inş çok iyi gecerHayırlı olsun
Ben de yarın gideceğim dr a bu süreç için
hergün ilaç kullaniyormusunuz verdimi doktor kalem şeklinde bir tüp krem hem düsugu engelliyormus hemde bebeğin tutunmasina yardimciymisSelam kizlar bende asilama yaptirdim bugun ikinci gunu asilamamin ins hepimiz hayirli sonuclar aliriz ben daha oncede asilama yaptirdim tuttu ama uzun surmedi dustu nasip bakalim bu seferde bizi neler bekliyor heyecanliyim sizde durumlar nasil
şaşırdım inan ki ben anlamadım bile hersey iyi gitsin inş çünkü zor bir yol yapması bir stres beklemesi ayrıHayır cnm özelde yaptırdım
kan tahlili yaptırana kadar herhangi bir belirti yaşamadinmi mesela cnmCanım insAllah tutar umut olsun diye yaziyorum bende asilama yaptırdım 10 seneden sonra kızıma hamileyim..Darısı ins sizlere olsun
inşallah çok tesekkurlerBugün 6.günüm bitti öf öf hayırlısıyla ins olur Rabbim buyuktur
inş çok iyi gecer
Tsk ederim canim Allah yardimcin olsun ins cok rahat gecerHayırlı olsun
Ben de yarın gideceğim dr a bu süreç için
dediginiz ilaclardan evde var daha once kullanlistim dusuk tehtidi var diye sonuc pozitif cikarsa kullanmaya baslicaktim daha erkenmi baslamak lazim acaba bu doktorum farkli o bisey soylemedi bende sormadimhergün ilaç kullaniyormusunuz verdimi doktor kalem şeklinde bir tüp krem hem düsugu engelliyormus hemde bebeğin tutunmasina yardimciymis
benim asilamam bittiği gün aksami başladım doktor hemen başla dedi hergün birtane uyguluyorum zaten 15tane var kutusunda doktor önemli dedi bunu banadediginiz ilaclardan evde var daha once kullanlistim dusuk tehtidi var diye sonuc pozitif cikarsa kullanmaya baslicaktim daha erkenmi baslamak lazim acaba bu doktorum farkli o bisey soylemedi bende sormadim
Hayirli olsun canim ins guzel sonuclar alirsinMerhaba kızlar benimde aşılamam oldu 11 de iyi gecti progestan verdi sabah akşam kullan dedi vajinal al dedi 15 gün snra teste cagırdı
Aminnn inşAllah canımHayirli olsun canim ins guzel sonuclar alirsin
hayırlı olsun cnmMerhaba kızlar benimde aşılamam oldu 11 de iyi gecti progestan verdi sabah akşam kullan dedi vajinal al dedi 15 gün snra teste cagırdı
ben bunlardan sadece günde iki üç incir tuketiyorum zaten incir çok ii kuranda bile varKizlar ben internetten biraz arastirma yaptim asilama sonrasi beslenmeyle alakali enaz 2litre su kabak cekirdegi kuru incir kuru kayisi bir cay bardagi havuc suyu protein iceren gidalar gunluk bir yumurta vs balik gibi.. zararli olanlarda nane maydonoz kafein iceren ve odem attiran gidalar bunlara dikkat ediyomusunuz yada bildiginiz baska seyler varsa paylasip faydalanalim
Saolasın canımhayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?