Çok sevindim. Çok zor ama umarım eşiniz kafasını toplamış bir şekilde gelir ve bir daha aynı sorunlarla karşılaşmazsınız. Eğer öyle bir durum olursa evinize dönerken psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu beraber gitmeniz gerektiğini söyleyin . Bizleri de haberdar edin inşaallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve onun için ne hayırlıysa o şekilde büyütürsünüzteşekkür ederim aramadım ben onu beni arayacak yada gelecekmiş hafta sonu işte ailesi öyle dedi gelsin konuşcm ve şuan hatta teyzemin biri ölene kadar yanımda kalablirsn sakın dert etme dedi onun desteği bile yetti burda büyüt bebeğini demesi yetti
Amin hakkımızda ne hayırlıysa o olsunÇok sevindim. Çok zor ama umarım eşiniz kafasını toplamış bir şekilde gelir ve bir daha aynı sorunlarla karşılaşmazsınız. Eğer öyle bir durum olursa evinize dönerken psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu beraber gitmeniz gerektiğini söyleyin . Bizleri de haberdar edin inşaallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve onun için ne hayırlıysa o şekilde büyütürsünüz
Az bile oldu benceÇocuğunu kabul etmeyen kocana en içten sövdüm. . Umarım çok pişman olsun ve kadinsizliktan kurusun .eline değen son kadın eli seninki olsun ..çok mu beddua ettim
Babana da söyleyecek hicbirsey bulamıyorum ..
Ayrı eve çıkıp çocuğunu dogurabilir, bu adamdan alacağın nafaka ile idare etmeye çalışırsın .biraz da baban destek olur belki .madem aldırmak istemiyorsun ,aldırma ..bu adamdan çocuk da yapılmaz ya neyse ..
Az bile oldu bence
Paranoid bozukluğu olabilir. O zaman hasta bir bireyi hastayken sahiplenmeyip yalnız bırakmış olabilirsiniz. Adamı kötüleyip bosan demek kolay ama ruh hastası ise, ve siz hastalıkta sağlıkta nikah akdini imzaladıysanız.... Bir şekilde doktora gidip tetkik edilmesi lazım. Ileride çocuk büyüyüp babasını sorunca bu olanlari açıklamak da ayrı bir zorluk.evet vardı genel olarak bi denge sorunu anı anını tutmaz skılgan bunalım bi durumu kendi kendine hep benimle çatışmak isterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?