- 28 Mayıs 2007
- 259
- 23
- 118
- 42
- Konu Sahibi gelincik06
-
kızlar cumartesi aşılama oldum aşılama esnasında cok acıdı ama aşılamadan sonra pek agrım olmadı gayet normalim cok canım sıkılıyor cok şükür agrım yok ama acaba bu tutmadıgı anlamına mı geliyor normalmi kızlar bileniniz varsa biseyler yazın cok canım sıkıldı bu konuya
kızlar cumartesi aşılama oldum aşılama esnasında cok acıdı ama aşılamadan sonra pek agrım olmadı gayet normalim cok canım sıkılıyor cok şükür agrım yok ama acaba bu tutmadıgı anlamına mı geliyor normalmi kızlar bileniniz varsa biseyler yazın cok canım sıkıldı bu konuya
bıde cok ıdrara cıkıyorum benya anlamadım
onun açıklamasıda şu yumurtalar büyüdüğü ve çatladığı için baskı yapıyor o yüzden.çok dinleme kendini.sen biraz fazla takıyosun sanki bu işi.takma okadar
bukadar değil belki...................
canım hiç belli olmaz.bende hep olmaz diyordum.bana kalsa tahlil bile yaptırmıycaktım.eşimin merakı üzerine 17.gün gittim.belirti olmuyo zaten çok fazla...benim ikizler bide bak.hala çok bişi hissettirmiyorlar....inş.allah gönlüne göre verir umarım
gercekten mi aman allahım ne güzel allah tamamına erdirsin yaaa
siz cok bekledinizmi kaç aşılama yaptınız
Kizlar Benim De 10 Gün Oldu Aşilama Yaptiriliii.ağrilarin Sebebi Kullandiğimiz Ilaçlar Olabiliyormuş.ben Jel Kullaniyorum.inş Hepimizin Ki Tutmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?