Varikosel ameliyatı oldu sperm morfolojisi hep %1 geliyor. Bizim eşimden de sorun var yani.Evet canım histeroskopi anestezili oldum .eşinde var mı bsey peki
Zaten ameliyat kesin çözüm değil deniyorVarikosel ameliyatı oldu sperm morfolojisi hep %1 geliyor. Bizim eşimden de sorun var yani.
Evet öyle diyorlardı biz yine de yaptırmıştıkZaten ameliyat kesin çözüm değil deniyor
Hayırlısı olsun canimEvet öyle diyorlardı biz yine de yaptırmıştık
Canim biz aşılama yaptirdik eşimde sperm hızlı hiç yok olmadı malesef . Sizin morfoloji de düşük bence zaman kaybetmeden tüp bebeğe başvurunArkdaşlar eşimde spermde hız dusuklugu ve morfoloji 1,sizce hangisi ?
Canım bnde de rahimde yapışıklık varmismis bu ay doğal halinize birakcam dedi doktor snraki ay nasip olmazsa tüp bebek olur muhtemelenCanim biz aşılama yaptirdik eşimde sperm hızlı hiç yok olmadı malesef . Sizin morfoloji de düşük bence zaman kaybetmeden tüp bebeğe başvurun
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınızCanım bnde de rahimde yapışıklık varmismis bu ay doğal halinize birakcam dedi doktor snraki ay nasip olmazsa tüp bebek olur muhtemelen
Hızı var bizde ama düşük denildi .yani bakalım insallah .hiç aşılama düşünmedim zaten dogaldan farkı yok gbiİnşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Aynen doğaldan farkı yok o yüzden tüp bebekHızı var bizde ama düşük denildi .yani bakalım insallah .hiç aşılama düşünmedim zaten dogaldan farkı yok gbi
O da spermi en sağlıklı olanı seçip yapicak başka doktor imkanın varsa öle yapsan canimAynen doğaldan farkı yok o yüzden tüp bebekbizde Kasım sonu gibi bakalım tüp bebek niyetimiz var ama doktorumuz bide mikrocipi deneyin dedi (ozel hastane para almak için muhtemelen)
Bulunduğum şehirde ki en iyi doktora gidiyorumO da spermi en sağlıklı olanı seçip yapicak başka doktor imkanın varsa öle yapsan canim
Hangi şehir canimBulunduğum şehirde ki en iyi doktora gidiyorum
Aksaray canımHangi şehir canim
İnşallah güzel sonuçlar alırızAksaray canım
İnşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırız
Merhabalar aşılama yaptırdınız mı nasıl geçti hangi süreçlerden geçtinizBende iki yıldır evliyim benimde olmuyor aşılama tedavisi görüyorum cuma günü aşılama yapılacak kısmet olursa Rabbim isteyen herkese bize de nasip eder inşallah
Evet canım yaptırdım bir hafta önce şimdi günleri bekliyorum gebelik varmı yokmu diye. Yani korkulacak birşey değilmiş basit bir işlem.Adetin 2. günü doktora gittim aşağıdan muayene ediyor yumurta geliştirici iğne veriyor onları bir hafta karnından vurdum sonra kontrole çağırıyor ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyor gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor. saatıni söylüyor bize gece 2.30 dedi yaptık 36 saat sonra aşılama yapıyor sabah eşimden sperm aldılar öğlende bana aşılama yaptılar.A
Merhabalar aşılama yaptırdınız mı nasıl geçti hangi süreçlerden geçtiniz
Kaç gün bekliyorsunuz ne zamandır istiyordunuz yaşınız kaç ne kadar ücret ödediniz özelde mi yaptırdınızEvet canım yaptırdım bir hafta önce şimdi günleri bekliyorum gebelik varmı yokmu diye. Yani korkulacak birşey değilmiş basit bir işlem.Adetin 2. günü doktora gittim aşağıdan muayene ediyor yumurta geliştirici iğne veriyor onları bir hafta karnından vurdum sonra kontrole çağırıyor ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyor gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor. saatıni söylüyor bize gece 2.30 dedi yaptık 36 saat sonra aşılama yapıyor sabah eşimden sperm aldılar öğlende bana aşılama yaptılar.
Adetliyken mi alttan muayene yaptılarEvet canım yaptırdım bir hafta önce şimdi günleri bekliyorum gebelik varmı yokmu diye. Yani korkulacak birşey değilmiş basit bir işlem.Adetin 2. günü doktora gittim aşağıdan muayene ediyor yumurta geliştirici iğne veriyor onları bir hafta karnından vurdum sonra kontrole çağırıyor ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyor gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor. saatıni söylüyor bize gece 2.30 dedi yaptık 36 saat sonra aşılama yapıyor sabah eşimden sperm aldılar öğlende bana aşılama yaptılar.
Evet 2. günü başlanıyorAdetliyken mi alttan muayene yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?