Aşılama mı tüp bebek mi

Arkdaşlar eşimde spermde hız dusuklugu ve morfoloji 1,sizce hangisi ?
Merhaba Kesinlikle tüp bebek … aşılama ile vakit kaybetmeyin derim malum zaten ekonomik durumlar dolara bağlı değişiyor eğer tedavi görmeye karar verdi iseniz kendinizi maddi manevi hazır hissettiğiniz ilk an başlayın , aşılama ile olan vardır mutlaka ben 2 başarısız deneme geçirdim boşa umut bu işlerin içine girince zaten tüp bebek bile olmadı nasıl aşılama ile vakit kaybettim 4 ay kendime çok kızıyorum …

Sizde nasıldı peki?ben histeroskopi oldum doktor 2-3ay kendi halinize de birakabilirim dedi ama regl olup daha kontrole gidemedim.ama eşimde durumlar o yönde yani.cok vakit kaybetmek de istemiyorum

Kızlar bu kürü kayseride mustafa taş vermişti belki sizede faydası dokunur

Eklentiler

• IMG_9875.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar bu kürü kayseride mustafa taş vermişti belki sizede faydası dokunur
Canım denedik karisimlarda aldık ama morfoloji 3 ten 1e düştü artık denemek istemiyoruz.kac aylardır farklı şeyler denedik.hem eşim kilo aldı hem de değerler düşmeye başladı.bde askeri personel stresli bi işi de var

Anladım canım.
İnşallah rabbim bi an önce nasip eder isteyen hak eden herkese.

Sizde nasıldı peki?ben histeroskopi oldum doktor 2-3ay kendi halinize de birakabilirim dedi ama regl olup daha kontrole gidemedim.ama eşimde durumlar o yönde yani.cok vakit kaybetmek de istemiyorum
Bizim hikayemiz şöyle ilk ben muayene oldum rahim filmi 2 kez çekildim (aneztezili aneztezisiz) işte klasik muayene smear testi vs bisiy çıkmayınca eşim muayene oldu değerler nırmal ama vitamin vereyim demiş doktor e vitamini ve proman kullandı 2 ay … doğal yolla deneyin olur dediler ve aşılama önerdiler.. (ilkini doktor umutlu idi önerdi ikincisini en bir umut olur mu diye istedim seçenek sununca doktor) Şuanda son durumum 3 negatif tüp bebek aşılama hariç ilk 2 deneme aynı hastanede olmustu olmayınca arfık bahceciye geçtim ilk histeroskopi oldum sonra transfer (3.transfer ) tutmadı maalesef … 4.deneyeceğim bir dondurulmuş yumurtam var bahcecide ama henüz hazır değilim maddi manevi .. Bence ben okadar çok şey yaşadıktan sonra aşılama ile olması zaten mucize olurmus diye düşünüyorum genetiğe giden embriyom tutmuyor bırakın aşılamayı bence

Ben daha önce gebelik yaşadım bebeğimi kaybettim snrasinda 1,5sene olmadı doktor doktor gezdim en son bu denizlideki doktoru bulup gttim rahim filmi çekildim.rahimde yapışıklık var onu acicaz dedi.esim de sperm testi vermişti hızı düşük çıktı morfoloji düşük çıktı.uroloji doktoru amelyat dedi varikosel ilk asamada çıktı diye bu şekilde hamilelik zor dediler ama amelyat istemedik.snra işte genetik test yaptırdık bsey çıkmadı . histeroskopi oldum 2agustista.adet olunca gel dedi doktorum
Ama histeroskopi günü bikac ay kendi halinize birkaayim snrasinda tüp bebek bakalım dedi ama eşim Eylül'de kursa gidecek Kasım'da doncek.o yüzden çok uzatmak istemiyorum da yani regl olmayı bekliyorum bakalım.sizinde inşallah olumlu güzel sonuclariniz olur

Arkdaşlar eşimde spermde hız dusuklugu ve morfoloji 1,sizce hangisi ?
Direk tüp bebek. Tüp bebek ilaçları kullanılıyor zaten bı dünya para. Benim belki 100 bin param gitti 2 yıldır git gel git gel. 2 kez aşılama denedim olmadı. Manevi olarak yıkıldım en sonunda tüp bebeğe karar verdim pahalı ama ilkte tuttu şükürler olsun. Şuan 5 buçuk haftalık hamileyim. İlk başta gitmedigim için aşırı derece de pişmanım

Geçmiş olsın size de çok teşekkürler sizin de umarım hikayeniz güzel biter .. Şöyle düşünün en azından bakın yapısıklık vs varmış histeroskopiden sınra tüp bebek tutabilir bende o da yok yani insan birsey çık madı diye üzülür mü ama üzülüyor insan inanın …zaman kaybetmeden deneyin bence tüp bebek hayırlısı olsun..
(ayrıca eşinizin durumu da sanırım zamanla yarısmayı gerektiriyor tam hakim değilim ama yaş geçtikçe de belki tedaviye cevap vermez Ya da bilemiyorum sadece bu süreçte zaman kaybetmek insanı daha çok geriyor keske hemen başlasaydım diyor insan )

Peki sorununuz neydi acaba eşinde falan

Evet evet bizde o yüzden başlamak istedik doktorda o gün öle deyince kalakaldım.bakalim muayeneye gidince ne diyecek .yaşım 31 oldu ilerliyor gidiyri yani

Bende iki yıldır evliyim benimde olmuyor aşılama tedavisi görüyorum cuma günü aşılama yapılacak kısmet olursa Rabbim isteyen herkese bize de nasip eder inşallah

Kesinlikle tüp bebek şubat ayında aşılama oldum ve tutmadı maalesef tutma oranı çok düşük zaten ama tutanlar var hakkımızda hayırlısı
Ya beni korkutan bde işte spermde morfoloji düşük olunca doğal şekilde zormuş ,olsa da sağlıksız olur denildi.asilamada zaten dogaldan farkı yok gbi sadece yumurta gelistiriliyor

Ya beni korkutan bde işte spermde morfoloji düşük olunca doğal şekilde zormuş ,olsa da sağlıksız olur denildi.asilamada zaten dogaldan farkı yok gbi sadece yumurta gelistiriliyor
Aynen canım doktorum da öyle soylemisti bana ama benim eşimde çift taraflı varikosel çıktı küçük birsey boşuna yaptırdık takviyeler kullandı biraz gelişme var ama bizim sorunumuz şekil bozukluğu maalesef en son çare tüp bebek

Benim eşimde de tek taraflı varikosel varmış ama başlangıç dediler ağrı sızı yok.amelyat da çözüm değilmiş araştırdık braz.esimde bana sknti vermiyor dedi öle olana kdr da amelyat olmam dedi.sizin yaş kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…