slm kızlar. ben 15 gün önce aşılama oldum dün kan testi yaptırdım. değerim 7.06 çıktı. cuma tekrar yaptıracm düşünmekten kafayı yiyeceğim.....
slm kızlar. ben 15 gün önce aşılama oldum dün kan testi yaptırdım. değerim 7.06 çıktı. cuma tekrar yaptıracm düşünmekten kafayı yiyeceğim.....
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. fakat dün tahlil yaptırdığım labratuvarda hamilesiniz dediklerinde bütün dünyalar benim oldu. umarım değerlerimde artış olurda güzel haberleri paylaşırım sizinle......
İnşallah canım o liste boll pozitifli olsun şöylede bir durum var bu ara çok bererkeli her topikte 2 3 hamile hadi bakalım bizim topikte coşsunCanım idrarda henüz çıkmaz hiç boşuna bozma moralini.Gönülden listenin pozitiflerine +1 olmanı dilerim hayırlısıyla.
Canım benim 27 haziran aşılamam yapıldı yarın 12 gün oluyor artık varsa kanda çıkar dimi yaptırıcamda ya birde karnım çook ağrıyor ya ::Aşılamadan 2 hafta sonra kanda gebelik testi ile sonuç araştırılır. Bu 2 haftalık sürede progesteron vaginal tablet ya da jel kullanılması önerilmektedir.
slm arkadaslra bende bu ay 2. asilamami yaptirdim,persembe yumurta kontrolune gittim,4 tane nur topu gibi yumurtam olusmus 23mm,dr cok fazla bu önce hormon kontrolu yapalim sonuc yüksek cikarsa,bu ay asilama yapmayiz dedi,sonuc iyi cikti dediler ama yinede bana cogul gebelik riski icin ve kist olma riski yüksek diye belge imzalattilar,persembe eve gelince 13.30 ignemi oldum ve cuma saat 11 dogru asilamami oldum,ogün karnim bayagi agridi,hele gece uykudan agriyla uyandim zor uyudum,cumartesi günü tekrar gittim bi asilma daha yaptilar,baska bi dr vardi bana hormon sonuclarda yüksek cogul gebelik sansin var dedi,bana normal demislrdi dedi ama önemi yok bi tanesinin bile tutacagina garantimiz varmiki dedim,rabbim ol demedikten sonra 10 yumurtamda olsa bosuna,amam ben test yapmayacagim adet olana kadar bekleyecegim esimede dedim ilkinde hemen test yaptik ve yikildim bu defa icim rahat fazla takmiyorum
Muhakkak kanda çıkar belkide hamilesin inşallah tedaviye kalmadan böyle hikayeleri çok duyduk hayırlısı.slm kızlar nolur bana yardımcı olun normalde bugun benım adet olmam lazım ama henuz olmadım ve belırtıde yok sdce ara ara karnım agrıyor o kadarr.sırf merakımdan gıttım ve olumsuz olucagını bıle bıle gebelık testi aldım tabıkı negatıf cıktı..benım normalde gunum hıc sarkmaz aksamına bıle kalmazdı.bu arada göguslerım fena sıstı ve damarlar cıkmaya basladı psıkolojıkmıdır nedır anlayamadım tamda asılama yptrcagm zmnı buldu..cunku benım bugun hastalanmam lazımkı adetımın3.gunu cumartesıye glyr..offf ya kafayı yıcemmm resmen pazar gunude doktor olmaz 4.gunu tedavıye baslanır o zamanda bı yararı olurmu luften cevap verın .son bısey daha olakı hastalanmazsam bugun, yarın kan tahlılı yaptırsam cıkarmı ondanda emın degılım..kusara bakmayın uzun oldu ama panıkledımmm resmen ya
tebrik ediyorum kardelensel allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.bi şey sorcam sana bende ki sorunda rahimde perde olmasıydı bende ameliyat olup kurtulmuştum eşimde hiç bi sorun yok bende de hiç bi sorun kalmadı tabi sadece yumurtalarımda tembellik var ama dr.um engel değil dedi ama olmadı sonra dr.um aşılamaya karar verdi bende inş.yaptırmayı düşünüyorum.sana soracağım şey şu acaba ameliyattan ne kadar sonra aşılamanı yaptırdın ve daha önceklomen tedavisini uyguladınmı?:44:
cnm sen bana burayı önerdin ne zamandan beri görmüyorum seni aramı verdin aşılamaya bende 2. aşılama negatif olacak gibi çünkü kahverengi kanla karışık akıntım var bakacaz 3 günde ne olduğu belli olur inşallah gebe kalırız yaaa.banane bende istiyommmmmm.....
Canım merhaba.Fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum.Bu ay 3. aşılamam yapılacak.:97:O muhteşem duyguyu tadacağız Allah'ın izniyle birgün inşallah.Meleklerimiz için en doğru,en hayırlı,en sağlıklı zaman ne ise bilirler ve ona göre gelirler diye düşünüyorum. Sonucun hayırlı olsun canım,dilerim güzel haberlerini alırız.
Canım buarada listede dikkatimi çekti,sanırım 28 mayısta ilk aşılaman yapıldı.2. aşılamanın tarihini belirtirmisin lütfen,listede düzeltme yapalım.
slm canim,amin insallah hayirliisyla hayirli sonuc aliriz,ben almanyada yasiyorum burda öyle yaptilar,gecen asilamadada 2 gün arka arkaya yaptilar,ama banada ilac falan hic bise vermediler mesela,artik hangisi daha iyi bilmiyorum canimmerhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah aşılaman.birşey sormak istiyorum ben geçen ay ilk aşılamamı oldum negatiflendim bu ay yine deneyeceğim inşallah yalnız ben sadece birkez aşılandım sen iki gün üst üste olmuşsun öle mi olması gerekiyor kafam karıştı da sormak istedim.şimdiden teşekkürler
aşılam yaptırdım sonuç bekliyorum aranıza alırmısınız benide arkadaşlar
merhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah aşılaman.birşey sormak istiyorum ben geçen ay ilk aşılamamı oldum negatiflendim bu ay yine deneyeceğim inşallah yalnız ben sadece birkez aşılandım sen iki gün üst üste olmuşsun öle mi olması gerekiyor kafam karıştı da sormak istedim.şimdiden teşekkürler
aşılam yaptırdım sonuç bekliyorum aranıza alırmısınız benide arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?