Aşılama asilama olan varmı haydi buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Persembe günü mibarek kandil o gün sonucu alacağım inş hayırlı
haberler çıkar bu arada kazıklarım belim çok ağrıyo inş Rabbim hepimizi sevindirir

rrabbim

Hepinizin duacisiyim ezan okunuyor ezanlar yüzü suyu hurmetine hepinize nasip etsin Rabbim bana belirti sormuşsunuz ben konu acmistim gün gun ne yasadiysam hepsini yazdım açtığım konuyu bulabilirseniz okuyun havuç suyu için birde bol bol

Safak 4...
Cunartesine az kaldi ama bendeki heyecan durmak bilmiyor.. insallah hersey yolunda gider ve guzel haberler aliriz.

Persembe günü mibarek kandil o gün sonucu alacağım inş hayırlı
haberler çıkar bu arada kazıklarım belim çok ağrıyo inş Rabbim hepimizi sevindirir
rrabbim
Guzel haberlerini bekliyoruz. Stres yapma az kaldi. Hersey Allah'tan. Hayirlisi neyse o olsun canim

merak ettim havuc suyu ne işe yarıyor acaba asılama ile igili

Ben de perşembe günü aşılamam olucak mübarek günün yüzü suyu hürmetine olur uns hepimizin arkadaşlar.
Peki şu havuç suyunu nasıl tuketicez direk katı meyve sikacagindan mi yoksa kaynatıp mi ☺

Ben de perşembe günü aşılamam olucak mübarek günün yüzü suyu hürmetine olur uns hepimizin arkadaşlar.
Peki şu havuç suyunu nasıl tuketicez direk katı meyve sikacagindan mi yoksa kaynatıp mi ☺
Canım benim simdiden ins hayırlı olur ins tutunur bebisin ven katı meyve sikacaginda sıktım o şekilde tükettim aksamlari içtim aşılama gününde içmeye başla istersen asilama yaptırdıktan sonra

Merhaba kızlar...İlk aşılamam 15 Şubatta yapılmıştı ve sonuç negatifdi...Bir ay ara vermiştim. Bugün ikinci aşılama için gittim doktora...Menogon iğne verdi pazartesi kontrol var...Hepimiz için hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım inşallah

Canım benim simdiden ins hayırlı olur ins tutunur bebisin ven katı meyve sikacaginda sıktım o şekilde tükettim aksamlari içtim aşılama gününde içmeye başla istersen asilama yaptırdıktan sonra
Tamam başlıycam saol teşekkürler

Banada ananas yememi söylemişlerdi...İlk aşılamada ananas yemiştim sürekli...Bu defa havuç suyunu deniycem...İnşallah bizede faydası olur.

Banada ananas yememi söylemişlerdi...İlk aşılamada ananas yemiştim sürekli...Bu defa havuç suyunu deniycem...İnşallah bizede faydası olur.
Banada şimdi iş yerinden bir arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı ananas suyu içti hep o soledi şimdi ananas havuç içelim bakalım

zaman azalıyoooooorrrrr
bugün yarın test yaptıracaklar vardı sonuçlarınızı yazın mutlaka kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…