Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hiç heyecanlı değldim şu iki gündür çok fenayım ayy yaptırsammı acaba bugün 9.gün dün hastahaneye gittim laborant bekle 2 gün daha dedi.offfffffffffffffffffffffffffff hiçte belirti yok olmadı heralde kasıklarımda ağrıyo belim...

bazen hafif karnımağrıyor sonra geçiyor ama yinede korkuyorum adet olmaktan yarında beklicem öbürsü gün test yaptırcam

Kızlar yazmıştım daha öncede buraya. Bugün tam 15. gün aşılama yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırmaya gittim ve sonuç pozitifff :))))

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şuan sevincimi kelimelere sığdırıp anlatamıyorum bile.

İnşallah kucağımıza almak da nasip olur.

Sizlerden de hayırlı haberler bekliyorumm...

Hayirli olsun canim, allah saglikla kucagina almak nasip etsin.

Benim de asilmam cuma gunu, sizin sorununuz neydi arkadasim?

Benim rahmimde perde vardı ameliyat oldum. Eşimde de hareket azlığı vardı.

İlaç kullandı o da.

Hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh...

Valla dediğim gibi aşılamanın bugün 15. günü. Göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var. Ama bu bende adet zamanından önce de olurdu. Açıkçası önce adet olacam zannettim.
Bi de kasıklarımda hafif ağrılarım var o kadar. Onun dışında hiçbir belirtim yok.

arkadaşlar benim bugün biraz önce akıntım geldi .adet olucam büyük olasılıkla 2. aşılamada tutmadı tüp bebeğe geçeceğiz inşallah onda olur

Benim rahmimde perde vardı ameliyat oldum. Eşimde de hareket azlığı vardı.

İlaç kullandı o da.

tebrik ediyorum kardelensel allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.bi şey sorcam sana bende ki sorunda rahimde perde olmasıydı bende ameliyat olup kurtulmuştum eşimde hiç bi sorun yok bende de hiç bi sorun kalmadı tabi sadece yumurtalarımda tembellik var ama dr.um engel değil dedi ama olmadı sonra dr.um aşılamaya karar verdi bende inş.yaptırmayı düşünüyorum.sana soracağım şey şu acaba ameliyattan ne kadar sonra aşılamanı yaptırdın ve daha önceklomen tedavisini uyguladınmı?:44:

yağmur yağıyor şıkır şıkır yarabbi şükür şükür ayyy kafayı yedim galiba allah kimseye çoçuk hasreti yaşatmasın sevinenlerde allah kalbine göre versin ...2 .aşılama tutmadı çokk morelim bozuk tüp bebekte açıklanamaya kısırlıkta başarı nedir acaba 24 yaşındayım umutla tutunmaya çalışıyorum kocam çoçuğumda olmasa ben seni seviyorum diyor ama neden ben kendimi eksik hisseiyorum yarabbim bir çıkış yolu göster yardım et tüm çoçuk isteyenlere yarabbim .ya bu aşılamadada kaynanam arayıp oldumu diye sormadı bile her zamanki gibi onunda kızı var allah kalbine göre versin aminnnnn.tek yaşam kaynağım kocam o olmazsa ölürdüm herhalde annemde bana küsmüş niyeki ben hergün açıp tedavi sürecini sorma psikoljim bozuluyor dedim diye... sanki kötü birşey söyledim sanki onların çoçuğu olmuyor birde herkes benden anlayış bekliyor bıktım çevremdekilerin bencilliğinden.o yüzden herkesten uzaklaştım özleyen arar sorar o kadar..

Canım senin duygularını o kadar iyi anlıyorumki şu anda herşeye herkese kırgınsın bende tüpbebek denememde negatifi aldığımda aynen senin gibi oldum herkese kızdım kendimii eve kapadım kendini rahat bırak inan bugünlerde bitecek inşallah sende bende tüm isteyenler anne olucaz önce inan ve dua et.

ben tedavi negatif sonuçlandı diye değil başkalarının ailelerine bakıyorum çoçuğum üzülecek diye nasılda sözlerine dikkat ediyor.mesela benim kaynanam çoçuklarının canı birşeye sıkılmaın diye laf söylemez ama tabi gelinlere gelince neler neler söylerde neden benim annem de onun gibi değil neden onun için duygularımın bir önemi yok ben onu hayatımda utandıracak hiçbirşey yapmadım hatta okuyup devlet memuru oldum. ama yineden benim çoçuğumbeni üzmedi bende çoçuğu olmuyorsa baskı yapmayayım demiyor.yanımda değil hep laflarıyla karşımdaa ben ona çok üzülüyorum ama sorsanız o benim iyiliğimi düşünüyorda onun için baskı yapyor bana ben kocamada rezil oluyorum kocama ben torun istiyorum deyip duruyor ne ayıp ya onu düşünmüyor ben utanıyorum valla..neden benim annemde ne olursa olsun o benm kızımm deyip zor günümde yanımda olmuyor hep benden birşeyler istiyor ya benim bu hayattan istediklerim onlar ne olacak...

Hayat zor. İnsanları anlamak daha zor. "Dost" dediğin insanın seni hayal kırıklığına uğratması ve bu durumu hazmetmek hepsinden zor. Mutlu mu olmak istiyorsun? En iyisi bu hayatta kimseye haddinden fazla değer verme, kimseye güvenme, kendinden başka kimseyi sevme, ve kimseden seni düşünerek birşeyler yapmasını bekleme.
İşte bütün mesele bu.

kardelensel canım çok sevındım hamıle olduguna.benımde ıcıme bırazda olsa su serptın bende bu ay ılk asılamamı yaptırcam ve benım esımdede sperm hareketı bıraz az umudum yoktu pekk ama umut oldun bana rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın.. bizlerede o duyguyu yaşatsın

ne güzel konusmusun pembesu ah bu kaynanalar hepımızınkı farklı bende cok sorun yasamıstımm halada ole ama artık onu umursamıyrm takılıp kalmıyorum laflarına bence sende ole yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…