- 11 Kasım 2016
- 358
- 137
- 18
birkaç gündür hafif kasık ağrılarım vardı. bu sabah itibariyle de belim ağrımaya başladı. 8 gün kaldı kan testine :) sende durumlar nasıl?kızlar bugün Nasılsıniz?
benim kaziklarim çok ağrıyor acaba normal mi perşembe kısmet se test yapcambirkaç gündür hafif kasık ağrılarım vardı. bu sabah itibariyle de belim ağrımaya başladı. 8 gün kaldı kan testine :) sende durumlar nasıl?
Guzel haberlerini bekliyoruz. Stres yapma az kaldi. Hersey Allah'tan. Hayirlisi neyse o olsun canimPersembe günü mibarek kandil o gün sonucu alacağım inş hayırlı
haberler çıkar bu arada kazıklarım belim çok ağrıyo inş Rabbim hepimizi sevindirir
rrabbim
merak ettim havuc suyu ne işe yarıyor acaba asılama ile igiliHepinizin duacisiyim ezan okunuyor ezanlar yüzü suyu hurmetine hepinize nasip etsin Rabbim bana belirti sormuşsunuz ben konu acmistim gün gun ne yasadiysam hepsini yazdım açtığım konuyu bulabilirseniz okuyun havuç suyu için birde bol bol
merak ettim havuc suyu ne işe yarıyor acaba asılama ile igili
Aaa ilk defa duydum havuc suyunu. Kuru incir, meyve, c vitamini, protein, sebze ve bol su biliyordum ama havucu bilmiyordum. Hemen basliyayim ona da :))Canım bebeğin tutunmasini sağlıyor
Hadi az kaldiiiii benim de safak 3.şafak 2
Canım benim simdiden ins hayırlı olur ins tutunur bebisin ven katı meyve sikacaginda sıktım o şekilde tükettim aksamlari içtim aşılama gününde içmeye başla istersen asilama yaptırdıktan sonraBen de perşembe günü aşılamam olucak mübarek günün yüzü suyu hürmetine olur uns hepimizin arkadaşlar.
Peki şu havuç suyunu nasıl tuketicez direk katı meyve sikacagindan mi yoksa kaynatıp mi ☺
Tamam başlıycam saol teşekkürlerCanım benim simdiden ins hayırlı olur ins tutunur bebisin ven katı meyve sikacaginda sıktım o şekilde tükettim aksamlari içtim aşılama gününde içmeye başla istersen asilama yaptırdıktan sonra
Banada ananas yememi söylemişlerdi...İlk aşılamada ananas yemiştim sürekli...Bu defa havuç suyunu deniycem...İnşallah bizede faydası olur.Canım benim simdiden ins hayırlı olur ins tutunur bebisin ven katı meyve sikacaginda sıktım o şekilde tükettim aksamlari içtim aşılama gününde içmeye başla istersen asilama yaptırdıktan sonra
Banada şimdi iş yerinden bir arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı ananas suyu içti hep o soledi şimdi ananas havuç içelim bakalımBanada ananas yememi söylemişlerdi...İlk aşılamada ananas yemiştim sürekli...Bu defa havuç suyunu deniycem...İnşallah bizede faydası olur.
Ya benim prolaktinim sınırda yüksek o yüzden incir den uzak durmam herek diye duymuştumKuru incir de yiyin gunde 2-3 tane. Hem yarari cok hem kabizliginiz olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?