Kızlar yazmıştım daha öncede buraya. Bugün tam 15. gün aşılama yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırmaya gittim ve sonuç pozitifff :))))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şuan sevincimi kelimelere sığdırıp anlatamıyorum bile.
İnşallah kucağımıza almak da nasip olur.
Sizlerden de hayırlı haberler bekliyorumm...
Hamileyiiiiimmmmmmmmmmm
Hemde ilk aşılamamdaaa :))))))))))))
Hamileyiiiiimmmmmmmmmmm
Canım Çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Hamileyiiiiimmmmmmmmmmm
Hamileyiiiiimmmmmmmmmmm
Benim rahmimde perde vardı ameliyat oldum. Eşimde de hareket azlığı vardı.
İlaç kullandı o da.
Canım senin duygularını o kadar iyi anlıyorumki şu anda herşeye herkese kırgınsın bende tüpbebek denememde negatifi aldığımda aynen senin gibi oldum herkese kızdım kendimii eve kapadım kendini rahat bırak inan bugünlerde bitecek inşallah sende bende tüm isteyenler anne olucaz önce inan ve dua et.yağmur yağıyor şıkır şıkır yarabbi şükür şükür ayyy kafayı yedim galiba allah kimseye çoçuk hasreti yaşatmasın sevinenlerde allah kalbine göre versin ...2 .aşılama tutmadı çokk morelim bozuk tüp bebekte açıklanamaya kısırlıkta başarı nedir acaba 24 yaşındayım umutla tutunmaya çalışıyorum kocam çoçuğumda olmasa ben seni seviyorum diyor ama neden ben kendimi eksik hisseiyorum yarabbim bir çıkış yolu göster yardım et tüm çoçuk isteyenlere yarabbim .ya bu aşılamadada kaynanam arayıp oldumu diye sormadı bile her zamanki gibi onunda kızı var allah kalbine göre versin aminnnnn.tek yaşam kaynağım kocam o olmazsa ölürdüm herhalde annemde bana küsmüş niyeki ben hergün açıp tedavi sürecini sorma psikoljim bozuluyor dedim diye... sanki kötü birşey söyledim sanki onların çoçuğu olmuyor birde herkes benden anlayış bekliyor bıktım çevremdekilerin bencilliğinden.o yüzden herkesten uzaklaştım özleyen arar sorar o kadar..
Canım senin duygularını o kadar iyi anlıyorumki şu anda herşeye herkese kırgınsın bende tüpbebek denememde negatifi aldığımda aynen senin gibi oldum herkese kızdım kendimii eve kapadım kendini rahat bırak inan bugünlerde bitecek inşallah sende bende tüm isteyenler anne olucaz önce inan ve dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?