Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaslar gectigimiz cuma ve cumartesi ikinci asilamami oldum,cuma günü cok kasiklarim agridi hatta gece uykudan uyandim,cumarteside azda olsa agrilar devam etti,cumartesi günkü asilamadan sonrada cok agridi sonra hafif batmalar ara ara devam etti,son 2 gündür sabahlari agriyla uyaniyorum,cok felaket derecede agrimasada ara ara kasiklarim agriyor,ayni adet olacakmisim gibi,mayisda ilk asilamami yaptirmistim ozaman bukadar agri hissetmemistim,umutlarim yavas yavas yok oluyor,gerci bugün daha 5.günüm,ama 4 tane 23mm yumurtam vardi kist dönüsmüytür diyede korkuyorum,budefa okadar dikkat etdimki dus bile almamistim asilamadan sonra bugün aldim,gecenkinde ilk günü almistim,evde fazla is yapmamaya calisiyorum ve asilamadan bu yana daha disari bile cikmadim balkona cikip hava aliyorum,gecenkinde ilk günü misafirlige gitmistim acemilik iste,haftaya pazar test günüm ama bu defa bekleyecem 3-4 gün gecsin tabi adet olmazsam ozamana kadar,rabbim dualrimizi kabul etsin,benim gibi 4 tane 23mm yumurta ile asilama yapriran arkadaslar varmi?

slm kızlar. ben 15 gün önce aşılama oldum dün kan testi yaptırdım. değerim 7.06 çıktı. cuma tekrar yaptıracm düşünmekten kafayı yiyeceğim.....

arkadaşım benimde 6.98 di tutunma haftasıymış 3 haftalık ancak değer sınırdaydı ve öğrendiğimin akşamı kanamam oldu,iyi bir örnek değilim belki moral de veremedim ama kendini fazla sıkma her iki sonucada hazırlıklı ol ben çok üzüldüm yıkıldım.inşallah hakkında hayırlısı olsun .

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. fakat dün tahlil yaptırdığım labratuvarda hamilesiniz dediklerinde bütün dünyalar benim oldu. umarım değerlerimde artış olurda güzel haberleri paylaşırım sizinle......

slm kızlar. ben 15 gün önce aşılama oldum dün kan testi yaptırdım. değerim 7.06 çıktı. cuma tekrar yaptıracm düşünmekten kafayı yiyeceğim.....

cnm değerin sınırda çıkmış...seni üzmek istemem ama ilaçların etkisiylede yüksek çıkabiliyor..
bir de şu ihtimal var cnm geç döllenmede olabilir...inşallah pozitif olur.
sen her iki sonucuda düşün..
bende aşılama ile hamile kaldım adetime 4 gün kala 39,39 çıkmıştı..ama çok huzursuzdum çünkü bi arkadaşın 33 çıkıp tekrardan düşmüştü...
cuma günü inşallah güzel haberlerini alırız.

aynı şeyi bende yaşadım sonucu öğrenmek için aradığımda kadın bana tebrikler 3 haftalık deyince nasıl sevindim inanamazsın ki sen daha iyi anlarsın beni .halbuki değerleri sınırda olanlara böyle cvp vermemeleri gerektiğini doktorum söyledi bana takip gerektiren bi durum.umarım değerlerin katlanır arkadaşım herşey gönlünce olsun,olmasa da elbet olacaktır.sevgiyle kal...

Canım idrarda henüz çıkmaz hiç boşuna bozma moralini.Gönülden listenin pozitiflerine +1 olmanı dilerim hayırlısıyla.
İnşallah canım o liste boll pozitifli olsun şöylede bir durum var bu ara çok bererkeli her topikte 2 3 hamile hadi bakalım bizim topikte coşsun

Aşılamadan 2 hafta sonra kanda gebelik testi ile sonuç araştırılır. Bu 2 haftalık sürede progesteron vaginal tablet ya da jel kullanılması önerilmektedir.
Canım benim 27 haziran aşılamam yapıldı yarın 12 gün oluyor artık varsa kanda çıkar dimi yaptırıcamda ya birde karnım çook ağrıyor ya ::((((((valla ben progestanıda kestim habire ağlıyorum hemde üzülmiycektim offf.

slm kızlar nolur bana yardımcı olun normalde bugun benım adet olmam lazım ama henuz olmadım ve belırtıde yok sdce ara ara karnım agrıyor o kadarr.sırf merakımdan gıttım ve olumsuz olucagını bıle bıle gebelık testi aldım tabıkı negatıf cıktı..benım normalde gunum hıc sarkmaz aksamına bıle kalmazdı.bu arada göguslerım fena sıstı ve damarlar cıkmaya basladı psıkolojıkmıdır nedır anlayamadım tamda asılama yptrcagm zmnı buldu..cunku benım bugun hastalanmam lazımkı adetımın3.gunu cumartesıye glyr..offf ya kafayı yıcemmm resmen pazar gunude doktor olmaz 4.gunu tedavıye baslanır o zamanda bı yararı olurmu luften cevap verın .son bısey daha olakı hastalanmazsam bugun, yarın kan tahlılı yaptırsam cıkarmı ondanda emın degılım..kusara bakmayın uzun oldu ama panıkledımmm resmen ya

merhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah aşılaman.birşey sormak istiyorum ben geçen ay ilk aşılamamı oldum negatiflendim bu ay yine deneyeceğim inşallah yalnız ben sadece birkez aşılandım sen iki gün üst üste olmuşsun öle mi olması gerekiyor kafam karıştı da sormak istedim.şimdiden teşekkürler

canım progestan geciktiriyor biraz ama inşallah senin ki
hiç gelmez...benimde karnım ve göğüslerim çok ağrımıştı sonuçta bikaç gün gecikme ile kırmızı kartı gördüm
ve inanılmaz bir sancı ile biraz kötü bi mesaj oldu ama

sen gönlünü yine de ferah tut kan testine güven...

Muhakkak kanda çıkar belkide hamilesin inşallah tedaviye kalmadan böyle hikayeleri çok duyduk hayırlısı.

Canım ben ameliyattan 2 ay sonra aşılama oldum. Nisanın başıydı ameliyat olduğumda haziranda da aşılamam yapıldı. 2 ay beklememizde,
ameliyattan sonra cyclo progyneva diye bi ilaç verdiler. 2 ay kullancaksın dediler o yüzden bekledik.

Daha önce hiç klomen tedavisi kullanmadım. Yani tek başına kullanmadım.
Adetimin 3. günü başla dedi doktorum. Ondan sonra da çatlatma iğnesi yaptırdım. Sonra da aşılama işte

Rabbim inşallah sana da umduğunu buldursun canım benim

Canım merhaba.Fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum.Bu ay 3. aşılamam yapılacak.:97:O muhteşem duyguyu tadacağız Allah'ın izniyle birgün inşallah.Meleklerimiz için en doğru,en hayırlı,en sağlıklı zaman ne ise bilirler ve ona göre gelirler diye düşünüyorum.Sonucun hayırlı olsun canım,dilerim güzel haberlerini alırız.

Canım buarada listede dikkatimi çekti,sanırım 28 mayısta ilk aşılaman yapıldı.2. aşılamanın tarihini belirtirmisin lütfen,listede düzeltme yapalım.

Son düzenleme:
Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

İzmirli (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

A_emet26 ( ?asilama) 25 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

2.aşılamam 24 haziranda olmuştu

slm canim,amin insallah hayirliisyla hayirli sonuc aliriz,ben almanyada yasiyorum burda öyle yaptilar,gecen asilamadada 2 gün arka arkaya yaptilar,ama banada ilac falan hic bise vermediler mesela,artik hangisi daha iyi bilmiyorum canim

ninihancım mrb cnm normalde aşılamayı 2 gün üst üste yapıyorlarmış...ama benim doktorum da 1 defa yapmak yeterli olur demişti.ve bana da 1 defa yapıldı.

aşılam yaptırdım sonuç bekliyorum aranıza alırmısınız benide arkadaşlar

Arkadaşım merhaba hoşgeldin. Hayırlı olsun inşallah.4 temmuz'da yapılmış sanırım aşılama,listeye alıyorum,tarihte hata varsa düzeltiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…