Aşılama mı tüp bebek mi

Hızı var bizde ama düşük denildi .yani bakalım insallah .hiç aşılama düşünmedim zaten dogaldan farkı yok gbi
Aynen doğaldan farkı yok o yüzden tüp bebekbizde Kasım sonu gibi bakalım tüp bebek niyetimiz var ama doktorumuz bide mikrocipi deneyin dedi (ozel hastane para almak için muhtemelen)

A

Merhabalar aşılama yaptırdınız mı nasıl geçti hangi süreçlerden geçtiniz
Evet canım yaptırdım bir hafta önce şimdi günleri bekliyorum gebelik varmı yokmu diye. Yani korkulacak birşey değilmiş basit bir işlem.Adetin 2. günü doktora gittim aşağıdan muayene ediyor yumurta geliştirici iğne veriyor onları bir hafta karnından vurdum sonra kontrole çağırıyor ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyor gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor. saatıni söylüyor bize gece 2.30 dedi yaptık 36 saat sonra aşılama yapıyor sabah eşimden sperm aldılar öğlende bana aşılama yaptılar.

Kaç gün bekliyorsunuz ne zamandır istiyordunuz yaşınız kaç ne kadar ücret ödediniz özelde mi yaptırdınız

Adetliyken mi alttan muayene yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…