Aşılama asilama olan varmı haydi buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kizlar bende asilama yaptirdim bugun ikinci gunu asilamamin ins hepimiz hayirli sonuclar aliriz ben daha oncede asilama yaptirdim tuttu ama uzun surmedi dustu nasip bakalim bu seferde bizi neler bekliyor heyecanliyim sizde durumlar nasil
hergün ilaç kullaniyormusunuz verdimi doktor kalem şeklinde bir tüp krem hem düsugu engelliyormus hemde bebeğin tutunmasina yardimciymis

hergün ilaç kullaniyormusunuz verdimi doktor kalem şeklinde bir tüp krem hem düsugu engelliyormus hemde bebeğin tutunmasina yardimciymis
dediginiz ilaclardan evde var daha once kullanlistim dusuk tehtidi var diye sonuc pozitif cikarsa kullanmaya baslicaktim daha erkenmi baslamak lazim acaba bu doktorum farkli o bisey soylemedi bende sormadim

dediginiz ilaclardan evde var daha once kullanlistim dusuk tehtidi var diye sonuc pozitif cikarsa kullanmaya baslicaktim daha erkenmi baslamak lazim acaba bu doktorum farkli o bisey soylemedi bende sormadim
benim asilamam bittiği gün aksami başladım doktor hemen başla dedi hergün birtane uyguluyorum zaten 15tane var kutusunda doktor önemli dedi bunu bana

Ignenin adi ne canim pihtilasma ignesimi diger ilacda progestanmi yani bendekiler onlarda aynisimi diye sordum

Merhaba kızlar benimde aşılamam oldu 11 de iyi gecti progestan verdi sabah akşam kullan dedi vajinal al dedi 15 gün snra teste cagırdı

Kizlar ben internetten biraz arastirma yaptim asilama sonrasi beslenmeyle alakali enaz 2litre su kabak cekirdegi kuru incir kuru kayisi bir cay bardagi havuc suyu protein iceren gidalar gunluk bir yumurta vs balik gibi.. zararli olanlarda nane maydonoz kafein iceren ve odem attiran gidalar bunlara dikkat ediyomusunuz yada bildiginiz baska seyler varsa paylasip faydalanalim

ben bunlardan sadece günde iki üç incir tuketiyorum zaten incir çok ii kuranda bile var

aşılamadan bugüne kadar hiç dışarı çıkmadim evde de hep dinlendim yemek yaptım sadece filan bugün dışarı çıktım biraz eve zor attım kendimi baygınlık geldi ve kazılarım belim ağrıyor iyimi değilmi anlamadim

N Nale34 Aman dinlen canim agrin olduysa cikma belkide yerlesme agrisidir senin bir hafta olmus heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…