Aşılama mı tüp bebek mi

Çakşır kökü macunu deneyeceğim almıştım balla karıştırıp yedirecegim bende ovulasyon testine baslayacagim
Canım onu bı yerde okudum bı çift tüketmiş snra böbreklerinde mi bi organlarına zarar vermiş ondan beri korkuyorum.iyice araştır derim

Regl olabilirsen tabi

Ayy öyle mii ıyiki dediniz iyice araştırayım evet haklısınız
Eşimde bı takviye bitkisel şey kullandı.normalde ilk sperm testinde 3tu morfoloji bziim o bitkisel şeyden snra 1e düştü.o yüzden öle şeylere karşıyım artık.daha önce ovulasyon testi kullanmış miydin

Ben ilk hamileligimde kullandım ilkte gebelik oldu snra kaç aylardır yine kullandım olmadı ama yapisikliktan olmamış.aslinda bu ayda denesem mi diyorum ama eminde olamıyorum .denemekte fayda var stres yapamayacaksan
Aynen öyle bakalım adetim gecikti 4 gün oldu test yaptım sabah ama nehatif bekliyorum adet olmayı olamazsam dr gidicem

Arkdaşlar eşimde spermde hız dusuklugu ve morfoloji 1,sizce hangisi ?
Merhaba sakın aşılama ile vakit kaybetmeyin direkt tüp bebek diyorum ben. Benim eşimin de sadece morfolojisi 1 diğer tüm değerleri yüksek hep doktorlar doğal yolla olabilir dediler tek başına morfoloji önemli değil dediler ama olmadı. 3 yıldır bir sürü şey yaptık eşim varikosel ameliyatı oldu birsürü farklı vitamin takviyesi kullandı, biz evde çakşır suyu denedik aylarca keçi boynuzu kürü denedik yani aklınıza gelecek herşeyi yaptık. Aşılama da oldum tutmadı keşke direk tüp bebeğe gitseydim diyorum. Hem maddi olarak kaybımız oldu hem de manevi.Şimdi daha yeni başlıyoruz tüp bebek sürecine doktorum Histereskopi çekip temiz çıkarsa başlayalım tedaviye dedi.

İşte benim daha önce gebeliğim olmuştu kaybettim onda kurtajda yapışıklik olmuş.1,5sene bunu bilmiyorduk rahim filmi cekilmedik çünkü.esim test verdi ve hızı morfoloji düşük çıktı.ole olunca üroloji doktoruna gttim iki tane ikiside doğal yoldan zor dediler olsa da düşük dediler.bizde en son tüp bebek için gttik rahim filmi de yapışıklık çıktı 2agustista da histeroskopi oldum.regl olunca ara dedi doktor.ama öncesinde 2-3ay kendi halinize bırakmak istiyorum da dedi ama geldgimzde knusuruz dedi.bnde çok vakit kaybetmek istemiyorum açıkçası deidginiz gbi her türlü zor yaşta 31

Öyle gerçekten ben evlendiğimde 25 yaşındaydım şuan 28 im. Benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu büyüdü ben daha yeni tüp bebeğe gideceğim. Bide ameliyata vitamin ilaçlarına aşılamaya falan bir sürü para harcadık . Hiç birini yapmadan tüp yaptırsaydık keşke diyorum.Vardır bunda da bir hayır diyelim artık. Sizin Histereskopi anestezili mi oldu bende önümüzdeki hafta falan çekilcem inşallah. Bide benim rahim ağzı biraz kapalıymış onu da genişletecek Histereskopi çekerken.

Evet canım histeroskopi anestezili oldum .eşinde var mı bsey peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…