türlü zor yaşta 31
Evet canım histeroskopi anestezili oldum .eşinde var mı bsey pekiÖyle gerçekten ben evlendiğimde 25 yaşındaydım şuan 28 im. Benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu büyüdü ben daha yeni tüp bebeğe gideceğim. Bide ameliyata vitamin ilaçlarına aşılamaya falan bir sürü para harcadık . Hiç birini yapmadan tüp yaptırsaydık keşke diyorum.Vardır bunda da bir hayır diyelim artık. Sizin Histereskopi anestezili mi oldu bende önümüzdeki hafta falan çekilcem inşallah. Bide benim rahim ağzı biraz kapalıymış onu da genişletecek Histereskopi çekerken.
Regl oldum doktoru aradım adet bitimi cagirdi bu ay tedavi başlayacak bizim canim tüp bebek.yapisiklik açıldığı icin doğal şekilde birakcakmisİnşallah canim.guzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?